Kommentarer om FX Market Pro

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren som heter FX Market Pro, en mĂ€klare för valuta och binĂ€ra optioner. Även om vi vanligtvis inte gör recensioner av mĂ€klare som inte har sin webbplats pĂ„ engelska, bestĂ€mde vi oss för att göra en pĂ„ FX Market Pro, pĂ„ grund av olika kommentarer och e-postmeddelanden frĂ„n olika anvĂ€ndare.

MÀklaren nÀmner att Àgas av en grupp som bestÄr av: Joshua Consulting LTD och Joshu Development Limitedoch vad gÀller din lÀge, nÀmner mÀklaren att den Àr baserad pÄ Roseau, Dominicas huvudstad, en ö och en karibisk republik.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, FX Market Pro Det nĂ€mner inte dess reglering, sĂ„ vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FX Market Pro, noterar vi att det erbjuder 3 typer av konton: mikrokontot, standardkontot och prokontot.

Micro-konto: den minsta initiala insÀttningen Àr $250, den har support 24 timmar, 5 dagar i veckan, tillgÄng till inlÀrningsakademin kommer att tillhandahÄllas sÄvÀl som till handlarverktygen, hÀvstÄng pÄ upp till 1:200, det Àr möjligt att handla med alla instrument utom forex.

Standardkonto: den minsta initiala insÀttningen Àr $ 2.500 24, har 5 timmars support, 1 dagar i veckan, tillgÄng till inlÀrningsakademin kommer att tillhandahÄllas sÄvÀl som till handlarverktyg och social handel, hÀvstÄng upp till 200: XNUMX (justerbar) , det Àr möjligt att handla med alla instrument och riskhantering kommer att tillhandahÄllas.

Den sista typen av konto Àr Pro-konto: den minsta initiala insÀttningen Àr $20.000 24, har 5 timmars support, 1 dagar i veckan, tillgÄng till inlÀrningsakademin kommer att tillhandahÄllas sÄvÀl som till traderverktygen och social handel, flytande spread, hÀvstÄng pÄ upp till 200:XNUMX (justerbar ), Àr det möjligt att handla med alla instrument, en kontoansvarig och riskhantering kommer att tillhandahÄllas.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyper i följande bild:

 

FX Market Pro kontotyper
NĂ„gra detaljer om FX Market Pro-kontotyper

 

den plattformar att fungera som mÀklaren erbjuder Àr: FX Market Pros egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlaren som FX Market Pro-mÀklaren tillhandahÄller sina kunder pÄ sin webbplats.

FX Market Pro webbplats
FX Market Pro webbplats

FX Market Pro tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser: en serie videolektioner som förklarar olika handelsgrunder, förklaring av hur handel fungerar, förklaring av handelssignaler, ekonomisk kalender, valutakalkylator, finansiell kalkylator, förklaring av social handel, bland andra verktyg. Det bör förtydligas att bÄde webben och de verktyg som tillhandahÄlls Àr pÄ engelska.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Annan information om FX Market Pro-mÀklaren

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: www.fxmarketpro.com

Telefonnummer: + 442038073395

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt mÀklarens rykte Àr oklart, men vi föreslÄr försiktighet Varför? Det Àr en oreglerad mÀklare, och vi tror att den Àr ny, eftersom vi praktiskt taget inte har hittat nÄgra kommentarer om den pÄ internet.

 

Uppdatering december 2017: Vi noterar att Àgarna till FX Market Pro (Joshua Consluting LTD och Joshua Development Limited) Àr samma Àgare som Capital Markets Banc, en mÀklare med ett vÀldigt, vÀldigt negativt rykte. DÀrför rekommenderar vi inte att arbeta med FX Market Pro, vi anser att det inte rekommenderas. Tack till Andrés S för att du uppmÀrksammade detta och informerade oss.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FX Market Pro? Vad har du varit med om?

 

 

 

Annonsera med oss

80 kommentarer om «FX Market Pro: Betyg och kommentarer»

 1. sonia svar

  Jag bestÀmde mig till slut för att lita pÄ och försöka fÄ tillbaka mitt kapital frÄn mÀklarbedragarna. Och ja, jag kunde fÄ tillbaka det. De Àr mycket professionella, de vet vad de gör, de vet hur man lÀmnar in Äterkravet och fÄr tillbaka pengarna. Mychargeback har varit en stor vÀlsignelse för mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sonia, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. mariana svar

  Att underteckna denna framstÀllning Àr för regeringen att stÀnga strandbarerna och ge oss pengarna tillbaka
  Àndra .org / p / government-of-espa% C3% B1a-closure-of-financial-chiringuitos

  GÄ med i vÄr wahtshap-grupp, vi har skapat en förening
  [e-postskyddad]

