FXBreeze -kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren FXBreeze, är en mäklare för Forex, CFD och, som om det inte vore nog, även kryptovalutor. Rekommenderas FXBreeze verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: de nämner att de är baserade i Tallinn, Estland.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom FXBreeze inte nämner något om sin reglering, tyder allt på att det är en icke-reglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FXBreeze, noterar vi att det erbjuder Tre kontotyper: Grundkontot, Guldkontot och Premiumkontot.

De ger egentligen inte mycket information om kontotyper, även om vi lämnar en bild med mer information.

Du kan se ännu fler funktioner om FXBreeze mäklarkontotyper (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

FXBreeze -kontotyper
FXBreeze -kontotyper

den plattformar att fungera som FXBreeze erbjuder är: vi tror på MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som FXBreeze tillhandahåller på sin webbplats.

FXBreeze webbplats
FXBreeze webbplats

FXBreeze tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: Verkligen nästan ingen information, verktyg eller resurser för intressenter.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om FXBreeze

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fxbreeze.com/?lang=en

Telefonnummer: + 442038084806

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Värdering på FXBreeze <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att FXBreeze -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är baserat i vanligtvis icke-seriösa länder (Estland), allt tyder på att det är en oreglerad mäklare, när vi letar efter fler betyg eller recensioner på FXBreeze har vi hittade mestadels negativa betyg.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FXBreeze? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «FXBreeze: Betyg och kommentarer»

 1. LILIANA ARDILA FORERO svar

  Du måste vara försiktig med detta företag. På engelska är det känt som SCAM eller scammer. Jag investerade i det, och på grund av vissa situationer på kort tid behövde jag få tillbaka pengarna och de slutade vara i kontakt med mig, e -postmeddelandena som de hade är inte längre aktiverade och jag förlorade mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Liliana, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med FXBreeze ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.