Kommentarer om Foxane

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Foxane (kallas även med namnet: foxane.com), är mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas Foxane verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Foxane ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Foxane ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Foxane nämner att vara en del av: Foxana LTD.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Foxane har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Foxane är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Foxane, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 7 olika kontotyper:

Nybörjarkonto: minsta initiala insättning $1.000, minsta parti 0.01.

Pro-konto: minsta initiala insättning $2.500, minsta lot 0.01, utbildningsverktyg, handelssignaler.

Avancerat konto: minsta initiala insättning $5.000, minsta lot 0.01, utbildningsverktyg, handelssignaler.

Premiumkonto: minsta initiala insättning $10.000, minsta parti 0.01, utbildningsverktyg, handelssignaler.

Platinakonto: minsta initiala insättning $25.000, minsta parti 0.01, utbildningsverktyg, handelssignaler.

Platinum Pro-konto: minsta initiala insättning $50.000, minsta parti 0.01, utbildningsverktyg, handelssignaler.

VIP-konto: minsta initiala insättning $100.000, minsta parti 0.01, utbildningsverktyg, handelssignaler.

La plattform att fungera som Foxane erbjuder är: FoxTrader-plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Foxane tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Foxanes hemsida
Foxanes hemsida

Foxane ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de produkter som den erbjuder, ett avsnitt med vanliga frågor, inte mycket annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Foxane

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: foxane.com

📞 Telefonnummer: + 18008289937

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför recenserar vi foxane. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Foxane

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Foxane-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis, därför är dess förordning praktiskt taget noll och risken att förlora pengar är mycket högre. ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET!: i februari 2022 FCA lade Foxane till till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FCA februari 2022 varning ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 MFA lade Foxane till till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till AMF April 2022 Varning ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i juni 2022 FSMA lagt till Foxane till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FSMA-varningen ⚠️ juni 2022

UPPMÄRKSAMHET!: i juli 2022 MFA varnade igen för Foxaneför att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till AMF: s varning i juli 2022 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Foxane? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «Foxane: Betyg och kommentarer»

 1. tom svar

  AMF has reported them, what shall I do?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Tom, gracias por escribir sobre Foxane. Este broker es considerado una ESTAFA. La AMF (Regulador Financiero de Francia) ha puesto un aviso sobre ellos, por falta de regulación y por engañar a sus clientes (Se FMA -länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. ANONYM svar

  La FSMA los denunció, no se que hacer para recuperar mi dinero ya.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola ANONIMO, gracias por comentar sobre Foxane. Este broker es una ESTAFA. La FSMA (Regulador Financiero de Bélgica) ya ha advertido sobre ellos, por mentir y no estar regulados (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. klöver dver svar

  Dessa människor är bedrägeriproffs, en FCA-rapport har redan kommit ut som varnar dem

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Clover Dver, tack för din kommentar om Foxane. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FCA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.