✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om FxCitizen

I denna avdelning vi analyserar mäklaren fxcitizen (kallas även fxcitizen.com), är en Forex -mäklare. Rekommenderas verkligen FxCitizen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FxCitizen. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Universe Citizen Limited.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Vanuatu.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FxCitizen, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Cent Micro -konto, Standard Mini -konto, Premium Zero -konto och Premium ECN -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Cent Micro -konto: Minsta insättning $10, maximikapital $ 1.000, minsta orderstorlek 0.01 lotter, maximal orderstorlek 100 lotter, maximal hävstång 1: 1000, 4 siffror, Stop Out -nivå 30%, konto utan byte, Expertrådgivare, insättningsbonus upp till 35%, marginalförstärkning, månadsvis lottdragning.

Standard minikonto: Minsta insättning $10, maxkapital $ 5.000, minsta orderstorlek 0.1 lotter, maximal orderstorlek 100 lotter, maximal hävstång 1: 500, 4 och 5 siffror, Stop Out -nivå 30%, konto utan byte, Expertrådgivare, insättningsbonus upp till 35%, marginal förstärkning, månadsvis lottdragning.

Premium Zero -konto: Minsta insättning $100, maxkapital $ 10.000 1, minsta orderstorlek 300 lot, maximal orderstorlek 1 lotter, maximal hävstång 200: 5, 30 siffror, Stop Out -nivå XNUMX%, expertrådgivare, marginalförstärkare, månatlig lottdragning.

ECN Premium -konto: Minsta insättning $2.000, obegränsat maxkapital, minsta orderstorlek 1 lot, maximal orderstorlek 500 lotter, maximal hävstång 1: 200, 5 siffror, Stop Out -nivå 40%, expertrådgivare, månatlig lottdragning.

FxCitizen -kontotyper
FxCitizen -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som FxCitizen erbjuder är: plattform MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som FxCitizen tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

FxCitizen webbplats
FxCitizen webbplats

FxCitizen tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av viktiga koncept, information om de tjänster den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om fxcitizen |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fxcitizen.com

Telefonnummer: har inte

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på fxcitizen <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget fxcitizen är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket farligt land, också när man letar efter recensioner om FxCitizen hittar vi många som är negativa och som varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillade CONSOB fxcitizen till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från januari 2021 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FxCitizen? Vad har du haft för erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «FxCitizen: Betyg och kommentarer»

 1. raul svar

  Fxcitizen är en annan stor bluff, de insisterar på att du lägger alla pengar du kan och sedan ger de dig inget tillbaka, nu uppmärksammar jag att jag kan få tillbaka mina pengar, någon kan förklara för mig.

  tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Raul, tack för att du delar din erfarenhet med FxCitizen. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *