Kommentarer om Fortraders

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Forthandlare (kallas även fortraders.io), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Fortraders verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Fortraders. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i Storbritannien, men detta har visat sig vara falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Fortraders noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Silverkonto, Guldkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $200, 3 kommersiella och pedagogiska sessioner med Senior Analyst.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $ 3.000, Obegränsad utbildning och handelssessioner för senioranalytiker, 200+ tillgångar, 5 VIP -signaler, 5 gratis uttag.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, obegränsad handel och utbildningssessioner med Senior Analyst, 200+ tillgångar, 5 VIP -signaler, 10 gratis uttag.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $50.000, 10 handels- och utbildningssessioner med Senior Analyst, 100+ tillgångar, 3 VIP -signaler, första gratis uttag.

Fortraders kontotyper
Fortraders kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Fortraders erbjuder är: plattform För handlare.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Fortraders tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Fortraders webbplats
Fortraders webbplats

Fortraders tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av viktiga koncept, information om de tjänster som den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Forthandlare |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fortraders.io

Telefonnummer: + 1-716-268-8855

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Forthandlare <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Forthandlare är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, därför vet vi inte från vilket land den driver och vilket företag som gör det. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2022 FCA tillagt Forthandlare till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till A️ FCA-varningen från januari 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Fortraders? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Fortraders: Betyg och kommentarer»

 1. Gonzalo svar

  Jag är en av de lurade och jag letar efter ett sätt att få tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gonzalo, tack för att du delar din erfarenhet med Fortraders. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.