Bux mäklare

Kommentarer om FxActive Trading

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FxActive handel (även kallad fxactivetrading.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen FxActive Trading för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om FxActive Trading ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är FxActive Trading ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Han nämner att han är baserad i Australien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av FxActive Trading, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $500, välkomstbonus, extra bonusar, Juniorassistent, 1 riskfri handel, grundutbildning, träningscenter (nivå 1-3), signaler, exklusiva gåvor, spreadar från 2.0 pips, minimum lot 0.01, maximal lot 100.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $2.500, välkomstbonus, extra bonusar, Executive Assistant, 1 riskfri handel, grundutbildning, träningscenter (nivå 1-3), signaler, exklusiva gåvor, spreadar från 2.0 pips, minimum lot 0.01, maximum lot 100.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $6.500, välkomstbonus, extra bonusar, Executive Assistant, 3 riskfria operationer, avancerad utbildning, utbildningscenter (nivå 1-5), signaler, Premiumpresenter, spridningar enligt marknad, minimum lot 0.01, maximum lot 100.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $25.000, välkomstbonus, speciella bonusar, Executive Assistant, 10 riskfria operationer, avancerad utbildning + session med analytiker, utbildningscenter (nivå 1-10), signaler, VIP-gåvor, spridningar enligt marknad, minimum lot 0.01, maximal lot 100.

FxActive Trading kontotyper
FxActive Trading kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som FxActive Trading erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som FxActive Trading tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

FxActive Trading webbplats
FxActive Trading webbplats

FxActive Trading tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om tjänsterna den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, FAQ-sektion, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om FxActive handel 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: fxactivetrading.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FxActive Trading. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på FxActive handel <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FxActive handel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad, den är inte reglerad av någon myndighet, det är ett skalbolag, dessutom hittar vi när vi letar efter recensioner om FxActive Trading bara recensioner som är negativ och de varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till FxActive handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Enligt kundkommentarer, FxActive handel är nära kopplad till FxActive, en mäklare med ett mycket dåligt rykte som har lurat många människor och blivit varnad av olika myndigheter.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FxActive Trading? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

10 kommentarer om «FxActive Trading: Betyg och kommentarer»

 1. Ängel Anthony svar

  Mäklaren SANTIAGO BELTRAN har lurat mig 15.000 XNUMX euro med FIKTITIVA handelsoperationer DE ÄR INTE VERKLIGA Jag har anklagat honom för bedrägeri i den nationella polisen mycket försiktig med denna BEDRARARE

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angel, tack för din kommentar om FxActive Trading. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. John svar

  Den påstådda handlaren Santiago Beltran kontaktade mig, santiagobeltran .net/, 634067155, www. fxblue.com/users/santibeltran. För att göra copytradring, använd pengarna från mitt konto. Jag var tvungen att öppna kontot på FXActiveTrading, jag satte in €6000 2. Efter 2000 månaders handel med en vinst på 8000 XNUMX € säger han plötsligt att han har gjort en dålig affär, att han har gått emot den och på grund av hävstångseffekten har han förlorat hela saldot på kontot, XNUMX XNUMX €. Tittar man på verksamheten är det tydligt att priserna inte överensstämmer med marknaden, man säger att man använder OTC-priser (Over The Counter). Vad de egentligen gör är att behålla pengarna på kontot och verksamheten är inte riktig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du kommenterar FxActive Trading. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. TSNS svar

  De verkar, av någon anledning, de SER ut som människor som vet vad de gör och som vet hur man genererar vinster, men sanningen är att de är tjuvar

  De stal mycket pengar, mina besparingar, från år av arbete på mycket kort tid

  Jag skulle vilja ta reda på var de finns för att få dem att betala

  de är förstklassiga bedragare

  Jag har fördömt dem för bluff, jag har spelat in konversationer e-post, samtal, namn även om det säkraste är att dessa tjuvar använder falska namn

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej TSNS, tack för din kommentar om FxActive Trading. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Tomas svar

  Jag har också blivit lurad, hur kan vi få tillbaka pengarna?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tomas, tack för din kommentar om FxActive Trading. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Francisco svar

  Är ett bedrägeri i varje regel. En mycket väl inrättad finansiell bar. De har skalat mig 30000 3 euro efter 40000 månaders agerande och arbete och ringer mig varje dag för att rekommendera operationer och tjäna pengar. Och när kontot kom till 5 XNUMX rengör jag dem på XNUMX minuter.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, du kan få tillbaka det, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med FxActive. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.