I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Fxfree Online Trade. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Fxfree Online Trade och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsfxfreeonlinetrade.com
???? företaget*Fxfree onlinehandel
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adress56 Hendford Hill, Much Birch, Storbritannien

⚠️ Fxfree Online Trade ägs av företaget Fxfree Online Trade ligger i Storbritannien, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera de typer av konton som erbjuds av Fxfree Online Trade, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Förrätt$100
Klassisk$15.100
premie$25.100
Gold$35.100
Diamant$50.000
Platina$50.000

Information på webben

Fxfree Online Trade-webbplats

Fxfree Online Trade ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, live-diagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig värdering av Fxfree Online Trade ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Fxfree Online Trade.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Fxfree Online Trade:

datumUppdatering – nyheter
Enero 2023Klagomål mot Fxfree Online Trade från finanstillsynsmyndigheten FCA

Användarrecensioner

Vad tycker du om Fxfree Online Trade? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Fxfree Online Trade.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Fxfree onlinehandel

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Fxfree onlinehandel

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Fxfree Online Trade?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Fxfree Online Trade en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Fxfree onlinehandel är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Fxfree onlinehandel pålitlig?

Nej. Fxfree Online Trade är inte pålitligt, mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Fxfree Online Trade?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det alternativ (rekommenderas) till Fxfree Online Trade?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: GGFST12