Kommentarer till FTA Latin

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FTA latin (kallas även ftalatin.com), är en Forex-, Futures- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen FTA Latin för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om FTA Latin. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Financial Trading Advisors Corporation.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i USA, men detta har visat sig vara falskt.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare, det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av FTA Latin, i det här fallet hittade vi inte information som tyder på att det finns olika typer av konton.


La plattform att fungera att FTA Latin erbjuder är: nämns inte, de använder förmodligen en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FTA Latin tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

FTA Latin-webbplats
FTA Latin-webbplats

FTA Latin ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara lite information om tjänsterna och några definitioner av begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om FTA latin |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: ftalatin.com

Telefonnummer: + 1 (646) 878-6458

E-post: har inte

 

>>> Bedömning på FTA latin <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FTA latin är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, dessutom hittar vi många som är negativa och underhållande om denna mäklare när vi letar efter recensioner om FTA Latin. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV FTA latin till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FTA Latin? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «FTA Latin: Betyg och kommentarer»

 1. Richard Maya svar

  Det är en bluff .. för närvarande har de försvunnit med alla medel som många människor placerar.
  Deras webbplats fungerar inte längre, inte heller plattformen som vi använde för att visualisera de förmodade vinsterna. De är en bluff. Jag förlorade 5000. Min bror 2500. Min syster 2500. En vän 2500. En vän 2600.
  Var försiktig .. lita inte på. Jag pratade med Alexander Escobar och med Valery Almada. Nu har all kontakt tappats

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Richard, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FTA Latin. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. jorge svar

  När du ber om uttag av pengar slutar de svara på meddelanden och svarar inte på telefonerna, jag rekommenderar det inte alls, det har gått 1 månad sedan jag försökte få mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FTA Latin. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *