✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om FxCapitalize

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FxCapitalize (även kallad fxcapitalize.com), är en Forex-, Futures- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen FxCapitalize för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FxCapitalize. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Lacari Group LTD. 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FxCapitalize, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Viktigt konto, originalkonto och signaturkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Viktigt konto: minsta initiala insättning på $1.000, C-Demokonto, dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, rekommendationer från dagliga analytiker, dedikerad kontorepresentant 2 dagar i veckan.

Ursprungligt konto: minsta initiala insättning på $5.000, demokonto, dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, dagliga analytikerrekommendationer, dedikerad kontorepresentant 2 dagar i veckan, tillÖppen tillgång till forskning, särskilda kommersiella villkor.

Signaturkonto: minsta initiala insättning på $25.000, demokonto, dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, dagliga analytikerrekommendationer, vfull access ideotek, dedikerad kontorepresentant varje vardag, öppen tillgång till forskning, speciella handelsvillkor, Trading Central - SMS-avisering, en-mot-en-möten med kontorepresentant.

 

 

FxCapitalize kontotyper
FxCapitalize kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som FxCapitalize erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som FxCapitalize tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

FxCapitalize webbplats
FxCapitalize webbplats

FxCapitalize tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, ekonomisk kalender, nyheter, miniräknare, utbildningsmaterial, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om FxCapitalize |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: fxcapitalize.com

📞 Telefonnummer: + 44-208-157-0235

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på FxCapitalize <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FxCapitalize är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och är belägen i ett mycket osäkert land för denna typ av handlingar (Saint Vincent och Grenadinerna), dessutom, när vi letar efter recensioner om FxCapitalize hitta många som är negativa och har kul med denna mäklare. Vi rekommenderar att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 CONSOB tillagd FxCapitalize till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs warning️ varning för maj 2021


⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillkom CNMV FxCapitalize till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ varningen CNMV från juli 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FxCapitalize? Vad har du haft för erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «FxCapitalize: Betyg och kommentarer»

 1. Jose Luis svar

  Jag tror att jag blir lurad, HUR KAN JAG GÖRA ATT SKRIVA

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JOse, tack för att du frågade om FxCapitalize. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *