Kommentarer om FXGiants

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren FXGiants (Ă€ven kallad fxgiants.com), Ă€r en Forex-, Futures- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas FXGiants verkligen att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar FXGiants. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi vill tro att vÄr recensionssida hjÀlper investerare genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör kÀnna till innan de lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Notesco Limited.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att den bygger pĂ„: Bermuda.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FXGiants, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Live Floating Spread-konto, Live Fixed Spread-konto och Live Zero Fixed Spread-konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

 Live flytande spridningskonto: Variabla spridningar frĂ„n 1.0 pips, ingen provision, hĂ€vstĂ„ngseffekt upp till 1: 1000, minsta parti 0.01, bonusar tillgĂ€ngliga.

Live Fixed Spread -konto: fast spridning frÄn 1.2 pips, ingen provision, hÀvstÄng upp till 1:1000, minsta lot 0.01, bonusar tillgÀngliga.

Live Zero Fixed Spread -konto: fast spridning frÄn 0.0 pips, provision pÄ $9 per lot per sida, hÀvstÄng upp till 1:500, minsta lot 0.01.

FXGiants kontotyper
FXGiants kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som FXGiants erbjuder Àr: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlaren som FXGiants tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

FXGiants webbplats
FXGiants webbplats

FXGiants tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: kampanjer, information om de tjÀnster som den erbjuder, förklaring av nÄgra viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om FXGiants |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: fxgiants.com

📞 Telefonnummer: +44 (0) 207

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ FXGiants <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget FXGiants Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och Àr belÀgen i ett mycket osÀkert land för denna typ av ÄtgÀrder (Bermuda). Dessutom, nÀr vi letar efter recensioner om FXGiants hittar vi mÄnga som Àr negativa och ha kul pÄ denna mÀklare. Vi rekommenderar att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV FXGiants till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV maj 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FXGiants? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «FXGiants: Betyg och kommentarer»

 1. ROSA svar

  Jag gick in med dem för att det verkade trovÀrdigt men det visade sig vara tvÀrtom, genom att lita för mycket förlorade jag alla pengar jag hade, de tömde mitt konto och blockerade mig frÄn alla hÄll, jag vet Àrligt talat inte hur jag ska göra den

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej ROSA, tack för din information om FXGiants. Den hÀr mÀklaren Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Àr inte verklig, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *