✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

FXGM -kommentarer
 
I denna avdelning vi analyserar mäklaren FXGM (kallas även av namnet: fxgm.com), är en mäklare av Forex, Kryptovalutor, ETF y CFD. Rekommenderas FXGM verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅
 
➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om FXGM ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det fxgm ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.
 
Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig
 

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 
✅ FXGM nämner att vara del av: Depaho Ltd.
 
❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Cypern.
 
❌ Om vi ​​analyserar din förordning, finner vi att det tidigare reglerades av CySEC, men för brott mot reglerna har denna licens återkallats.
 

UPPMÄRKSAMHET: FXGM är för närvarande mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 
📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 
Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FXGM, märkte vi att det erbjuder 9 olika typer av konton: Grundkonto, Discovery -konto, Silverkonto, Guldkonto, Diamond -konto, Smaragdkonto, Rubinkonto, Sapphire -konto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.
 
Grundläggande konto: minsta initiala insättning $200, gratis utbildning, Autokartist, insiderhandel (insiderhandel), autokartist.

Discovery-konto: minsta initiala insättning $2.000, gratis utbildning, Autokartist, insiderhandel, autokartist, handel med ett klick.

Silverkonto: minsta initiala insättning $5.000, gratis utbildning, Autochartist, insiderhandel, autochartist, ett klickhandel, 10% prisrabatt och 10% rabatt på rollovers.

Guldkonto: minsta initiala insättning $10.000, gratis utbildning, Autochartist, insiderhandel, autochartist, ett klickhandel, 15% prisrabatt och 15% rabatt på rollovers.

Diamantkonto: minsta initiala insättning $15.000, gratis utbildning, Autochartist, insiderhandel, autochartist, ett klickhandel, 20% prisrabatt och 20% rabatt på rollovers.

Emerald-konto: minsta initiala insättning $30.000, gratis utbildning, Autochartist, insiderhandel, autochartist, ett klickhandel, 25% prisrabatt och 25% rabatt på rollovers.

Ruby-konto: minsta initiala insättning $50.000, gratis utbildning, Autochartist, insiderhandel, autochartist, ett klickhandel, 30% prisrabatt och 30% rabatt på rollovers.

Sapphire -konto: minsta initiala insättning $75.000, gratis utbildning, Autochartist, insiderhandel, autochartist, ett klickhandel, 35% prisrabatt och 35% rabatt på rollovers.

VIP-konto: minsta initiala insättning $100.000, gratis utbildning, Autochartist, insiderhandel, autochartist, ett klickhandel, 40% prisrabatt och 40% rabatt på rollovers.
 

FXGM -kontotyper
FXGM -kontotyper (1)

 

FXGM -kontotyper
FXGM -kontotyper (2)

 

FXGM -kontotyper
FXGM -kontotyper (3)

 
På följande bilder kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek, Klicka här för att se bild 2 i full storlek y Klicka här för att se bild 3 i full storlek.
 
La plattform att fungera som FXGM erbjuder är: Profitplattform.
 

Resurser | Hemsida

 
Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som FXGM tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.
 

FXGM-webbplats
FXGM-webbplats

 
FXGM ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: live -diagram, ekonomisk kalender, ordlista, förklaring av de produkter som den erbjuder, vanliga frågor, bland andra.
 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om FXGM 🌐

 
🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻
 
🌏 Webbplats: fxgm.com

📞 Telefonnummer: + 35722300542

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]
 

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om FXGM. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

 

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

➡️ Betyg på FXGM ⬅️

 
Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FXGM är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022
 
❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, dessutom hittar vi många som är negativa och varnar för när vi letar efter recensioner om FXGM. denna mäklare. ❌
 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det FXGM upprätthåller en nära relation med TradoCenter, en mäklare med ett uselt rykte och med flera klagomål mot den, anklagad för att ha lurat sina användare. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : I juli 2021 har CySEC återkallat sin licens till FXGM på grund av bristande efterlevnad av bestämmelser. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CySECs varning i juli 2021 ⚠️
 
  UPPMÄRKSAMHET  : Mäklaren FXGM är kopplad till Naxex Invest Ltd, en mäklare med dåligt rykte.  VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING
 
Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 
Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 
[demokrati id=”2034″]  

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

9 kommentarer om «FXGM: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jose, tack för din kommentar om FXGM. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Vi har varnat för det länge men nu kan du läsa det i denna prestigefyllda spanska tidning: BLEDREG AV FXGM och dess moderbolag DEPAHO LTD.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 1. Ismael svar

  De har stängt mitt konto, och de samlade ihop mig med 85.200 XNUMX, de har stängt mig utan förvarning. De är fördömda, jag ger namn på den här mobben.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ismael, tack för att du kommenterar FXGM. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Om du vill utvärdera andra alternativ, kontrollera den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. jorge svar

  De är helt klart en bluff, de får dig att tjäna pengar i början för att få alla dina besparingar och när du redan har alla dina pengar i drift får de dig att förlora.
  Med den första stora förlusten som jag hade hos dem på 2600 2800 euro ville jag ta ut och de övertygade mig om att stanna kvar och få pengarna tillbaka, på mindre än två veckor hade jag redan förlorat 5400 euro mer. Totalt 7800 euro på XNUMX initialer.
  Jag gick i pension och de försökte övertyga mig om att stanna igen, tack och lov att jag lämnade och åtminstone behöll jag 2400 euro.
  Jag kunde bara ta ut högst 1000 euro per dag, jag tog ut 2000 och lämnade 400 ifall guldet eller silveret föll mycket för att investera något och tjäna lite, då skickar de mig ett meddelande om att de inte ville ha detaljhandelskonton som om jag inte tog ut de 400 euro på en tidsperiod förlorade jag pengarna automatiskt. Helt klart en bluff eftersom du för fiskekunder kan starta ett konto med 200 euro
  Allt detta hände på drygt en månad.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, tack för att du kommenterar FXGM. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Om du vill utvärdera andra alternativ, kontrollera den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. jose svar

  Hej, jag har blivit lurad, jag behöver pengarna och de vill inte ge dem till mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för att du kommenterar FXGM. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Om du vill utvärdera andra alternativ, kontrollera den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Samuel svar

  De begår bedrägerier, därför tog cysec bort licensen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *