Kommentarer om Fxcryptomarket

I denna avdelning vi analyserar mäklaren fxcryptomarket (kallas även fxcryptomarket.live), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Fxcryptomarket att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Fxcryptomarket. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad på USA, men det har visat sig vara falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Fxcryptomarket, märkte vi att den erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Gruvplan, kryptografiska investeringar och binär handel. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Gruvplan: minsta initiala insättning $250, varaktighet 7 dagar, återfört kapital, stöd ingår.

Crypto-investering: minsta initiala insättning $250, varaktighet 7 dagar, återfört kapital, stöd ingår.

Binär handel: minsta initiala insättning $250, varaktighet 7 dagar, återfört kapital, stöd ingår.

Fxcryptomarket kontotyper
Fxcryptomarket kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Fxcryptomarket erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Fxcryptomarket tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Fxcryptomarkets webbplats
Fxcryptomarkets webbplats

Fxcryptomarket tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram och lite information om de tjänster som den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om fxcryptomarket |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fxcryptomarket.live

Telefonnummer: + 1 (774) 224-42035

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på fxcryptomarket <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget fxcryptomarket är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en olaglig mäklare som däremot inte är registrerad eller reglerad när man letar efter recensioner om fxcryptomarket vi hittade många som är negativa och varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom CNMV (Spanien) fxcryptomarket till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Fxcryptomarket? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Fxcryptomarket: Betyg och kommentarer»

 1. maximiliano svar

  Samma historia, en annan STOR bedrägeri som tar allt vi sätter in, och sedan för att ta ut de ber oss om ännu mer ... STOR bedrägeri

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maximiliano, tack för att du delar din erfarenhet med Fxcryptomarket. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.