Kommentarer till FTMO

I denna avdelning vi analyserar FTMO-mäklaren (även kallad ftmo.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas FTMO verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om FTMO ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det FTMO? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: FTMO Evaluation Global sro / FTMO Evaluation US sro

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Tjeckien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.


Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av FTMO, i det här fallet kunde vi inte hitta information om förekomsten av olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som FTMO erbjuder är: MT4, MT5 och cTrader-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FTMO tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

FTMO-webbplats
FTMO-webbplats

FTMO tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomisk kalender, olika applikationer, lite information, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

 

| Annan information om FTMO |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: ftmo.com

Telefonnummer: + 44 2033222983

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade FTMO. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare genom att ge viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på FTMO <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att FTMO-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vi är försiktiga, för: vi har hittat ett stort antal positiva kommentarer i andra recensioner som rekommenderar denna mäklare, men det är inte ordentligt reglerat, det kan vara farligt som vi sa tidigare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

UPPMÄRKSAMHET ⛔ : I oktober 2022 lade AMF till FTMO på sin lista över bedrägliga finansiella företag för att ha agerat utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till AMF: s varning från oktober 2022 ⚠️

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FTMO? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «FTMO: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luca, tack för din kommentar om FTMO. Den här mäklaren är en SCAM. AMF (den franska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se AMF -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.