Kommentarer om FX Market Pro

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren som heter FX Market Pro, en mäklare för valuta och binära optioner. Även om vi vanligtvis inte gör recensioner av mäklare som inte har sin webbplats på engelska, bestämde vi oss för att göra en på FX Market Pro, på grund av olika kommentarer och e-postmeddelanden från olika användare.

Mäklaren nämner att ägas av en grupp som består av: Joshua Consulting LTD och Joshu Development Limitedoch vad gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Roseau, Dominicas huvudstad, en ö och en karibisk republik.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, FX Market Pro Det nämner inte dess reglering, så vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FX Market Pro, noterar vi att det erbjuder 3 typer av konton: mikrokontot, standardkontot och prokontot.

Micro-konto: den minsta initiala insättningen är $250, den har support 24 timmar, 5 dagar i veckan, tillgång till inlärningsakademin kommer att tillhandahållas såväl som till handlarverktygen, hävstång på upp till 1:200, det är möjligt att handla med alla instrument utom forex.

Standardkonto: den minsta initiala insättningen är $ 2.500 24, har 5 timmars support, 1 dagar i veckan, tillgång till inlärningsakademin kommer att tillhandahållas såväl som till handlarverktyg och social handel, hävstång upp till 200: XNUMX (justerbar) , det är möjligt att handla med alla instrument och riskhantering kommer att tillhandahållas.

Den sista typen av konto är Pro-konto: den minsta initiala insättningen är $20.000 24, har 5 timmars support, 1 dagar i veckan, tillgång till inlärningsakademin kommer att tillhandahållas såväl som till traderverktygen och social handel, flytande spread, hävstång på upp till 200:XNUMX (justerbar ), är det möjligt att handla med alla instrument, en kontoansvarig och riskhantering kommer att tillhandahållas.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyper i följande bild:

FX Market Pro kontotyper
Några detaljer om FX Market Pro-kontotyper

den plattformar att fungera som mäklaren erbjuder är: FX Market Pros egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som FX Market Pro-mäklaren tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

FX Market Pro webbplats
FX Market Pro webbplats

FX Market Pro tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser: en serie videolektioner som förklarar olika handelsgrunder, förklaring av hur handel fungerar, förklaring av handelssignaler, ekonomisk kalender, valutakalkylator, finansiell kalkylator, förklaring av social handel, bland andra verktyg. Det bör förtydligas att både webben och de verktyg som tillhandahålls är på engelska.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om FX Market Pro-mäklaren

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: fxmarketpro.com

Telefonnummer: + 442038073395

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt mäklarens rykte är oklart, men vi föreslår försiktighet Varför? Det är en oreglerad mäklare, och vi tror att den är ny, eftersom vi praktiskt taget inte har hittat några kommentarer om den på internet.

Uppdatering december 2017: Vi noterar att ägarna till FX Market Pro (Joshua Consulting LTD och Joshua Development Limited) är samma ägare som Capital Markets Banc, en mäklare med ett väldigt, väldigt negativt rykte. Därför rekommenderar vi inte att arbeta med FX Market Pro, vi anser att det inte rekommenderas. Tack till Andrés S för att du uppmärksammade detta och informerade oss.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FX Market Pro? Vad har du varit med om?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

79 kommentarer om «FX Market Pro: Betyg och kommentarer»

 1. sonia svar

  Jag bestämde mig till slut för att lita på och försöka få tillbaka mitt kapital från mäklarbedragarna. Och ja, jag kunde få tillbaka det. De är mycket professionella, de vet vad de gör, de vet hur man lämnar in återkravet och får tillbaka pengarna. Mychargeback har varit en stor välsignelse för mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sonia, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. mariana svar

  Att underteckna denna framställning är för regeringen att stänga strandbarerna och ge oss pengarna tillbaka
  ändra .org / p / government-of-espa% C3% B1a-closure-of-financial-chiringuitos

  Gå med i vår wahtshap-grupp, vi har skapat en förening
  [e-postskyddad]

 3. Mihaela svar

  Hej folk för ca 5 månader sedan investerade jag 250 euro i fxmarketpro.io och eftersom de alltid säger till er att de ger er en bonus på 100 så började jag prata med en viss Natalia Sánchez som sedan förmodligen lämnade och rekommenderade mig till en viss Luna Gonzales som hon bad mig om mer pengar att hon sa att i år med denna Brexit kan du tjäna mycket pengar jag investerade 5000 euro och förmodligen gav hon mig 2000 euro i bonus fram till här låt oss säga att allt är bra men hon sa till mig att hon satte min pengar i ett projekt och nej jag kan ta ut pengar tills projektet är klart, vi har tjänat ungefär 12000 3 euro i vinst men sedan gick hon också och jag märkte inte henne eller något och hon lämnade mig i händerna på en colombiansk smaragd som den här tjejen var väldigt kant och visste inte hur jag skulle göra någonting och jag insisterade på att jag vill ta ut pengar och hon sa alltid till mig att jag inte kan på grund av det förmodade projektet som jag är involverad i men en dag kommer jag in på mitt konto och jag ser att någon gjorde några operationer som jag på en dag i XNUMX operationer tappade alla minapengar och min historia är mindre så jag försökte prata med henne men hon svarar mig inte i e-post eller whatsapp eller något jag försökte ringa henne men det verkar som att mitt nummer har blockerats så snälla om någon kan hjälpa mig att få tillbaka mina pengar åtminstone Det jag investerade jag vill inte ha mer pleaserrr jag ber om hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mihaela, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av FX Market Pro... Kommer du ihåg hur du hittade dem? Tja, det är verkligen synd det du nämner, vi vet inte vilken typ av villkor eller avtal du skrivit på, men att inte kunna dra sig ur enligt vår mening är väldigt sällsynt...

   Hälsningar.

  • mihaela svar

   Hej igen, seriöst, ingenting kan göras för att få tillbaka de förlorade pengarna, åtminstone de som jag investerat eller att de som gör detta hamnar i fängelse, det är inte rättvist att den här typen av människor gör detta mot värdiga människor. Jag vill ett svar, snälla, jag är trött på alla lögner och bedrägerier en hälsning

  • Carlos svar

   Ola Michaela Jag blev också lurad av Luna González detta är min telefon 671885676 ge mig en touch så ringer jag dig ok och låt oss prata om det. Jag har något som kan intressera dig

 4. Hemlighetsfull svar

  Hej, jag öppnade ett konto med € 300 i FXMarketPro.io för att testa för 6 månader sedan, sedan gjorde jag lite mer insättning tills jag samlade lite mindre än € 2.000 XNUMX som en bonus lades till.
  För några månader sedan bytte de plattformen, innan var det MT4 och nu heter det Activ8, det fungerade inte på en månad och det fungerar fortfarande inte mer än Trading. Jag har handlat, jag har lärt mig och jag har gjort små vinster.
  Sättet jag skapade inkomsten på verkade lite speciellt för mig för att uttrycka det på ett politiskt korrekt sätt, jag köpte Bitcoins med ett kort och skickade dem till honom.
  Nu har tiden kommit då jag behöver ta ut pengar. De har berättat för mig att projektet har avslutats, att de kommer att stänga mitt konto och att jag kan ta ut pengarna när jag vill, men att de på grund av Brexit måste debitera mig skatt och att dessa skatter måste betalas i förskott så att jag kan ta ut pengarna. Med andra ord ber de mig att sätta in pengar för att få tillbaka mina pengar.
  Jag är rädd att jag är en till som har gått i fällan.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Stealthy, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet med FX Market Pro... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl? Att de ber om pengar för att ta ut är ett tecken på möjlig bluff, AKTA dig.

   Hälsningar.

 5. Harry svar

  De är tricksters, lögnare, deras plattform är en bluff. Allt bra medan de hejar på dig. De ger falska förmåner för att uppmuntra dig att lägga in mer pengar. Då låter de honom inte få ut det. De har kontroll. De betalar några som agerar oskyldiga horor. Luna är en av dem som jobbar för dem. Då lyfter de inte luren, läser eller svarar Whatshap. Total bluff. Arbeta aldrig med dem. De är inte lagliga.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Enrique, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av FX Market Pro... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Hälsningar.

 6. jose leao svar

  Hej, jag heter Jose, jag ville veta om det finns något sätt att återställa investeringen jag gjorde i CMB eller Joshuadevelopmentltd.
  gäller

 7. jose svar

  De från Capital Markets Banc är en bluff, jag satte in pengar, och när jag ville ta ut en del av vinsten var de alla problem etc. De försvann, när jag hörde talas om dem igen, min mäklare är en viss Laurell Adams, Jag hoppas att de någonsin kommer att stoppa dessa skurkar, och sätta dem i fängelse, allt var lögner, de blockerar dina konton och gör dem återställda när de vill, och att jag kan återställa det jag lagt tack vare de så kallade gateways, men där har ingen rätt till vad de gör.

 8. Beatriz svar

  De lurade mig 2000 €. När jag begärde återbetalning blockerade de mig och försvann.

  Jag lämnade in en anmälan till polisen, men eftersom det är ett enstaka fall kommer det ingen vart... De sa till mig att om det fanns andra ärenden skulle det vara mer troligt att de skulle ta emot det för handläggning, av den anledningen Jag letar efter andra drabbade personer eller en möjlig plattform som motarbetar dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Beatriz, tack för dina kommentarer, för att se om andra berörda kan kontakta dig.

   En hälsning.

 9. Manuel svar

  Hej, jag håller helt med de berördas kommentarer, jag är en av dem som lurat mig av en viss Maria Sanchez, som påstod sig vara min rådgivare och jobbade åt mig.Jag satte in min andra inkomst och nu har hon slutat kontakta mig. Jag blockerade sidan och jag kan inte komma åt den. Jag ber dem om de nya lösenorden och ingenting som tur var var det inte mycket kapital men de rekommenderas inte att återställa, du måste glömma t.ex. market pro de är ren och skär bluff om du inte Jag vill inte förlora alla pengar och tid det skulle vara viktigt att skapa en plattform och förfölja den här klicken tills de lyckas reda ut dem och sätta dem bakom galler

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuel, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med oss... Det är verkligen synd vad du nämner om detta företag. Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.