Kommentarer om FxCapitalize

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren FxCapitalize (Ă€ven kallad fxcapitalize.com), Ă€r en Forex-, Futures- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen FxCapitalize för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ FxCapitalize. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi vill tro att vÄr recensionssida hjÀlper investerare genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör kÀnna till innan de lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Lacari Group LTD. 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FxCapitalize, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Viktigt konto, originalkonto och signaturkonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Viktigt konto: minsta initiala insÀttning pÄ $1.000, C-Demokonto, dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, rekommendationer frÄn dagliga analytiker, dedikerad kontorepresentant 2 dagar i veckan.

Ursprungligt konto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $5.000, demokonto, dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, dagliga analytikerrekommendationer, dedikerad kontorepresentant 2 dagar i veckan, tillÖppen tillgĂ„ng till forskning, sĂ€rskilda kommersiella villkor.

Signaturkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $25.000, demokonto, dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, dagliga analytikerrekommendationer, vfull access ideotek, dedikerad kontorepresentant varje vardag, öppen tillgÄng till forskning, speciella handelsvillkor, Trading Central - SMS-avisering, en-mot-en-möten med kontorepresentant.

 

 

FxCapitalize kontotyper
FxCapitalize kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som FxCapitalize erbjuder Àr: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som FxCapitalize tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en bra poÀng till mÀklarens fördel.

FxCapitalize webbplats
FxCapitalize webbplats

FxCapitalize tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live -diagram, ekonomisk kalender, nyheter, minirÀknare, utbildningsmaterial, egentligen inte mycket mer Àn detta.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om FxCapitalize |

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: fxcapitalize.com

📞 Telefonnummer: + 44-208-157-0235

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning pÄ FxCapitalize <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget FxCapitalize Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och Àr belÀgen i ett mycket osÀkert land för denna typ av handlingar (Saint Vincent och Grenadinerna), dessutom, nÀr vi letar efter recensioner om FxCapitalize hitta mÄnga som Àr negativa och har kul med denna mÀklare. Vi rekommenderar att du Àr försiktig.

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i juni 2021 CONSOB tillagd FxCapitalize till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs warning varning för maj 2021


⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i juli 2021 tillkom CNMV FxCapitalize till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till warning varningen CNMV frĂ„n juli 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

Vad tycker du om FxCapitalize? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berÀtta lite om mig sjÀlv! Jag Àr finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan lÀsa mer om mig hÀr i min biografi.

2 kommentarer om «FxCapitalize: Betyg och kommentarer»

 1. Jose Luis svar

  Jag tror att jag blir lurad, HUR KAN JAG GÖRA ATT SKRIVA

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej JOse, tack för att du frĂ„gade om FxCapitalize. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, pengarna slĂ€pps inte ut pĂ„ marknaden, de visar bara det och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.