 3. Mihaela svar

  Hej folk för ca 5 mÄnader sedan investerade jag 250 euro i fxmarketpro.io och eftersom de alltid sÀger till er att de ger er en bonus pÄ 100 sÄ började jag prata med en viss Natalia Sånchez som sedan förmodligen lÀmnade och rekommenderade mig till en viss Luna Gonzales som hon bad mig om mer pengar att hon sa att i Är med denna Brexit kan du tjÀna mycket pengar jag investerade 5000 euro och förmodligen gav hon mig 2000 euro i bonus fram till hÀr lÄt oss sÀga att allt Àr bra men hon sa till mig att hon satte min pengar i ett projekt och nej jag kan ta ut pengar tills projektet Àr klart, vi har tjÀnat ungefÀr 12000 3 euro i vinst men sedan gick hon ocksÄ och jag mÀrkte inte henne eller nÄgot och hon lÀmnade mig i hÀnderna pÄ en colombiansk smaragd som den hÀr tjejen var vÀldigt kant och visste inte hur jag skulle göra nÄgonting och jag insisterade pÄ att jag vill ta ut pengar och hon sa alltid till mig att jag inte kan pÄ grund av det förmodade projektet som jag Àr involverad i men en dag kommer jag in pÄ mitt konto och jag ser att nÄgon gjorde nÄgra operationer som jag pÄ en dag i XNUMX operationer tappade alla minapengar och min historia Àr mindre sÄ jag försökte prata med henne men hon svarar mig inte i e-post eller whatsapp eller nÄgot jag försökte ringa henne men det verkar som att mitt nummer har blockerats sÄ snÀlla om nÄgon kan hjÀlpa mig att fÄ tillbaka mina pengar Ätminstone Det jag investerade jag vill inte ha mer pleaserrr jag ber om hjÀlp

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mihaela, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av FX Market Pro... Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Tja, det Àr verkligen synd det du nÀmner, vi vet inte vilken typ av villkor eller avtal du skrivit pÄ, men att inte kunna dra sig ur enligt vÄr mening Àr vÀldigt sÀllsynt...

   HĂ€lsningar.

  • mihaela svar

   Hej igen, seriöst, ingenting kan göras för att fÄ tillbaka de förlorade pengarna, Ätminstone de som jag investerat eller att de som gör detta hamnar i fÀngelse, det Àr inte rÀttvist att den hÀr typen av mÀnniskor gör detta mot vÀrdiga mÀnniskor. Jag vill ett svar, snÀlla, jag Àr trött pÄ alla lögner och bedrÀgerier en hÀlsning

  • Carlos svar

   Ola Michaela Jag blev ocksÄ lurad av Luna Gonzålez detta Àr min telefon 671885676 ge mig en touch sÄ ringer jag dig ok och lÄt oss prata om det. Jag har nÄgot som kan intressera dig

 4. Hemlighetsfull svar

  Hej, jag öppnade ett konto med € 300 i FXMarketPro.io för att testa för 6 mĂ„nader sedan, sedan gjorde jag lite mer insĂ€ttning tills jag samlade lite mindre Ă€n € 2.000 XNUMX som en bonus lades till.
  För nÄgra mÄnader sedan bytte de plattformen, innan var det MT4 och nu heter det Activ8, det fungerade inte pÄ en mÄnad och det fungerar fortfarande inte mer Àn Trading. Jag har handlat, jag har lÀrt mig och jag har gjort smÄ vinster.
  SÀttet jag skapade inkomsten pÄ verkade lite speciellt för mig för att uttrycka det pÄ ett politiskt korrekt sÀtt, jag köpte Bitcoins med ett kort och skickade dem till honom.
  Nu har tiden kommit dÄ jag behöver ta ut pengar. De har berÀttat för mig att projektet har avslutats, att de kommer att stÀnga mitt konto och att jag kan ta ut pengarna nÀr jag vill, men att de pÄ grund av Brexit mÄste debitera mig skatt och att dessa skatter mÄste betalas i förskott sÄ att jag kan ta ut pengarna. Med andra ord ber de mig att sÀtta in pengar för att fÄ tillbaka mina pengar.
  Jag Àr rÀdd att jag Àr en till som har gÄtt i fÀllan.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Stealthy, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet med FX Market Pro... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl? Att de ber om pengar för att ta ut Àr ett tecken pÄ möjlig bluff, AKTA dig.

   HĂ€lsningar.

 5. Harry svar

  De Àr tricksters, lögnare, deras plattform Àr en bluff. Allt bra medan de hejar pÄ dig. De ger falska förmÄner för att uppmuntra dig att lÀgga in mer pengar. DÄ lÄter de honom inte fÄ ut det. De har kontroll. De betalar nÄgra som agerar oskyldiga horor. Luna Àr en av dem som jobbar för dem. DÄ lyfter de inte luren, lÀser eller svarar Whatshap. Total bluff. Arbeta aldrig med dem. De Àr inte lagliga.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Enrique, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av FX Market Pro... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 6. jose leao svar

  Hej, jag heter Jose, jag ville veta om det finns nÄgot sÀtt att ÄterstÀlla investeringen jag gjorde i CMB eller Joshuadevelopmentltd.
  gÀller

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, vi rekommenderar att du lÀser kommentarerna i det hÀr avsnittet och i avsnitt om CMB.

   En hÀlsning.

 7. jose svar

  De frÄn Capital Markets Banc Àr en bluff, jag satte in pengar, och nÀr jag ville ta ut en del av vinsten var de alla problem etc. De försvann, nÀr jag hörde talas om dem igen, min mÀklare Àr en viss Laurell Adams, Jag hoppas att de nÄgonsin kommer att stoppa dessa skurkar, och sÀtta dem i fÀngelse, allt var lögner, de blockerar dina konton och gör dem ÄterstÀllda nÀr de vill, och att jag kan ÄterstÀlla det jag lagt tack vare de sÄ kallade gateways, men dÀr har ingen rÀtt till vad de gör.

 8. Beatriz svar

  De lurade mig 2000 €. NĂ€r jag begĂ€rde Ă„terbetalning blockerade de mig och försvann.

  Jag lÀmnade in en anmÀlan till polisen, men eftersom det Àr ett enstaka fall kommer det ingen vart... De sa till mig att om det fanns andra Àrenden skulle det vara mer troligt att de skulle ta emot det för handlÀggning, av den anledningen Jag letar efter andra drabbade personer eller en möjlig plattform som motarbetar dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Beatriz, tack för dina kommentarer, för att se om andra berörda kan kontakta dig.

   En hÀlsning.

 9. Manuel svar

  Hej, jag hÄller helt med de berördas kommentarer, jag Àr en som blev lurad av en viss Maria Sanchez, sa att hon var min rÄdgivare och opererade Ät mig, som satte in min andra inkomst och slutade kontakta mig, jag blockerade sidan och jag kan inte komma Ät Jag ber dig om de nya nycklarna och ingenting, lyckligtvis var det inte mycket kapital men det rekommenderas inte att Ätervinna det, vi mÄste glömma t.ex. market pro de Àr ren bluff om du inte vill förlora alla pengar och gÄng det skulle vara viktigt att skapa en plattform och förfölja denna klick tills du lyckas ta bort dem och sÀtta dem bakom galler

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med oss... Det Àr verkligen synd vad du nÀmner om detta företag. Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 10. marisa svar

  Hej, jag heter Marisa, som jag sa tidigare, de lurade mig ocksĂ„ och nĂ€r jag ville göra ett uttag sattes mĂ€klaren som utsĂ„gs till mig pĂ„ en kantplan som jag inte kunde ta ut nĂ„got som jag var tvungen att fortsĂ€tta investera tills jag nĂ„dde ett visst belopp och efter tre eller sex mĂ„nader kanske jag kunde göra ett uttag. Var vĂ€ldigt försiktig med den hĂ€r typen av plattform, speciellt om du blir uppringd av Helena Scott och mĂ€klaren som heter Elsa Rodriguez. Min erfarenhet var att nĂ€r jag öppnade kontot hette jag Elsa, introducerad som min mĂ€klare, och efter förklaringen sĂ„ sĂ€ger att du har en q utföra sina operationer ensam Jag har inte tid att operera med elĂ€nde Samma dag krĂ€vde han € 3000 för ett evenemang. Med förklaringen som jag just har detaljerat kan du redan hĂ€rleda vilken typ av bedragare vi möter. SnĂ€lla nĂ„gon av er kan kontakta mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marisa, tack sÄ mycket för att du delar din upplevelse med oss, vi har svarat pÄ din tidigare kommentar, vi rekommenderar att du kontaktar andra som pÄverkas av FX Market Pro och lÀser denna recension i detalj ...

   En hÀlsning.

 11. xavier svar

  Hej, jag rekommenderar inte den hÀr mÀklaren alls, min erfarenhet Àr att de ringde mig ofta med avsikt att ange mer pengar och tack och lov gjorde jag inte det, nu lÄter de mig inte ta ut den första insÀttningen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet av FX Market Pro med oss, minns du hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 12. GG. TILL. svar

  DE POSITIVA KOMMENTARERNA ÄR FRÅN ANSTÄLLDA PÅ FX MARKET PRO, JAG ÄR I KONTAKT MED MER ÄN 25 PERSONER SOM INTE HAR KUNNTAT TA UT NÅGOT HÅRT!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej GG. A., tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet av FX Market Pro med oss, med vÀnliga hÀlsningar.

 13. GG. TILL. svar

  DE ÄR SAMMA RÅTTOR SOM KAPITALMARKNADSBANKER, DE HAR ENDAST ÄNDRAT NAMN PÅ MODERBOLAGET, HÖR GOTT, INTE HÅRT, DE KOMMER INTE ATT TA BORT NÅGOT, VAR INTE EN IDIOT.

  gg. TILL.

 14. Advokat cas ti GA dor svar

  Det hÀr företaget Àr en stor bluff. De Àr inte riktiga mÀklare. De lÄtsas vara dem men i verkligheten gÄr dina pengar till konton i skatteparadis och du ser dem aldrig igen. Alla identiteter som anvÀnds Àr falska, vanligtvis kÀnda albaner. NÄgra av dem Àr frÄn den plats de Àr. De börjar med smÄ investeringar och försöker vinna för större investeringar under lockelsen av fiktiva vinnande affÀrer. Kapitalmarknadsbanc, fxmarketpro, alternativ 24, iron Fx, alla under Joshua consulting och nu under Pollard group Àr samma med olika webbplatser. Bedragarna, Ana García, Elena, Fernanda, Niki, Griselda, Luisa, Erica och dussintals till med östeuropeisk accent (albansk, rysk ...) och Àven bedragare som Rodrigo, Carlos, Mike, etc. Àr alla falska identiteter. Om du ser en positiv kommentar, postas den av dem sjÀlva. De bluffar frÄn Mexiko, Colombia, Italien, Spanien, Tyskland, Polen etc. Om du investerar hÀr kommer du att bli ruinerad. fxmarketpro .com bluff. capitalmarketbanc .com bluff. capmb .com bluff. capmbeu .com bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej “Advokat”, tack sĂ„ mycket för att du delar din information med oss, som du kommer att se har vi ocksĂ„ betygsatt FX Market PRO negativt, just för att vi Ă€r en del av samma bolag som Capital Markets Banc, hĂ€lsningar.

 15. Ruben svar

  Fxmarketpro Ă€r ett handelsnamn för Polard Group LTD, belĂ€get i Trust Company Complex, Ajeltake road, Ajeltake Islands, Majuro, Marshallöarna MH96960. Valutahandel. EYE, DE HAR BYTT HALSBAND IGEN, MEN DE ÄR [e-postskyddad] SAMMA [e-postskyddad] HUID!!!!!!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Om de har bytt namn, förmodligen pÄ grund av denna recension, men de Àr samma företag, och det bÀsta (enligt vÄr tydliga Äsikt) Àr att undvika dem ...

   HĂ€lsningar Ruben

 16. Forex406 svar

  Hej alla, jag hÄller helt med Rubén. Jag ger förhandsbesked till alla som vill investera med dessa mÀnniskor och Àven de som gör det och att allt tydligen gÄr bra, för att slippa lÀgga mer pengar pÄ dem. Anledningen? Jag ska förklara det för dig. Det som hÀnde Rubén hÀnde ocksÄ mig och mÄnga andra mÀnniskor. Personerna bakom FX Market Pro Àr samma som Capital Markets Banc. Policyn för att arbeta Àr att fÄ dig att tro att du tjÀnar pengar. De kontaktar dig medan de ser att du skickar pengar till dem. De Àr professionella bedragare, deras trickkraft Àr vÀldigt hög baserad pÄ lögner. Hans samtal Àr dagliga, det slutar med att de övertygar de mest skeptiska. De Àr oreglerade mÀklare. I samma ögonblick som du begÀr ett kapitaluttag, kommer de att sluta kontakta dig och kommer troligtvis medvetet att göra förlorade affÀrer sÄ att du förlorar kapital. De Àr Market Makers, de vinner nÀr du förlorar. SÄ deras policy Àr att lura kunden att stjÀla deras pengar. Jag kan bevisa, som andra bedragare ocksÄ indikerar, att det som visas pÄ webben Àr falskt. Jag lyckades fÄ tillbaka ett kapital pÄ 250 Eur och det Äterspeglas fortfarande i mitt FX Market Pro-konto, men genom CAPITAL MARKETS BANC har jag förlorat mycket pengar. Faktum Àr att kontot som de skapade Ät mig i FX Market Pro var genom samma kontoansvarige. Meddelande om att avstÄ frÄn att investera i dessa tvÄ plattformar. Du kommer att förlora pengar ja eller ja. De kommer att fÄ dig att tro att du tjÀnar mycket pengar och sedan fÄ dig att förlora allt och inte kan fÄ pengar. Om du vill kontakta mig skriv till: [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ruben, det skulle vara intressant om du utökar din erfarenhet, hÀlsningar.

 17. PEPE svar

  TÀnk inte ens pÄ att investera. de Àr bedragare. allt Àr en lögn. webben (det finns inga riktiga investeringar) de tar bara dina pengar efter att de tjÀnat dig pengar pÄ fiktiva operationer de inbjuder dig att investera mer vilket Àr vÀldigt trevligt eftersom alla operationer Àr vinnare, och efter en viss summa eller nÀr du börjar misstÀnka att de blockerar du, De svarar inte pÄ mejl och de försvinner med dina pengar. snÀlla hÄll dig borta. Jag har förlorat ett femsiffrigt belopp. förestÀll dig Àckeln.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pepe, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet av FX Markets Pro med oss, vi har ocksÄ betygsatt företaget negativt. Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

   • PEPE svar

    de kontaktade dem per telefon flera gÄnger, jag vet inte var de fick min telefon ifrÄn.

 18. Ruben svar

  Gelko Partners LTD, belÀget i Trust Company Complex, Ajeltake road, Ajeltake Islands, Majuro, Marshallöarna MH96960. Det hÀr Àr det nya "halsbandet", men de Àr samma hund. Bit inte, de Àr Àckliga.

 19. Ruben svar

  UPPMÄRKSAMHET!!!! FXmarketpro fortsĂ€tter att fungera men nĂ€r folk varnar om Joshua-konsultverksamheten har de bytt företag: Nu tillhör det GELKO PARTNERS LTD. Var försiktig, de Ă€r samma hund med olika halsband. Du kommer att förlora alla belopp du anger, om de ringer skickar du dem till helvetet, de Ă€r professionella bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ruben, tack sÄ mycket för att du delar med dig av dina kommentarer, var du kund hos FX Market Pro eller Capital Markets Banc?

   hÀlsningar

 20. Ruben svar

  Hej igen. BekrÀftat: de Àr riktiga bedragare, en jÀvla xiringito av skit. Jag har undersökt lite och kommentarerna frÄn Sara Ortiz, Enrique Ríos och Eduardo López Àr falska, de Àr sig sjÀlva, kom igen. Joshua consulting Àr listad som en bluff i Italien, Storbritannien och snart i Spanien, jag har redan rapporterat det till cnmv. LÀgg aldrig en ynka euro, du kommer att förlora den. Om de ringer dig, skicka dem till helvetet. Var försiktig, de kommer snart att byta namn, men Joshua consulting dyker alltid upp.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ruben, tack sÄ mycket för din kommentar, vi tror att den Àr korrekt, vi Àr mycket ledsna att du har förlorat kapital med dem, hÀlsningar.

 21. Luis Alamo svar

  Jag vet inte hur den hÀr skitsidan kan tÀcka ett gÀng bedragare. Knulla med dig och de bÄda i samma PACK eller BAG som du verkligen gillar vÀskor, jÀvlar. Shit bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, vi tÀcker upp sÄ att lurade personer och personer som har negativa Äsikter om mÀklare kan dela erfarenheter, om du inte har mÀrkt det, pÄ de flesta webbsidor ger de inte upphov till negativa kommentarer, om du Àr intresserad och vill förhindra andra mÀnniskor, vi vill att du berÀttar om din erfarenhet av FX Markets Pro, med vÀnliga hÀlsningar-

 22. Ruben svar

  Hej bra. Jag mĂ„ste berĂ€tta att efter en lĂ„ng sĂ€song av katastrofer med fxmarketpro sĂ„ ringde cheferna mig och jag börjar fĂ„ tillbaka mina pengar. TĂ€nk pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare... Jag kommer att ge dig ett förtroende. Jag har fortfarande € 4900 XNUMX i förluster men de Ă„terhĂ€mtar sig snabbt... Jag ska berĂ€tta innan jul hur jag mĂ„r. Med vĂ€nliga hĂ€lsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ruben, tack sÄ mycket för att du delar din upplevelse med oss, vi hoppas att du hÄller oss uppdaterade. Kommer du ihÄg hur du hittade FX Market Pro?

   hÀlsningar

   • marisa svar

    Hej, jag heter Marisa, jag har ocksÄ blivit lurad av dem och allt de bad om Àr mer pengar att investera och nÀr du har en viss summa, leta efter ett sÀtt att fÄ allt att försvinna pÄ nÄgra sekunder. Och Ànnu mer, de anklagar dig, de skickar dig e-postmeddelanden om att du Àr skyldig dem pengar. De lÄter dig inte prata, de lÀgger pÄ dig utan nÄgon förklaring. DÀr du kan göra en anmÀlan och fÄ tillbaka det som stulits frÄn dig.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Marisa, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med det hÀr företaget med oss, minns du hur du hittade dem? För ett klagomÄl Àr det svÄrt eftersom det Àr ett oreglerat företag och dess adress förmodligen Àr falsk, Àven om du bör kontakta det finansiella tillsynsorganet i ditt land, om du till exempel kommer frÄn Spanien, eftersom det Àr CNMV.

     hÀlsningar

 23. Caesar luis svar

  LĂ„t oss se, jag har handlat i Ă„ratal, och jag ska berĂ€tta en liten sak för dig, att RECENSIONEN REDAN NÄMNAR, mĂ€klaren "Ă€r baserad i Roseau, Dominicas huvudstad." Har du nĂ„gonsin hört det hĂ€r landet? INTE JAG, ja det Ă€r DÄR DU SÄTTAR DITT KAPITAL (senare om du behöver hĂ€vda nĂ„got, LYCKA TILL), och jag citerar igen frĂ„n forumet "det nĂ€mner inte dess reglering, sĂ„ vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare" DET ÄR INTE REGLERAD, det vill sĂ€ga att du sĂ€tter DITT KAPITAL I EN MÄKARE BASERAD I ETT LAND SOM INTE VET ELLER GUD, OCH OVAN ÄR EN OREGLERAD MÄKARE. TA HAND OM DINA PENGAR.

  hÀlsningar, caesar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej César, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

 24. Eduardo svar

  Jag vet inte om jag ska investera med dem eller inte. Vad rÄder du mig?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Eduardo, vi inbjuder dig att lÀsa kommentarerna och recensionen om mÀklaren, hÀlsningar.

 25. Enrique Rios svar

  Hej! Mitt namn Àr Enrique Rios och jag vill dela min erfarenhet med fxmarketpro.com. Jag har investerat i denna plattform för första gÄngen 6 mÄnader tidigare. Jag har börjat med 250 euro och hittills har jag angett 4 tusen euro. Jag har tagit ut pengar nÀr jag har sett det nödvÀndigt. De har alltid svarat mig för alla frÄgor och tvivel som jag har haft. Jag gillar sÀttet de förklarar för mig och jag hÄller helt med herr Sara
  Jag har kommit in pÄ den hÀr sidan av en slump, för att se kommentarerna, och sanningen Àr att jag blev förvÄnad över Rubens kommentar.
  Jag planerar att fortsÀtta jobba med dem och varför inte skriva in fler
  Tack!

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Enrique, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

    • Enrique Rios svar

     Hej Eduardo!
     FrÄn min erfarenhet med dem sÀger jag att ja, det Àr en pÄlitlig mÀklare.

  • GG. TILL. svar

   JA CLEAR ENRIQUE, VISST JA, JÄVLA RÅTTA

 26. Sara ortiz svar

  En vÀn rekommenderade dem till mig. Han talade vÀl om dem och jag bestÀmde mig för att öppna ett konto hos dem ocksÄ. Vi har det bÄda vÀldigt bra hittills. Tja, hon har varit med dem mycket lÀngre. Det gör jag inte.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Sara, tack sÄ mycket för att du delar den informationen med oss, hÀlsningar.

 27. Sara ortiz svar

  Hej vÀnner! Jag heter Sara Ortiz. Jag har ocksÄ ett konto hos dem. Jag har angett 1000 euro hittills. Jag hade ingen erfarenhet, nu vet jag lite om onlinehandel. Det jag kan sÀga Àr att jag Àr nöjd med min account manager. Jag har vunnit nÄgot och han ringer mig alltid för att berÀtta om allt. Drag ut 100 euro för en vecka sedan (jag behövde det) och de gav tillbaka det till mig. Min account manager heter Nicky och vi har en vÀldigt bra kommunikation. Alltid vÀnlig och redo att svara. Rubens kommentarer förvÄnar mig. Jag kanske har fel, men Àn sÄ lÀnge kan jag inte klaga.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Sara, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet av FX Market Pro med oss. Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Med vÀnliga hÀlsningar

   • Manuel svar

    Hej vÀnner, jag gjorde tvÄ poster, jag heter Manuel Rodriguez och de ringer mig inte alls, jag försöker ÄterstÀlla dem, Àven om plattformen ger mig ok, pengarna kommer inte till mig, de fungerar inte alls , de Àr bedragare, jag rekommenderar dem inte till nÄgon

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Manuel, det Àr synd vad du berÀttar för oss, hur lÀnge har du vÀntat pÄ detta? Du kommer att mÀrka att vi har betygsatt FX Market Pro negativt.

     hÀlsningar

 28. Rekommenderade mÀklare svar

  Hej Juan, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet av FX Market Pro med oss, hÀlsningar.

 29. Ruben svar

  Hej luciano. Idag ringde de mig frÄn fxmarketpro och berÀttade att en kund (du, de sa till mig ditt namn) hade lÀst negativa kommentarer pÄ ett Rubén-forum och till och med (Ana García) bett dig om en lÀnk för att lÀsa dem. Var vÀnlig var diskret, jag vill bara fÄ tillbaka min investering, jag informerar dig bara om vad som har hÀnt mig. Jag skulle uppskatta om du kunde kontakta mig i mejlet som jag har lÀmnat i den andra kommentaren. Tack.

 30. Ruben svar

  Förresten, Luciano, kan du ge mig ett telefonnummer för att kontakta dem? Den de gav mig finns inte. Tack.

 31. Ruben svar

  SnĂ€lla, Luciano, nĂ€mn mig inte nĂ€r du pratar med dem, jag hoppas fĂ„ tillbaka de 600 € jag har kvar pĂ„ mitt konto. Tack.

 32. Ruben svar

  Om du har nÄgra frÄgor kan du kontakta mig via e-post [e-postskyddad]. Jag kan skicka mitt kontrakt till dig sÄvÀl som uttagsorder som aldrig har returnerats till mig

 33. Ruben svar

  Capital markets bank Àr en annan bluff, precis som fxmarketpro. Varför letar du inte efter deras kontor pÄ Google maps? Deras kontrakt inkluderar brevpapper frÄn den brittiska fca. Be dem se vad de sÀger till dig. Testa att ringa numret pÄ webben eller skicka ett meddelande till kontakten för att se vad som hÀnder. Jag har gjort det mer Àn 30 gÄnger och ingenting. Bit inte, det Àr en bluff.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Rubén, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

 34. Luciano Francisco Amaya Gutierrez svar

  Jag Àr en fysisk och finansiell resursanalytiker, jag börjar arbeta med detta, jag tvivlar pÄ din kapitalmarknadsbanklÀnk, men uppenbarligen beror det pÄ ett förvaltarkonto som bröt ditt anstÀllningsförhÄllande med företag. Hittills har indikatorerna, som de hanterar pÄ sin plattform, varit tillförlitliga, till 250 euro, pÄ mindre Àn 15 dagar har jag fÄtt en avkastning pÄ 74,59 euro. Jag har inte gjort nÄgot tillbakadragande Àn, men jag har respekterat villkoren, sÀrskilt, för nu kan jag inte sÀga varken bra eller dÄligt, jag kommer att prata om resultaten, slutgiltigt. Tack, men nu ser det bra ut Àr det mest positiva jag kan sÀga, men ryktet om Josua Onsulting LTD gör mig lite orolig. Jag hÄller pÄ att vÀlja en mÀklare för att inrÀtta ett konsult- och supportkontor för minderÄriga, och jag studerar med smÄ belopp pÄ min risk de olika pÄ marknaden, för att ge korrekt information och skydd till den minderÄrige som saknar Anisis kunskap om fondernas fysiska och finansiella resurser, vilket Àr min specialitet. Jag kommer att sÀga dig sÀkert, ja och nej hÀlsningar till alla frÄn Icod de los Vinos, tÀnk om jag uppmuntrar dig att undersöka grundligt i den hÀr vÀrlden, veta hur man arbetar och med en bra plattform, det Àr sant att du inte kommer att vara rik, men om det Àr ett sparverktyg, med högre prestanda Àn en bank. Var försiktig och vÀldigt viktig nÀr du vet hur du ska arbeta, det Àr det första du mÄste lÀra dig, för om du vÄgar dig ut och du inte Àr förberedd sÄ tappar du det sÄ enkelt, och det Àr inte plattformarnas fel, de alla varnar dig för att förbereda dig innan du anvÀnder den, pÄ grund av risken den medför pÄ grund av dess volatilitet. det Àr bara lite studier och övning och att tjÀna pengar har sagts. Det Àr ocksÄ sant att det Àr hÀr ordsprÄket pengar kallar pengar Àr tydligare, för ju större kapital, desto större vinst, och operationsrisken Àr densamma, de Àr samma villkor för utbud och efterfrÄgan, det enda Det som förÀndras Àr den numeriska volymen, men risken för volatilitet i verksamheten Àr densamma. Enligt vad jag rekommenderar, överstig aldrig 30% av kapitalet som mest, och det Àr redan en ganska riskabel andel, men om du kan ekonomi kan du hantera det genom att kontrollera kapitalet i de korta positionerna för att stödja de lÄnga. termin. ett annat förslag. Personligt och eget titta aldrig pÄ aktiemarknaden ur investerarens synvinkel, titta pÄ den ur aktiemarknadens synvinkel, och du kan vÀnda dess makroekonomiska lag till din fördel om du inser det, eftersom det kommer att skapa en omvÀnd avkastning flöda till din fördel, om du förstÄr dessa ord Àr himlen grÀnsen i förhÄllande till vÀskan.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Luciano, tack sÄ mycket för att du delar denna information med oss, sanningen Àr att vi inte hade mÀrkt att det Àr JOSHUA CONSULTING LTD, som Àr samma företag som Àger Capital Markets Banc, en binÀr optionsmÀklare klassad som en bluff, vi mÄste uppdatera Ät sidan, hÀlsningar.

 35. LP svar

  Hej pÄ forumet, tack för recensionen och nÀr jag lÀste rubens kommentarer blev jag lite rÀdd, men dÄ rekommenderar ni mig att investera med dem eller inte?

  tack sÄ mycket

  LP

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej "LP", eftersom mÀklarens rykte fortfarande inte Àr sÀrskilt tydligt, det verkar vara nyligen eftersom det inte finns mycket information om dem pÄ internet, och det finns en negativ kommentar, men vi inbjuder dig att ocksÄ lÀsa recensionen om mÀklaren. Med vÀnliga hÀlsningar.

  • Steppenwolf svar

   Hej LP, jag Àr i samma situation som du, sanningen Àr att jag inte vet om jag ska gÄ in i den eller inte.. Jag vÀntar pÄ kommentarer...hÀlsningar

 36. Ruben svar

  De kontaktade mig och lovade en mĂ„natlig lönsamhet pĂ„ 10% till 20%. Innan jag gjorde nĂ„gon insĂ€ttning bad jag dem skriftligen om kontraktet, som innehöll det brittiska FCA-brevpapperet. SĂ„ jag satte in € 3000 och under 1 och en halv mĂ„nad verkade allt fungera. Jag satte in 2500 2 € mer, de sĂ„ kallade handlarna var riktigt tunga, de ringde mig 3 och 48 gĂ„nger om dagen för att fĂ„ mer pengar och lovade mig bonusar. Detta gjorde mig misstĂ€nksam, jag tror att valutabonusar Ă€r förbjudna, sĂ„ jag kontaktade brittiska FCA dĂ€r de berĂ€ttade att de aldrig hade hört talas om dem och att de naturligtvis inte reglerades av dem. SĂ„ jag försökte fĂ„ tillbaka mina pengar och det var dĂ„ mardrömmen började. De avskrĂ€ckte mig, de lyfte inte telefonen... Jag fick sĂ„ smĂ„ningom en uttagsorder skickad till mig, efter veckors försök. Jag fyllde i det och skickade det till dem och bad att de inte lĂ€ngre skulle fungera med mitt konto. Samma dag öppnade de flera pĂ„stĂ„dda operationer och "smĂ€lte" pĂ„ 6000 timmar. mer Ă€n € 3. Jag försökte ringa dem: ingenting. E-posta webbkontakten: ingenting. Efter 86 veckor kontaktade en annan operatör mig. Jag bad henne ge mig ett telefonnummer för att kommunicera med henne, telefonen var falsk, den finns inte. WhatsApp som han gav mig heller (prefixet var frĂ„n Cypern !!! och de ska ha ett kontor i London, 5 Great Portland street), jag letade till och med efter kontoret pĂ„ Google maps, det finns ingenting dĂ€r ... och det Ă€r sĂ„ jag Ă€r till denna dag ... det Ă€r dĂ€rför jag ber dig att ta bort de XNUMX stjĂ€rnorna, nĂ„gon annan kan bita som jag ....

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Rubén, vi Àr mycket ledsna att lÀsa om din situation, tack sÄ mycket för att du kommenterar din upplevelse med mÀklaren, vi kommer att fortsÀtta med att sÀnka betyget frÄn 5 till 3, och om vi fÄr fler negativa kommentarer, eller mejl frÄn kunder , kommer vi att sÀnka det Ànnu mer, Àven om du Vi har skickat ett e-postmeddelande för att verifiera dina kommentarer. Vi inbjuder dig ocksÄ att rösta, om du mÀrker det, i slutet av avsnittet kan du lÀmna en röst. Med vÀnliga hÀlsningar

 37. Ruben svar

  De ringde mig, jag vet inte hur de hittade mitt telefonnummer och jag litade pÄ eftersom de i kontraktshandlingarna anvÀnder det brittiska FCA-brevpapperet. VÀnligen ge dem inte 5 stjÀrnor, de Àr en riktig bluff.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ruben, som du kommer att mÀrka att det inte finns fler kommentarer Àn dina, det Àr dÀrför poÀngen, vi ber dig, om du kan, förklara din upplevelse i detalj.

 38. Ruben svar

  De Àr en riktig klassisk bluff: de har förlorat mig 5000 euro, de lÄter mig inte ta ut resten av pengarna, de tar inte emot mina samtal, telefonnumret pÄ webben Àr falskt... ..

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ruben, det Àr synd att lÀsa om din situation, men vi uppskattar att du delar din erfarenhet med oss. Kommer du ihÄg hur du hittade FX Market Pro? Och om du kan utöka din upplevelse lite mer skulle det vara till stor hjÀlp, en hÀlsning

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *