Kommentarer till FX-leader

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FX-leader (kallas även fx-leader.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas FX-leader verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om FX-leader. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: FX-leader Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FX-leader, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Vanligt konto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Vanligt konto: regelbundna spreads, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarning.

Silverkonto: Silverspridningar, support 24/6, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarning, Senior Account Manager.

Guldkonto: Guldspridningar, support 24/6, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarning, VIP-kontoansvarig, anpassad handelsstrategi.

Platinakonto: Platina spreads, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarning, VIP-kontoansvarig, personlig handelsstrategi, utbildningar, exklusiv positionstillgång.

Typer av FX-ledarkonton
Typer av FX-ledarkonton

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som FX-leader erbjuder är: en egen plattform (FX-leader).

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som FX-leader tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

FX-ledares webbplats
FX-ledares webbplats

FX-leader tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring av grundläggande koncept, ekonomisk kalender, marknadsnyheter, räknare, lite analys, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om FX-leader |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fx-leader.com

Telefonnummer: Storbritannien +44 20 3318 3211 | Irland +353 76 670 | Sydafrika +0901 27 44 518 | Singapore +0570 65 3138

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på FX-leader <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FX-leader är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: vi har att göra med en oreglerad mäklare, baserad i ett mycket osäkert land (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letar efter recensioner om FX-leader fann vi många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 CONSOB tillagd FX-leader till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2020

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CBI (Irland) FX-leader till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till varningen warning️ från februari 2021 från CBI

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade FMA (Österrike) FX-leader till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FMA-varningen February️ från februari 2021

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FX-leader? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *