Annonsera med oss

Kommentarer om Fx-Quote24
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Fx-citat 24 (kallas även av namnet: fxquote247.com), är en Forex-, Futures- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Fx-Quote24 för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Fx-Quote24 ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Fx-Quote24 ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

❌ Fx-citat24 nämner att vara en del av: FxQuote247. (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det är inte reglerat i det landet, så vi tror att det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, ser vi att de nämner regleringen av FSCA, men detta är inte sant eftersom det inte visas i listan över register över nämnda organ. ⛔ Uppmärksamhet: Fx-Quote24 är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Fx-Quote24, märkte vi att den erbjuder 3 olika typer av konton: Essential Account, Original Account och Signature Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Viktigt konto: minsta initiala insättning på $1.000, dubbel plattformsåtkomst (WebTrader / MT5), demokonto, dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, dagliga rekommendationer från tredjepartsanalytiker, dedikerad kontorepresentant 2 dagar / vecka.

Ursprungligt konto: minsta initiala insättning på $5.000, dubbelplattformsåtkomst (WebTrader / MT5), demokonto, dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, dagliga rekommendationer från tredjepartsanalytiker, 2 dagar / vecka dedikerad kontorepresentant, öppen tillgång till forskning, särskilda handelsvillkor.

Signaturkonto: minsta initiala insättning på $25.000, dubbel plattformsåtkomst (WebTrader / MT5), demokonto, dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, dagliga rekommendationer från tredjepartsanalytiker, 2 dagar / vecka dedikerad kontorepresentant, öppen tillgång till forskning, särskilda handelsvillkor, Trading Central - SMS -meddelande, individuella möten med kontoombudet.

 

Fx-Quote24 kontotyper
Fx-Quote24 kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Fx-Quote24 erbjuder är: WebTrader -plattform y MT5.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Fx-Quote24 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Fx-Quote24 webbplats
Fx-Quote24 webbplats

Fx-citat 24 ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: livediagram, marknadsanalyser, information om de produkter du erbjuder, ordlista, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Fx-citat 24 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: fxquote247.com

📞 Telefonnummer: 442081570235

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Fx-Quote24. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Fx-Citat24 ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Fx-citat 24 är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" muy inte särskilt transparent, det ger lite juridisk information, det är inte registrerat (eller det är registrerat i ett skatteparadis) och också, i motsats till vad de försöker få dig att tro, saknar det reglering (oreglerat företag). ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om FX-Quote247? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «FX-Quote24: Betyg och kommentarer»

 1. Francisco svar

  ÄR EN GOTCHA! De har blockerat mig och jag kan inte kräva någonting jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, tack för att du kommenterar FX-Quote24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *