Kommentarer om FxFinanceTrade

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FxFinanceTrade (kallas även fxfinancetrade.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen FxFinanceTrade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserar FxFinanceTrade. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Fxfinancetrade Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FxFinanceTrade hittade vi ingen information om förekomsten av olika kontotyper.

La plattform att fungera som FxFinanceTrade erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som FxFinanceTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

FxFinanceTrade webbplats
FxFinanceTrade webbplats

FxFinanceTrade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara några live -diagram, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om FxFinanceTrade |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fxfinancetrade.com

Telefonnummer: + 1 87 2465 0976

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på FxFinanceTrade <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FxFinanceTrade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom: det är en helt olaglig mäklare, den är varken registrerad eller reglerad av någon finansmyndighet, när man letar efter recensioner om FxFinanceTrade Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FxFinanceTrade? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

24 kommentarer om «FxFinanceTrade: Betyg och kommentarer»

 1. Diane Poletto svar

  Jag råkade ut för samma sak med mig.
  Jag kom i kontakt med personen med namnet Alexandre Cabral liksom han dyker upp på de sociala nätverken och erbjuder mig investeringsplaner för två eller fler USD 300 eller mer om jag gör en insättning i mitt lands valuta, inte i Argentina för Bitso-plattformen sätter jag in i konverterade argentinska pesos till bitcoin och jag skickade ingen rätt att han passerade mig.
  Sedan skickade han lite data till mig för att registrera mig på Fxfinacetrade-plattformen där jag skulle gå och se operationerna han gjorde och tjäna mig i realtid.
  För det andra investerade jag 300 USD och jag skulle tjäna 3000 100 USD per månad, efter en vecka kommunicerade han till mig och sa att min handel var 1915 % och att min vinst snart skulle dras ut, sedan skickade han mig via e-postkontoalternativ till utföra eller dra tillbaka, för varje alternativ finns det ett värde att betala för det andra, det var att öppna kommersiella fonder, denna skatt betalas endast en gång (en gång eller papo do cara och helt klart a besta caiu här) eftersom alternativen var paypal (1300USD) moneygram (880 ) och plattformen da bito XNUMX.
  Jag väljer det för att det är billigare, jag betalar det, det säger mig att det har ett annat skattevärde på 800USD att ha mitt TIN-nummer (investerarnummer) så att jag kan betala igen, när jag gör eller betalar mellan kontakten med en person som han arbetade med isso och han berättade verkligen för mig hur allt fungerar och att isso var ett bedrägeri.
  Eller nummer som de kontaktar mig +1 (805) 8710969 ..
  Jag ville veta om det är möjligt att lämna in ett klagomål för en interpolation eller en institution för en eventuell utredning.Jag vet att det är väldigt svårt att få tillbaka dessa pengar så att de fungerar som en varning för fler.
  Gör din research innan du placerar pengar att veta om kryptovalutor och hur det fungerar är VIKTIGT, gör research främst för att undvika huvudvärk och förluster.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daiane, de är en bedragare och vad de vill är att stjäla maximalt med pengar från dig och de ger dig fler och fler ursäkter och lögner så att du betalar. Tack för att du delar med dig av din upplevelse med FxFinanceTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den i början eller det du skickar senare, du kommer inte se det längre, försök göra anspråk via vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Thurlow svar

  Bedragare!!! Jag investerade 100 $ hos dem och fick veta att jag kan börja göra uttag efter 2 veckor. Nåväl 2 veckor senare, när jag frågade dem om uttag sa de till mig att jag först måste fylla på mitt konto, det är då jag inser att det var en fälla. På deras sida visar det att jag har ett tillgängligt saldo på $2400 men jag kan bara inte göra uttag. De är snabba att skicka e-postmeddelanden för att be om påfyllningar men svarar inte ens på mina e-postmeddelanden och WhatsApp-meddelanden.
  Bedragare håll dig borta!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Thurlow, de är en bedragare och vad de vill är att stjäla mest pengar från dig och de lägger upp fler och fler ursäkter och lögner som du ska betala. Tack för att du delar med dig av din upplevelse med FxFinanceTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller det du skickar senare kommer du inte att se det längre, försök göra anspråk via vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Morbu51 svar

