Kommentarer om Fundiza

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren SmĂ€lter (kallas Ă€ven fundiza.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Fundiza att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Fundiza. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: FUNDIZA Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare, det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Fundiza, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Rookie -konto, grundkonto, elitkonto, Elite Plus -konto och VIP -konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Rookie-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $5.000, personlig kontohanterare, variabel spridning.

GrundlÀggande konto: minsta initiala insÀttning pÄ $25.000, personlig kontohanterare, variabel spridning, premiumsignaler.

Elite-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $100.000, personlig kontohanterare, variabel spread, premiumsignaler, dagliga signaler, handelsakademi och privata 1 till 1 sessioner, privata handelssessioner, provisioner med upp till 10% rabatt.

Elite Plus-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $250.000, personlig kontohanterare, variabel spridning, premiumsignaler, dagliga signaler, Trading Academy och privata 1 till 1 -sessioner, privata handelssessioner, provisioner med upp till 25% rabatt, tillgÄng till evenemangsrum, provperiod för VIP -tjÀnster.

Elite Plus-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $1.000.000, personlig kontohanterare, variabel spridning, premiumsignaler, dagliga signaler, Trading Academy och privata 1 till 1 -sessioner, privata handelspass, provisioner med upp till 50% rabatt, videokurser, tillgÄng till evenemangsrum, testperiod för VIP -tjÀnster, webinarier, VIP -tjÀnster.

Fundiza -kontotyper
Fundiza -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Fundiza erbjuder Àr: plattform MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Fundiza tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Fundiza webbplats
Fundiza webbplats

Fundiza tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjÀnster som den erbjuder, förklaring av nÄgra viktiga begrepp, vanliga frÄgor, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om SmÀlter |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: es.fundiza.com

Telefonnummer: + 1 888 964 7227

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ SmÀlter <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget SmÀlter Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du Àr försiktig, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och Àr belÀgen i ett mycket osÀkert land för denna typ av ÄtgÀrder. Dessutom, nÀr vi letar efter recensioner om Fundiza hittar vi mÄnga som Àr negativa och ha kul med det. mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV SmĂ€lter till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV juni 2021 varning

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i september 2021 CONSOB tillagd SmĂ€lter till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs varning i september 2021 ⚠

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Fundiza? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Fundiza: Betyg och kommentarer»

 1. ruben svar

  DET ÄR EN BLUFF, DU INVESTERAR INTE DINA PENGAR HÄR, JAG KAN INTE GÅ TILLBAKA NÅGOT

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ruben, tack för att du delar din erfarenhet med Fundiza. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *