✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i FxBit Capital. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om FxBit Capital och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsfxbitcapital.com
???? företaget*FXBit Capital Group Ltd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformMT4
📌 AdressSaint Vincent och Grenadinerna

⚠️ FxBit Capital ägs av FXBitCapital Group Ltd, företaget den ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare för att analysera kontotyperna som FxBit Capital erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 6 olika kontotyper:

KontotypMinsta initiala insättning
klassisk$5
Pro$100
VIP$100
PAMM $8.000
MAM$5
FxBitCopy$5

Information på webben

Är FxBit Capital bluff bluff?

FxBit Capital ger en förklaring om några grunder i handelsvärlden, FAQ-sektionen, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? FxBit Capital Slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED FxBit Capital.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om FxBit Capital:

datum Uppdatering – nyheter
Oktober 2022FxBit Capital är associerad med Av DzyneEtt företag med dåligt rykte.
Mars 2023Enligt meddelanden från kunder: "Denna mäklare är en bluff och de vill inte returnera sina kunders pengar, de är allierade med företaget Bydzyne och rekommenderas av Mr. Samer Yorde och Paula Landino. Dess ägare är Andrés Vera, Alejandro Vera och Gustavo Vera, de har den mäklarens kontor i staden Miami, USA.”

Användarrecensioner

Vad tycker du om FxBit Capital? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med FxBit Capital.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av FxBit Capital

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar FxBit Capital

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera FxBit Capital?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är FxBit Capital en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att FxBit Capital är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är FxBit Capital pålitligt?

Nej. FxBit Capital är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från FxBit Capital?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till FxBit Capital?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

32 kommentarer om «Är FxBit Capital en bluff? 2023 recensioner»

 1. Adrian svar

  De är bedragare, de tog bort plattformen och svarar inte längre via någon kanal, de stal alla pengar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Adrian, vi har adressen till ditt kontor på 777 NW 72nd Avenue, (lokal 1048), Miami FL 33126, (se kontor). Tack för att du kommenterar FxBit Capital (de är kopplade till Bydzyne-bluffen). Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Ileana svar

  Jag tror att bedrägerier ges till alla latinamerikaner. För det säger kommentarerna. Européer kan framföra sina klagomål direkt till motsvarande enheter.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ileana, bedrägerier sker över hela världen.

   Hälsningar.

 3. Arnold svar

  Dålig service, det visar att de inte är proffs, de letar bara efter dina pengar...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Arnoldo, vi har adressen till ditt kontor på 777 NW 72nd Avenue, (lokal 1048), Miami FL 33126, (se kontor). Tack för att du kommenterar FxBit Capital (de är kopplade till Bydzyne-bluffen). Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *