Bux mäklare
Kommentarer om FX To All I denna avdelning vi analyserar mäklaren FX till alla (kallas även fxtoall.com), är en mäklare av finansiella utbildningskurser. Rekommenderas FX To All verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅ ➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om FX To All ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det fx för alla ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag. Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte. ✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Bulgarien. ✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌
Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger FX till alla, I detta fall, vi hittade ingen information som indikerar att det finns olika typer av konton. La plattform att fungera att FX To All -erbjudanden är: omnämnda. Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FX To All tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.
FX To All webbplats
FX To All webbplats
FX till alla ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om några grundläggande begrepp i handelsvärlden, information om de produkter de erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om FX till alla 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: fxtoall.com 📞 Telefonnummer: + 359 876 863 886 📧 E-post: [e-postskyddad] Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FX To All. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på FX till alla <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FX till alla är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022 Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är ett oregistrerat och oreglerat företag visar det inte någon form av juridisk information på sin webbplats, dessutom letar vi efter mer information om FX To All vi hittade ett stort antal negativa recensioner. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

UPPMÄRKSAMHET!: i februari 2022 CNMV lagt till FX till alla till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2022

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.
Vad tycker du om FX To All? Vad har du haft för erfarenhet?


Bux mäklare

Annonsera med oss

20 kommentarer om «FX To All: Betyg och kommentarer»

 1. Dolores Gutierrez och svar

  Hej, det här företaget är en bluff, snälla investera inte, de vill bara ha pengarna och de försvinner, det heter Kamila och det andra som är värre, Sara Ami, de tog mycket pengar från mig, de är skamliga, de var tvungna att sitta i fängelse, de har inget hjärta, de är dåliga människor om du kan säga att de är människor för mig, de är demoner

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Dolores, du kommer att förlora allt du överför eller skickar till FX To All, om du vill återställa det kan du göra det från vår CHAT eller från länken. Tack för att du delar din erfarenhet med FX To All. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. De kommer inte att returnera dina pengar, skicka inte dem mer pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får dig bara att se det och till slut säger de att du har förlorat och de finns kvar. Dess bas är i Dominica, rekommenderas inte alls.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Fabrizio svar

  Hej, min hanno trasferiti il ​​contato FXtoAll, nu denna kontakt via whatsapp och mäklare, il cousin si chiama Cristian ed i collaboratore Aron, förutom alla vaga risposta nessuno mi da istruzioni come prelevare il denaro. Min hanno detto di operare da Londra ma credo si a bufala, che posso fare? grazie

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Fabrizio, allt du överför eller skickar till FX To All kommer du att förlora, om du vill återställa kan du göra det från vår CHAT eller från länken. Tack för att du delar din erfarenhet med FX To All. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. De kommer inte att returnera dina pengar, skicka inte dem mer pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och i slutändan de säger att du har förlorat och de vet att de finns kvar. Dess bas är i Dominica, rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Stanislaus Martini svar

  Hej till alla,
  SCONSIGLIO VIVELY ad avere a che fare con il sito FX To All è una colossale TRUFFLE.
  En me si sono presentate in ordine Emma Portman, che si fa chiamare Anna på n. +442037697969 med följande e-post: [e-postskyddad] . Säg att jag följer min passano alla successiva Dott. till Emma Olofsson
  che mi contatta vid n. +442872019001
  Jag tror att den andra personen är kunglig (han har sett sitt identitetsbrev för en attimo)
  Sembrava tutto reale ma, sono caduto äter en kokosnöt i tryffeln.
  Naturligtvis framför jag ett klagomål till carabinieri della locale stazione.
  Visst il mio denaro jag anser det som min egen person, undvik att förknippas med brottslighet.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Stanislao, allt du överför eller skickar till FX To All kommer du att förlora, om du vill återhämta dig kan du göra det från vår CHAT eller från länken. Tack för att du delar din erfarenhet med FX To All. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. De kommer inte att returnera dina pengar, skicka inte dem mer pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och i slutändan de säger att du har förlorat och de vet att de finns kvar. Dess bas är i Dominica, rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Michele svar

  Fxto all .com è una truffa dovete stare attenti se venite contattati da presumed Alex med en +4478811753397 låtsas di essere della società FXPRO, har för närvarande bloccato le chiamate en entrata. Jag investerade €3500 4 men för närvarande från MT500-plattformen för FXPRO med Fxto-servern som hanteras i autonomi, har jag rätt att samla ett bra saldo som jag inte riskerar att vinna. Tricket fungerar så här: du kommer att använda Kraken oppure Coinbase-systemet med en minsta summa pengar på 4 euro, eftersom du kommer att överföra till servern Fxto all, du kommer att kunna göra detta, eftersom mäklaren kommer att berätta för dig – nästa vecka och den senaste tekniken kommer att uppdatera servern Rimarrà bloccata por un paio di giorni, med tanke på att det ögonblick jag soldat investiti spariscono la TRUFFA è fatta, dopo un paio di giorni il mäklare ti contatta per activare la piattaforma MTXNUMX il credito risulta lo stesso prima dell'aggiornamento ma è in versione demo, l 'investitore è illuso che il credito sia reale ma non è. State alla long da questi bastardi investite solti i piattaforme-serien. Min illuso che si è presenteto kommer FXPRO.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Michele, allt du överför eller skickar till FX To All kommer du att förlora, om du vill återhämta dig kan du göra det från vår CHAT eller från länken. Tack för att du delar din erfarenhet med FX To All. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. De kommer inte att returnera dina pengar, skicka inte dem mer pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och i slutändan de säger att du har förlorat och de vet att de finns kvar. Dess bas är i Dominica, rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. lisa svar

  Salve, Ho versato soltanto 250 euro su FXtoall.Una Signorina/Sonia/ da supporto aveva perso due giorni per due be för att övertyga mig om hur mycket jag är modig och inte ensam...Jag har misslyckats med att se licensnumret/FVT000324 och koden 14833809 Konsulten Andrea Accli har kontaktat mig bra vid en viss tidpunkt och av en anledning. Hennes WhatsApp-nummer är +44 2037691720. Mitt mobilnummer är +390107776250. Hon gav mig detta nummer vid den tiden. GM Capital.
  Purtroppo sono cascata nelle loro trappole.Ma il mio consiglio è STATE ATTENTI Prima di investire!
  Grazie per l * attenzione!
  Hjärtligt hälsning!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Lisa, allt du överför eller skickar till FX To All kommer du att förlora, om du vill återhämta dig kan du göra det från vår CHAT eller från länken. Tack för att du delar din erfarenhet med FX To All. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. De kommer inte att returnera dina pengar, skicka inte dem mer pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och i slutändan de säger att du har förlorat och de vet att de finns kvar. Dess bas är i Dominica, rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Chafia, allt du överför eller skickar till FX To All kommer du att förlora, om du vill återhämta dig kan du göra det från vår CHAT eller från länken. Tack för att du delar din erfarenhet med FX To All. Den här mäklaren är en SCAM. De kommer inte att returnera dina pengar, skicka inte dem mer pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte verkliga, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan de säger att du har förlorat och de vet att de finns kvar. Dess bas är i Dominica, rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Lorenz svar

  Än en gång har mäklaren öppnat ditt konto med mt4 och sålt det till mt4 eller förlorat eller guadagni not li kan rubare mäklaren qualsiasi asyl är så sia med en licens eller mindre, säker på att du måste ha en licens altri.menti MT4 inte inserisce in elenco .il rischio e' se non versa in mt4 i tuoiversamenti a lui broker ! Uppure il broker ritira al posto tuo, ma come fa se non sa la password?.
  Il problem per ritirare dalla piattaforma
  Sembra sia även din godkända mäklare ger consob,! Infatti sullapiattaforma ce tutto tranne che trovare lätt utan att vara uppmärksam

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Lorenz, pengarna har inte MT4, pengarna och siffrorna styrs av mäklaren du arbetar med som använder Mt4 som investeringsplattform, mäklaren känner till ditt lösenord och kan återställa det eller skapa ett nytt eller ange ditt konto när de vill ha och manipulera dina affärer.

   Hälsningar.

 7. raffaela svar

  översättningen är inte korrekt (aggrapparsi è sbagliato) parola giusta è aderire,
  (pappagallo è sbagliato) frasen giusta è che loro mi dicono che questo progetto di mining ha prodotto.
  (apprezzarli è sbagliato) frasen giusta è: devo pagare il 10% di tasse

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej raffaela, var hittade du de fraserna, i vilken länk? Tack för hjälpen.

   Hälsningar.

 8. raffaela svar

  Fxto all .com è una truffa, dopo aver depositato 10.000 EUR mi hano fatto aderire i ett gruvprojekt
  Minatori di bitcoint senza firmare null naturligtvis ea sentire papegoja som progetto har producerat 2,25 bitcoint till ett värde av 88.050 2021 EUR i juli 10, purtroppo per incassarli dovrei versare il 10.000%. Io ho risposto che not è giusto pagare prima di incassare le tasse dovrebbero treatyou direkt och che sono bugiardi och truffatori och di restituirmi i miei XNUMX XNUMX EUR trattenendosi il guadagno dei bitcoint, ad oggi non ho ricevuto nulla

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej raffaela, tack för att du lämnade dina kommentarer, FX To All-mäklaren / skolan är en BLUFFÄR, det är inget allvarligt och inte tillförlitligt. Vad de verkligen vill är att få ut pengar från kunderna.
   Många har berättat att de bedriver olagliga investeringsaktiviteter. Denna påstådda akademi är ett bedrägeri som försöker lura människor genom att låtsas att de ger investeringskurser eller vad som helst för att lura kunder och få dem att investera i en mäklare som de är associerade med för att sluta stjäla alla pengar från sina kunder. Var uppmärksam, fall inte i deras fällor och trassel, låt dig inte manipuleras.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Mariano svar

  Denna kurs är ett bedrägeri, var mycket försiktig eftersom den är värdelös

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mariano, tack för att du lämnar dina kommentarer, FX To All -mäklaren / skolan är en SCAM, det är inget allvarligt och inte tillförlitligt. Vad de verkligen vill är att få ut pengarna från kunderna.
   Många har berättat att de bedriver olagliga investeringsaktiviteter. Denna påstådda akademi är ett bedrägeri som försöker lura människor genom att låtsas att de ger investeringskurser eller vad som helst för att lura kunder och få dem att investera i en mäklare som de är associerade med för att sluta stjäla alla pengar från sina kunder. Var uppmärksam, fall inte i deras fällor och trassel, låt dig inte manipuleras.

   Om du redan har bluffat, prova vår chatt eller den här länken för att få tillbaka pengarna: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.