  MORBU51
  Jag gjorde en investering på $ 300 och satte omedelbart in kontot, antar att jag manipulerade att jag hade tjänat mer än $ 3000 och här började problemet. De frågade mig att jag var tvungen att göra en betalning för att frigöra beloppet på cirka $ 1.500, så det fanns redan ett saldo på kontot på cirka $ 6000 och jag trodde att jag betalade dem. När jag gärna lovade dem och jag trodde att jag skulle samla in, hade jag en balans på $ 19900 4, de bad mig om 790% för att betala en skatt som heter TIN och jag betalade också den, totalt $ 2043,33. När jag betalar detta får jag ett e -postmeddelande som säger att signaler måste köpas för att genom att inte betala TIN i tid har de dragits tillbaka och jag måste betala $ 1, det var här jag såg att detta var en lögn, att vad de ville var att lura mig och jag vägrade. Hans representant, WILSON JACKSON, säger till mig att det inte är en bluff, att "han ber till Gud och ber" att han kommer till sitt sinne och betalar för att ta emot mina förmåner. Telefonen från vilken han kontaktade mig via WhatsApp är +917 (830) 9511-1 och för några dagar sedan slutade jag kommunicera med +914 (810) 3945-XNUMX. Detta är de data som jag har bortsett från posten som finns i informationen.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Morbu51, de är ett bedrägeri och vad de vill är att stjäla mest pengar från dig och de lägger fler och fler ursäkter och lögner för dig att betala. Tack för att du delar din upplevelse med FxFinanceTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den du startade eller det du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. JORGE svar

  DET ÄR EN SCAM, DE BERÄTTER DIG ATT DE SKA GÖRA DIG TIO GÅNGER MER ÄN DU INVESTERAR PÅ TRE DAGAR, TILL EXEMPEL TALade jag till dig vad som hände för mig: Jag investerade $ 300.00 DLL och i teori moms för att ta emot $ 3000 DLL, för BETALNINGEN FÖR INVESTERINGEN DE BÖRJADE MY OM ATT LADDA NER EN PLANJE OCH KÖP BITCOIN FÖR MÄKNISKA AV 300 $ DOLLAR I MIN INVESTERING OCH DÅ INDIKERADE DE MIG ATT ANMÄNNA DEM FÖR ATT SKICKA DEM till sin plånbok, DÄRFÖR VARA DE Kunde dra in $ 200, jag hade en avgift på $ 100 DLL -filer, SKICKA ENDAST $ 700 DLL -filer, EFTER att jag gjorde betalningen, HOPPADE jag att nu om de skulle skicka mig min vinst, men igen skulle de indikera att jag skulle dra, jag skulle ha FÖR ATT FULLSTÄLLA $ 300 DLL, DET ÄR ATT SÄGA BETALA ENDAN $ 400 DLL, FÖR ATT BYTA UT MITT KONTO SÅ TILL ATT JAG KOMMER DÄR BETALAR JAG INTE MER, KONTAKTAR JAG KONTAKT MED DEM SIG ATT JAG KOMMER ATT FÅ PENGARNA, FÖR ATT JAG ALLTID ANSVARAR MIG TILL MIN TAPP AV TOTALA: $ 300 DLL -filer. SOM DATA OM PERSONEN MED VEM JAG KOMINIERAD KALLAS: BERNARDO MARCO, OCH ALLT HAR VARIT PÅ SPANSKA, SOM DET ÄR ETT YOUTUBER, ÄR DET PÅ FACEBOOK MED DETNA NAMN, SANNINGEN GÖR MYCKET SVÅRT ATT TITTA MITT JAG BÖRJADE DEM OM ATT RITTA MIN HUVUDKAPITAL, DE ANSIKTE MIG ATT DET INTE KAN VARA MÖJLIGT, KONTROLLERA PLATTFORMEN FÖRHANDLAD AV FXFINANCETRADE, JAG ÄR STADIG REGISTRERAD OCH MIN INVESTERING AV: $ 3000 DLLAR OCH MITT ANTAGNA FÖRSTÄLLNINGAR PÅ $ XNUMX DLLS APPARER. FÖREDRAGT ATT TAPA SOM ATT RISKA ATT SKICKA MER, JAG RÅDAR DIG ATT VARA MYCKET FÖRSIKTIG OM DU KOMMER MED DETTA, VET JAG ATT DET ÄR DEM SOM HAR FÖRLORAT MYCKET MER PENGAR ÄN JAG, DET ÄR VARFÖR DE ÄR MYCKET FÖRSIKTIGA.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JORGE, dessa skatter är uppfunna, du ska inte betala något av det, de är ett bedrägeri och vad de vill är att stjäla maximalt med pengar och de lägger fler och fler ursäkter och lögner för dig att betala. Tack för att du delar din upplevelse med FxFinanceTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken det första eller det du skickar senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 5. Arnold svar

