Annonsera med oss

FTX -kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera investeringsbolaget, FTX (kallas även ftx.com), är ett kryptovalutautbytesföretag. Rekommenderas verkligen FTX att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det ett säkert investeringsbolag? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om FTX ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det FTX ⚠️ ett säkert investeringsbolag? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du ett reglerat investeringsbolag?

✅ Investeringsbolaget nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, investeringsbolaget nämner att det bygger på: omnämnda.

 

✅ Om vi ​​analyserar Värdepappersföretagsreglering: De nämner ingenting om att vara ett reglerat värdepappersföretag, vilket får oss att tro att det är ett oreglerat värdepappersföretag.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade företageftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerat företag det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger FTX, I detta fall, vi hittade ingen information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

La plattform att fungera som FTX erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som FTX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor tillgång för företaget.

FTX webbplats
FTX webbplats

FTX ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om några grundläggande begrepp i handelsvärlden, information om de produkter de erbjuder, utbildningsresurser, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om FTX 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: ftx.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FTX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på FTX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FTX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är ett oregistrerat och oreglerat företag, det visar inte någon form av juridisk information på sin webbplats, dessutom letade vi efter mer information om FTX och vi hittade ett stort antal negativa recensioner. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av företaget, det vill säga att det förmodligen är det viktigaste i något företag; ATT DET HAR EN BRA BESTÄMMELSER, LÅS INTE. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder, vid missförstånd eller problem, kan klaga.

 

Vad är din åsikt? Har du arbetat med detta företag? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos företaget.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av företaget kan rösta.

 

Vad tycker du om FTX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «FTX: Betyg och kommentarer»

 1. PETER svar

  SCAMMERS !! SINVERGUENZAS !! DE har tagit alla mina pengar !!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej PETER, tack för din kommentar om FTX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *