I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i FtmTrade. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om FtmTrade och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsftmtrade.com | ftmtrade.co
???? företagetFTMTrade
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformWebtrader
📌 AdressFörenade kungariket

⚠️ FtmTrade ägs av företaget FTMTrade ligger i Storbritannien, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Vi går nu vidare till att diskutera kontotyperna som FtmTrade erbjuder, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder några kontotyper.

Information på webben

FtmTrade webbplats

FtmTrade ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, en utbildningssektion, tillgångsindex, marknadsnyheter men på engelska, ekonomisk kalender även på engelska, live-diagram, några finansiella miniräknare, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +442037721060
 • +442037721026

???? FtmTrade slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED FtmTrade.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om FtmTrade:

datumUppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får många meddelanden från FtmTrade-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
November 2022FtmTrade fördöms av tillsynsorgan FSMA.

Användarrecensioner

Vad tycker du om FTMTrade? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med FtmTrade.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av FtmTrade

Hur man rapporterar FtmTrade

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera FtmTrade?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är FtmTrade en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att FtmTrade är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är FtmTrade pålitlig?

Nej. FtmTrade är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från FtmTrade?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till FtmTrade?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

23 kommentarer om «Är FtmTrade en bluff? 2023 recensioner»

 1. Alfredo Diaz svar

  Hej, jag ska förklara min erfarenhet av denna riffraff som är dedikerad till att lura människor. Min erfarenhet följer mönstret för dem som du redan har förklarat. Först kontaktar de kommer för att göra en minsta initial investering på 250eu. De låter några dagar gå för dig att se från deras sida hur fördelarna växer i takt med vissa procentandelar "utanför marknaden". De ringde mig efter några dagar för att se vilken typ av investeringar jag ville göra härnäst med högre belopp. Jag sa till dem att jag innan ville vara säker på att jag när som helst kunde ta ut mina pengar med en överföring från ftmtrade.co till Binance. Genom dem gjorde vi en överföring på 50eu och allt gick bra. Eftersom jag inte litade så mycket på chefens sätt, sa jag till honom att jag fortfarande inte var säker på att investera mer pengar och ville få ut allt. Sedan ringde en annan mer aggressiv chef till mig och efter en hel del billigt snack blev han lite nervös när han såg att han inte kunde övertyga mig och tillslut fortsatte han med att säga några ganska obehagliga fraser. Han försökte få mig att installera ett program på min dator för att ge honom kontroll över min dator och jag vägrade direkt. Där såg jag att det var en bluff. Jag polisanmälde det sedan och skickade ett mail till dem om att jag hade anmält det och att de skulle lämna tillbaka mina pengar. Nåväl, för ett par dagar sedan kallade en annan operatör mig för att ta ut kapitalet. Alla ljuger. Han sa till mig att för att göra uttaget var jag tvungen att betala dem en provision på cirka 1200eu. Jag sa till honom att jag var full om han trodde att han skulle ge dem en slant och lade på. Jag hoppas att ingen faller för denna bluff igen. Det finns en bra lista över "företag" som detta som lurar folk

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alfredo, de försöker alltid förtjäna ditt förtroende och ber dig att sätta in mer och i slutändan går allt förlorat eller försvinner eller så slutar de svara dig, om de har tillgång till dina konton, lita inte på dem, kontona i Binance eller Revolut måste skapas med din e-post, inga dem. Tack för att du kommenterar FtmTrade. Den här mäklaren är en SCAM. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Antonio Jose svar

  Hej, jag heter Antonio José Pérez Santandreu och jag har blivit ett nytt offer för FTMTRADE.CO, det finns inget sätt eller sätt att kontakta dem, jag handlade med en viss Nicolás Romero, vi kommunicerade via telegram och han svarade mig inte heller
  till slut förlorade allt

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antonio José, de försöker alltid förtjäna ditt förtroende och ber dig att sätta in mer och i slutändan går allt förlorat eller försvinner eller så slutar de svara dig, om de har tillgång till dina konton, lita inte på dem, kontona i Binance eller Revolut måste skapas med din e-post, inte dem. Tack för att du kommenterar FtmTrade. Den här mäklaren är en SCAM. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Jose MPF svar

  Hej, jag är José M.PF som har investerat en mycket stor summa pengar i FTMTRADE och jag kan säga att:
  – Allt som visas på webbplatsen, som har ändrats till ftmtrade.co (utan det sista "m") är falskt, eftersom jag har verifierat det genom att kommunicera med företagen som säger att de stöder dem.
  – Det är möjligt att operationerna som visas på "handelssidan" är sanna och de verkliga saldona, men du kommer ALDRIG att kunna återställa dem.
  -Kort sagt, de är professionella bedragare som har ruinerat många människor. Jag säger detta eftersom jag har spenderat mer än en månad på att återställa vad som teoretiskt är mina förmåner för år 2022 utan framgång.
  INVESTERA INTE I FTMTRADE!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José, de försöker alltid förtjäna ditt förtroende och ber dig skriva in mer och i slutändan går allt förlorat eller försvinner eller så slutar de svara dig, om de har tillgång till dina konton, var försiktig, konton i Binance eller Revolut måste skapas med din e-post, inga dem. Tack för att du kommenterar FtmTrade. Den här mäklaren är en SCAM. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Francisco

    God morgon, de är jävlar, bedragare, de har anslagit 20000 4 € och jag har försökt få tillbaka dem i XNUMX månader, genom klagomål, jag ger upp de pengarna som förlorade, de heter inte ens, Camilo Torres, Maximiliano Martín, Ignacio, Yonatan Mejía, Godofredo Fernándes, dålig smärta, dessa panchitos, ingen investerar, allt är en lögn, de förstör folk, ingen investerar i Ftmtrade, de är skräp, just nu kommer de att byta namn och gå till ett annat I fängelset är det där alla borde vara, tills de kunde, förstör de dig.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Francisco, de försöker alltid förtjäna ditt förtroende och ber dig att ange mer och i slutändan går allt förlorat eller försvinner eller så slutar de svara dig, om de har tillgång till dina konton, var försiktig, konton i Binance eller Revolut måste skapas med din e-post, inga dem. Tack för att du kommenterar FtmTrade. Den här mäklaren är en SCAM. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

 4. Miguel Re svar

  Hej, jag heter Miguel RR, jag har kontaktat FTMTRADE och jag har satt in €249 den 12 december 2022, de har öppnat ett Binance-konto åt mig och de har begärt ett Revolut-kort. Jag kan komma åt dessa konton via alla mina enheter och med mina lösenord, som jag redan har ändrat.

  När jag går in i en affär verkar det för mig att jag i praktiken har en insättning på 249 € från ovannämnda datum, och att den också har genererat inkomster dag för dag med totalt 13,95 € på fyra dagar. När jag kontaktade TRADE pratade jag först med en viss Daniel Pérez, dagen efter ringde en viss Carlos Cisnero mig, som också kontaktade mig genom Telegran, det är med den här jag pratar dagligen, mellan dagarna ringde han mig och en sådan Nicolás Romero, enligt Carlos ansvarig för marknaden och allt detta i den nuvarande veckan från den 12:e till den 16:e. De vill att jag ska begära ett lån och göra en större investering. Vilket jag har tackat nej till.
  Vi har väntat på att få kontakta oss nästa måndag den 19. Jag vet inte vad strategin är eftersom kontona tydligen är verkliga. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Naturligtvis inte för att lägga in mer pengar, utan med det som redan har skrivits in......

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miguel, de försöker alltid förtjäna ditt förtroende och ber dig att sätta in mer och i slutändan går allt förlorat eller försvinner eller så slutar de svara dig, om de har tillgång till dina konton, lita inte på dem, kontona i Binance eller Revolut måste skapas med din e-post, nej de. Tack för att du kommenterar FtmTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för att du kommenterar FtmTrade. Den här mäklaren är en SCAM. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Maria svar

  Härnäst kommer jag att beskriva den bluff som jag har blivit offer för:

  Efter en artikel publicerad på internet om fördelarna med att investera i kryptovalutor där ett kontaktformulär med företaget FTMTRADE kom, bestämde jag mig för att kontakta dem genom det. De tog emot mig snabbt och jag gjorde en investering med dem på €250, jag betalade detta med mitt kreditkort.

  Därifrån gav de mig ett användarnamn och lösenord och genom en internetapplikation kunde jag se status för min investering. En rådgivare som tilldelats mig (Alberto Delpino) ringde mig varje eftermiddag för att förklara fördelarna med att investera och berättade för mig att jag måste öppna ett konto hos Binance för att kunna göra insättningar och uttag via detta konto.
  Han sa till mig att för alla transaktioner var jag tvungen att öppna ett konto hos Binance och jag gjorde det, alltid guidad av honom.

  Jag var redan lite trött på så många samtal och jag bestämde mig för att inte ta telefonen hela tiden. Han ringde mig hela tiden för att berätta för mig möjligheterna att tjäna pengar som det fanns för mig att investera mer pengar. Till slut övertygade han mig att investera två tusen euro mer. Överföringen av dessa pengar gjordes via Binance. Jag visste inte hur jag skulle använda programmet och han sa åt mig att installera Anydesk och gå till min dator för att göra överföringen. Samtalen fortsatte och även insisterandet från hans sida att jag skulle investera mer, men jag bestämde mig för att inte riskera fler pengar.
  De gjorde mig två återbetalningar på 50 euro vardera så att jag kunde kontrollera hur de skulle göra återbetalningarna till mitt konto.

  I ansökan som de har såg jag hur pengarna växte på ett väldigt stort sätt som jag inte kunde tro. En dag ringer Alberto och berättar att eftersom jag har mycket pengar på mitt konto för att göra en återbetalning, sa han till mig att jag hade en vinst på 90.000 20700 euro, det verkade bra för mig och enligt vad han sa till mig hade han skickade mina pengar till en Coinbase-plånbok, men för att skicka dem till mitt Binance-konto sa jag till mig att jag var tvungen att skicka dem en överföring på 23 90,000 euro, vilket är, enligt vad han berättade för mig, XNUMX % av vinsten som jag ska ha fått , vilket uppgick till XNUMX XNUMX euro.

  Enligt vad han berättade var detta för betalning av statskassan. Jag sa till honom att betala de där skatterna med pengarna de hade och de skulle dra av dem från mig och han sa att det inte kunde vara så, att jag var tvungen att skicka pengarna till dem och sedan skulle de betala ut de 90,000 XNUMX eurona till mig direkt. Jag sa till dem att jag inte hade så mycket pengar och de sa till mig att det inte var några problem att jag skulle begära ett omedelbart lån från min bank och betala av det och sedan med pengarna de skickade mig kunde jag betala av lånet .
  Jag sa till honom att jag inte skulle betala något förrän jag hade ett officiellt dokument med min kontoinformation och där det var specificerat att jag var tvungen att betala 23% skatt. De skickade mig ett dokument till min e-post, som jag har bifogat. Under de följande dagarna trakasserade de mig med kontinuerliga samtal och sa att om jag inte betalade skulle jag begå bedrägeri och att jag skulle få problem med statskassan.
  De sa till mig att göra överföringen först till mitt Binance-konto, men det var problem och de returnerade överföringen som jag gjorde, så de sa åt mig att göra överföringen till Wise, där jag var tvungen att öppna ett konto och därifrån till binance och sedan till dem. De gör allt detta för att inte lämna ett spår av pengarna de får.
  De överväldigade mig så mycket att jag till slut bestämde mig för att betala som de ville, genom Binance och alltid in i min dator, detta gjordes den 10 november. När överföringen är klar säger de efter fem sekunder till mig att mitt konto har blockerats av statskassan och att de inte kan skicka mina pengar till mig förrän jag gör en ny överföring av samma belopp. I det ögonblicket var jag medveten om att jag hade blivit lurad och hade förlorat mina pengar.
  Senare skickade de mig ett annat dokument till min e-post där det stod varför mitt konto hölls inne. Min "rådgivare" Alberto del Pino, om det verkligen är hans namn, jag tvivlar redan på allt, skickade ett annat dokument till mig.

  De har ringt mig, sedan dess för att erbjuda mig att få tillbaka mina pengar, alltid på samma sätt, de vill att jag ska skicka dem mer pengar, så att när de väl har dem i sin ägo kommer de att skicka mina pengar till mig, men de inte längre lura mig, de inte jag kommer inte att skicka en enda euro.

  De är bedragare med stora bokstäver, investera inte en enda euro med dem för du kommer att förlora den.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria, tack så mycket för en så detaljerad förklaring, det kommer att vara mycket användbart att rädda andra människor, pengarna kan återvinnas, fyll i formuläret eller via chatten. De HAR INGEN REGERING. Tack för att du skriver om FTMTrade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. Joan Subirana svar

  Jag är också ett annat offer för denna stam av bedragare och mer specifikt för FTM-handel, samma som Juan Rafael fördömer. men med en figur som jag skäms över att säga
  För att försöka kompensera för en del av bluffen har jag gjort en anmälan till polisen och de har gett mig lite hopp: läs dock nyheterna som dök upp den 14 eller 15 november i relation till dessa gäng
  av bedragare och nämnda procedurer som är identiska med de som jag åtföljde i klagomålet och identiska med de som nämns på denna sida
  Av det vi har pratat om, denne Pablo García, skulle jag säga att han nästan är en del av familjen
  FÖRLORA DIN SKAM OCH ANMÄLA DET TILL POLISEN

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Joan, DET HAR INGEN REGERING. Tack för att du skriver om FTMTrade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. john raphael svar

  Mycket bra, dålig upplevelse, bluff, jag måste säga att jag anade det från minut noll sedan jag pratade med en viss Pablo García, den typiska rökförsäljaren, den första kontakten den 17 oktober 2022, fick mig att ladda ner en serie applikationer bl.a. Anydesk med denna applikation kan du se mina rörelser på datorn Jag visste inte detta och jag föll i fällan att låt oss se fördelarna med resultaten av kryptovalutan hittills man.
  Kort sagt, jag vet inte om han är en bedragare och han gör FTmtrade en björntjänst med flera personer plus en viss Olivia Obregón, sekreteraren, och en viss Manuel från Colombia som poserar som en kollega, förresten, den här Pablo är från Mallorca.
  Kort sagt, jag har blivit lurad för 550 euro
  Jag visste att Iván hade lurat mig, förtroendeomröstningen i det ögonblicket mot dem och viljan att tjäna lite mer pengar genom att investera, jag måste säga att om de pratar med dem så vet de inte ens hur de ska prata, de gå väldigt fort så att du inte har tvivel och mycket lögnare kommer inte ihåg lögnerna.
  Min erfarenhet med dem var 3 dagar 8 timmar i telefon, förresten, kontakterna de tillhandahåller stämmer inte överens

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan Rafael, DET HAR INTE REGLERING. Tack för att du skriver om FTMTrade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 8. theresa cc svar

  Av min egen erfarenhet råder jag dig att inte investera med FTMtrade. Innan jag investerade letade jag efter information, och det visar sig att de förekommer i de flesta listor över pålitliga plattformar. Det var därför jag bestämde mig för att börja med dem. Låter mig själv gå, med försiktighet, men lyssnar på deras hjälp och råd. Nåväl, efter en och en halv månad har mitt konto fått 200 % avkastning. Så jag bestämde mig för att jag ville ta ut det investerade och lämna vinsten för att göda upp kontot. Tja, alla väldigt trevliga, alla väldigt vänliga, ända fram till det ögonblicket. För tillfället har jag det i händerna på polisen, säkerhetsagenterna i Binance och finansministeriet. Jag ser att det kommer att kosta mig livet att få tillbaka min investering, och jag berättar inte längre vad jag tycker om vinsten (förmodligen). Jag ska leta efter alla listor där de kommer ut som tillförlitliga och jag ska meddela alla som kan läsa mig. En kram och lycka till alla!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Teresa, DET HAR INTE REGLERING. Tack för att du skriver om FTMTrade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 9. candela diaz svar

  Är FTMtrade reglerad? Kan jag lita på dem?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Candela, DET HAR INGEN REGERING. Tack för att du skriver om FTMTrade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • T.cc svar

   Gör det inte!!!!! Jag är redan med klagomål och pappersarbete, det är svårt att inse först, men allt som kommer efter är desperat, och möjligen omöjligt att återställa, jag rekommenderar verkligen att du ignorerar dem och fortsätter leta tills du hittar något lagligt. Falska dokument, falska konton, telefonnummer, namn, jag skulle till och med säga att kontot som visar dig som ditt inte ens är verkligt.
   Om du vill ringa per telefon svarar de inte, eller så är de roamingnummer, eller så svarar de bara inte. Lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.