  Jag skulle vilja ha information om hur de lurat dig, jag har investerat pengar i den plattformen, de kontaktade mig på Facebook och de talar bara engelska och de använder en plånbok för att skicka dem pengarna som de får från investeringsbetalningar, som är BTC, jag investerade pengar och de bad mig om en IRS -betalning. Jag betalade de pengarna nu ber de mig om en annan större betalning än den jag betalar som de säger är från ITS och det låter konstigt för mig allt jag vill veta vem som är person som kontaktade dem på Facebook och jag lurar dem Jag vill ha information eftersom jag inte längre kan ta ut alla pengarna som jag investerat

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Arnoldo, tack för att du delar din erfarenhet med FxFinanceTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken det första eller det du skickar senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Arnold svar

   Rådgivaren som kontaktade mig via Facebook heter Arnauld d Ryan talar bara engelska och säger att han är i London han kontaktade mig först investerade jag 300 dollar och när jag ville ta ut vinster kom de ut och berättade att jag måste betala IRS och de betalade det var 627 dollar och nu kommer de ut och ber mig om en annan ITS -betalning och beloppet är stort Jag vill få tillbaka mina pengar och jag tror att de lurat mig och mäklaren heter Fxfinance trade

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Arnoldo, dessa skatter är uppfunna, du ska inte betala något av det, de är ett bedrägeri och vad de vill är att stjäla maximalt med pengar och de lägger fler och fler ursäkter och lögner för dig att betala. Tack för att du delar din upplevelse med FxFinanceTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken det första eller det du skickar senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 6. Lurad svar

  Den mäklaren är en bluff, de lurade mig på 2475 dollar. Den kontaktas av facebook

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurad, tack för att du delar din erfarenhet med FxFinanceTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken det första eller det du skickar senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 7. Paul svar

  God eftermiddag jag har investerat i denna mäklare och han ber mig om mer pengar för att ta ut mina. är en gotcha.
  kan du hjälpa mig? Tack!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pablo, de hittar på det, de gör det för att stjäla mer pengar från dig, de kommer inte att returnera det du redan skickat. Tack för att du delar din upplevelse med FxFinanceTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken det första eller det du skickar senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Jose Villalobos svar

   Det är en bluff, den här mäklaren lurade mig verkligen med $ 200 och nu vill de ha mer pengar än förmodligen för uttag av mina intäkter men jag skickar inte längre mer pengar till dem, de har redan lurat mig jävla hundar ..

   • Rekommenderade mäklare

    Hej José, de är ett bedrägeri och vad de vill är att stjäla mest pengar från dig och de lägger fler och fler ursäkter och lögner för dig att betala. Tack för att du delar din upplevelse med FxFinanceTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken det första eller det du skickar senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 8. Gabri svar

  Ursäkta mig, eftersom de lurade dig, ge mig information eftersom jag också investerade där och jag är rädd

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabri, tack för att du delar din erfarenhet med FxFinanceTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken det första eller det du skickar senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 9. Lurad svar

  De är en grupp tjuvar och pirater ... dessa skurkar behöll 3.200 av mina och jag kan inte få tillbaka det ... HJÄLP VÄNLIGEN

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Celia, tack för att du delar din erfarenhet med FxFinanceTrade. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Arnold

    Jag skulle vilja ha information om hur de lurat dig, jag har investerat pengar i den plattformen, de kontaktade mig på Facebook och de talar bara engelska och de använder en plånbok för att skicka dem pengarna som de får från investeringsbetalningar, som är BTC, jag investerade pengar och de bad mig om en IRS -betalning. Jag betalade de pengarna nu ber de mig om en annan större betalning än den jag betalar som de säger är från ITS och det låter konstigt för mig allt jag vill veta vem som är person som kontaktade dem på Facebook och jag lurar dem Jag vill ha information eftersom jag inte längre kan ta ut alla pengarna som jag investerat

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Arnoldo, dessa skatter är uppfunna, du ska inte betala något av det, de är ett bedrägeri och vad de vill är att stjäla maximalt med pengar och de lägger fler och fler ursäkter och lögner för dig att betala. Tack för att du delar din upplevelse med FxFinanceTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken det första eller det du skickar senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.