FX24 kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren FX24 (Ă€ven kallad fx24.one), Ă€r en Forex- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas FX24 verkligen att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ FX24. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar sig eller inte med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Swiss Management Corporation LTD.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad pĂ„: Marshallöarna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren ser vi att de nĂ€mner regleringen av IFMRC, men pĂ„ grund av dess dĂ„liga rykte tar vi inte hĂ€nsyn till det.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av FX24, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: ECN-konto, standardkonto och fast konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

ECN-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 200, hÀvstÄng upp till 1: 200, flytande spridning frÄn 0 punkter.

Standardkonto- Minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $ / € 100, hĂ€vstĂ„ng upp till 1: 1000, flytande spridning frĂ„n 1.3 punkter.

Fast konto- Minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $ / € 100, hĂ€vstĂ„ng upp till 1: 100, flytande spridning frĂ„n 1.3 punkter.

FX24-kontotyper
FX24-kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


Las plattformar att fungera som FX24 erbjuder Àr: MT4-plattform y Sirix plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som FX24 tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en stor sak för mÀklaren.

FX24 webbplats
FX24 webbplats

FX24 tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: bonusar, kampanjer, nyheter, ekonomisk kalender och mer.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om FX24 |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: fx24.one

📞 Telefonnummer: +44 20 380 869 68 | +382 68 394 (whatsapp)

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ FX24 <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget FX24 Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr baserad i osÀkra lÀnder (Saint Vincent och Grenadinerna), nÀr man letar efter recensioner om FX24 Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det Àr en ny mÀklare utan meriter. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade CONSOB FX24 till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs varning frĂ„n mars 2021 ⚠

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV FX24 till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV juni 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FX24? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «FX24: Betyg och kommentarer»

 1. sabrina svar

  De vill inte returnera mina pengar, hur kan jag fÄ tillbaka dem?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Sabrina, tack för att du delar din erfarenhet med FX24. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *