✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om FXGRAM

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FXGRAM (även kallad akfxgram.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen FXGRAM för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar FXGRAM. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: FXGRAM.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren, den nämner att regleras av FSA, men detta är inte sant.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare, det är mycket riskabelt. 📌

Nu går vi vidare med att analysera vilka typer av konton som erbjuds av FXGRAM, i det här fallet hittar vi ingen information som indikerar förekomsten av olika typer av konton.


La plattform att fungera som FXGRAM erbjuder är: MT5-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som FXGRAM tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

FXGRAM webbplats
FXGRAM webbplats

FXGRAM tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om produkterna det erbjuder, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om FXGRAM |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: akfxgram.com

Telefonnummer: har inte

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på FXGRAM <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FXGRAM är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, dessutom, när vi letar efter recensioner om FXGRAM hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FXGRAM? Vad har du haft för erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «FXGRAM: Betyg och kommentarer»

 1. Christian svar

  Jag är en av de lurade av fxgram, jag behöver veta om det är möjligt att återställa allt förlorat, och om jag fortfarande är i tid har det gått ca 20 dagar som de inte svarar mig

  jag tackar dig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Christian, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med FXGRAM. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök göra anspråk via vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *