Kommentarer om FXCT -investeringar
I denna avdelning vi analyserar mäklaren FXCT -investeringar (kallas även av namnet: fxctinvestments.com), är en mäklare av Forex, kryptovalutor y CFD: er. Rekommenderas FXCT -investeringar verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om FXCT Investments ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är FXCT Investments ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ FXCT Investments nämner att vara del av: Noga commerce EOOD.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Bulgarien och Saint Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: FXCT Investments är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FXCT Investments, noterar vi att det erbjuder 5 olika kontotyper: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Premiumkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $10.000, dedikerad kontoansvarig, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $25.000, dedikerad kontoansvarig, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning, dagliga handelsvarningar.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $50.000, dedikerad kontoansvarig, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning, dagliga handelsvarningar, riskfri handel.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $100.000, dedikerad kontoansvarig, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning, dagliga handelsvarningar, riskfri handel, avancerade individuella träningspass.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $250.000, dedikerad kontoansvarig, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning, dagliga handelsvarningar, riskfri handel, avancerade individuella träningspass.

FXCT Investments -kontotyper
FXCT Investments -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som FXCT Investments erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FXCT Investments tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

FXCT Investments webbplats
FXCT Investments webbplats

FXCT -investeringar ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: lite information om de produkter du erbjuder, recensioner och analyser, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om FXCT -investeringar 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: fxctinvestments.com

📞 Telefonnummer: + 442037698283

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FXCT Investments. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på FXCT -investeringar ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FXCT -investeringar är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och är belägen i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, dessutom hittar vi många som är negativa när vi letar efter recensioner om FXCT Investments och varna för denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade FSMA FXCT -investeringar till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSMA juli 2021 Varning ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillsattes AMF FXCT -investeringar till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till AMF: s varning i juli 2021 ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om FXCT Investments? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «FXCT Investment: Betyg och kommentarer»

 1. Save svar

  Denna mäklare varnades två gånger och fortfarande fortsätter de att stjäla och lura, jag är ett offer för dem, jag hoppas att de kan hjälpa mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gem, tack för din kommentar om FXCT Investment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Om du vill utvärdera andra alternativ, kontrollera den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *