Kommentarer om FXG.Market

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FXG.Marknad (även kallad fxg.market), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen FXG.Market att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar FXG.Market. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågat om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare genom att ge nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: FXG.MARKET.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner vara baserad på: Okänd.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av FXG.Market, noterar vi att det inte erbjuder information om förekomsten av olika typer av rännor.

Las plattformar att fungera att FXG.Market erbjuder är: det finns ingen information om detta, men vi tror att de använder sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FXG.Market tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

FXG.Market webbplats
FXG.Market webbplats

FXG.Market tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: företagsinformation, FAQ-sektion, förklaring av några begrepp, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om FXG.Marknad |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fxg.market

Telefonnummer: + 44 2080028777

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

>>> Bedömning på FXG.Marknad <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FXG.Marknad är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När du ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare som döljer data, den avslöjar inte i vilket land den är belägen, till exempel är detta mycket farligt för investerare; när man letar efter recensioner om FXG.Marknad Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 CONSOB tillagd FXG.Marknad till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning för annonsering i november 2020
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FXG.Market? Vad har du varit med om?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «FXG.Market: Betyg och kommentarer»

 1. Daniel Cuman svar

  Vänner, jag är ett offer för FXGM. Jag investerade 45 tusen i 4 insättningar för ett par månader sedan, och efter att ha velat ta ut mina guanacias gav de mig förlängningar till den grad att de inte svarade på mina e-postmeddelanden och WhatsApp-meddelanden.
  Just nu får jag råd från en advokat specialiserad på kryptovalutor och bedrägerier av detsamma.
  Än så länge har han informerat mig om att det är bättre att bifoga tillräckligt med bevis för att kunna lämna in ett internationellt anspråk och där nå åklagarmyndigheten i det land där företaget är beläget.
  Om någon vill gå med i denna kamp för att göra ett gruppkrav skriv till forumet
  Råden är helt gratis.

  Kanske är det så vi hjälper varandra att ge dessa ondskefulla bedragare vad de förtjänar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack för din kommentar om FXGM. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Om du vill utvärdera andra alternativ, kontrollera den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.