Kommentarer till Fortrade Option

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Fortrade Option (även kallad fortradeoption.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och Binary Options-mäklare. Rekommenderas verkligen Fortrade Option för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade Fortrade Option. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag. Det bör nämnas att de inte har en spansk version av webbplatsen, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska Fortrade Opinion.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: nämner inte det. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Fortrade Option, vi noterar att de inte riktigt ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som Fortrade Option erbjuder är: Vi tror att Fortrade Option's egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Fortrade Option tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Fortrade Option-webbplats
Fortrade Option-webbplats

Fortrade Option tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: få förklaringar av några grundläggande begrepp i investeringsvärlden, inte mycket mer riktigt.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Fortrade-alternativ |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fortradeoption.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Fortrade-alternativ <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att Fortrade Option-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, och det nämns inte heller vilket företag det tillhör, när vi letar efter recensioner om Fortrade Option vi verkligen kunde inte hitta något, vilket får oss att tänka att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Fortrade Option? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *