FXLatam Kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet Vi kommer att analysera FXLatam (även kallad med namnet: fxlatam.com), är en mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas FXLatam verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om FXLatam ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är FXLatam ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

fxlatam nämner att vara en del av: AMI Group LTD.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Storbritannien enligt webbplatsen, men det finns inget giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att FXLatam den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: FXLatam är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder fxlatam, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Guldkonto: minsta initiala insättning $500, lägsta handelsvolym på $2.500 XNUMX.

Platinakonto: minsta initiala insättning $1.000, lägsta handelsvolym på $10.000 XNUMX.

Diamantkonto: minsta initiala insättning $5.000, lägsta handelsvolym på $50.000 XNUMX.

Esmeralda-konto: minsta initiala insättning $10.000, lägsta handelsvolym på $100.000 XNUMX.

Corona konto: minsta initiala insättning $100.000, lägsta handelsvolym (kontakta kontoansvarig för mer information).

FXLatam kontotyper
FXLatam kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som FXLatam erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som fxlatam tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

FXLatam hemsida
FXLatam hemsida

fxlatam ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundläggande förklaring av de olika instrument som är möjliga att handla med FXlatam, finansmarknadsnyheter (dock på engelska), egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information fxlatam

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: fxlatam.com

📞 Telefonnummer: [e-postskyddad]

📧 E-post: +56232104286 (Chile), +5715085319 (Colombia), +525511638627 (Mexiko), +5078388437 (Panama), +5117009736 (Peru) och +442031502952 (Storbritannien - Storbritannien)

Du kanske undrar varför vi recenserar på FXLatam. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på fxlatam

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att FXLatam-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, Tja, det erbjuder knappast juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


UPPMÄRKSAMHET ⛔: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det fxlatam upprätthåller en nära relation med Handla GF, en mäklare med ett uselt rykte och med många klagomål mot det, anklagad för att ha lurat sina användare. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

UPPMÄRKSAMHET ⛔: i april 2019 SMA (Panama) lagt till FXLatam till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till SMAs april 2021 warning️ varning

UPPMÄRKSAMHET ⛔: i april 2019 CNMV lagt till FXLatam till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

UPPMÄRKSAMHET ⛔: i oktober 2021 SMA (Panama) lagt till FXLatam till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om FXlatam? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

197 kommentarer om «FXlatam: Betyg och kommentarer»

 1. RONALD AGUIRRE svar

  Jag vill se mitt fx latam-konto

  snälla hjälp med att granska mitt konto i fx latam som skapades 2020

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej RONALD, de är bedragare, du måste be om tillstånd från dem eller din rådgivare eller agent för denna mäklare, men de kommer säkert att be dig om mer pengar att få tillgång till och de kommer aldrig att returnera dem till dig.

   Hälsningar.

 2. Raul Vilca Condori svar

  Jag är Raul från Peru, jag har blivit lurad av mäklaren fxlatam.com för summan av 500 dollar 2019, sedan dess har jag aldrig återfunnit något, de blockerade all kommunikation. Jag hoppas kunna återhämta mig fullt ut, eftersom olika förmodade företag ringde mig att mina medel redan har överskridit mer än 15,000 10 dollar och de ber mig att sätta in XNUMX % av det beloppet, tror jag att de vill lura mig med historien om min avkastning på kapital , Jag kan inte hitta vem jag ska tro, förhoppningsvis ger du mig korrekt information för att återhämta dig, tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Raul, tack för att du avslöjade det nya sättet att lura sina kunder, tack för att du kommenterar FXlatam. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Patricia svar

  Information som jag tror att jag kan hjälpa till för Varning, en "Bank Of America-rådgivare" har ringt mig för att begära min identifieringsdata och bankkontonummer för att sätta in överskott som mäklaren skickade till banken för transaktioner gjorda i FXLATAM, de skickade mig en whatsapp med namnet Sara Leiva, de är bedragare skickar ingen information eftersom Bank Of America helpdesk indikerar att det är en bluff, de har inte den tjänsten.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Patricia, tack för att du avslöjade det nya sättet de har för att lura sina kunder, tack för att du kommenterar FXlatam. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. NEMESIO SULLCA TTITO svar

  Jag är Mr Nemesio, jag är från Peru, de lurade mig, var mycket försiktig med två företag app.trades-btc .com, fxlatam .com och orotrader .com de är bedragare. De stal mer än 5.000 XNUMX dollar från mig, de är lögnare.

  Och ingen svarar.

  hjälp mig att sprida snälla jag vet 2, han säger att han är manager jhon bramk, Colombia fler människor som blev lurade och kumpaner, hjälp mig så att de inte fortsätter lura folk
  Kan någon hjälpa mig var jag ska placera en eller flera varningar så att fler INTE hamnar i händerna på dessa lögnaktiga bedragare. app.trades-btc.com, fxlatam.com och orotrader.com

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej NEMESIO, de 3 mäklarna du nämner är en bluff, du kan inte investera några pengar med dem, de kommer att råna dig utan medkänsla, de är bedragare. Du kan söka efter recensioner med deras namn och du kommer att se antalet negativa kommentarer som alla har.

   Hälsningar.

 5. Roberto garcia svar

  Hej, FXLATAM är tjuvar, de är väldigt bra på att söta ditt öra i början men de låter dig aldrig dra dig tillbaka, allt som andra kommenterar har redan hänt mig. De är super enträgna, när du blockerar dem överallt letar de efter ett sätt att kontakta dig igen. En tid senare letade de efter mig från en förmodad advokatbyrå som skulle stämma dem... de ville bara ha mer pengar. Nu letar de efter mig igen direkt från FXLATAM för att berätta att de har blockerat mitt konto på grund av inaktivitet, att mitt kapital har genererat 10 gånger värdet av min investering och för att ge det till mig måste jag betala skatt Hahahaha, eftersom moderator kommenterar korrekt, allt är ett bedrägeri, var försiktig med dessa bedragare, ge dem ingenting, låt dem inte fortsätta stjäla. De är latinamerikaner som befinner sig i ett fattigt land, så de ser inget fel i att stjäla från andra länder. AKTA dig för dem, de är karriärbedragare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Roberto, tack för att du kommenterar FXlatam. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • cay svar

    Jag ville fråga dig något om du är ett företag som heter Empire trust.com tradebasefx är reglerade det finns många människor som inte vet var de ska göra sina klagomål

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej Cayo, vi är med flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna bedöma denna mäklare. Om du har exakta webbplatser mycket bättre.

     Hälsningar.

 6. Hector svar

  Hälsningar, mitt fall är med FXLATAM-plattformen. Jag blev lurad för cirka 2 år sedan och jag förlorade det kapital jag investerade.

  Anledningen till att jag skriver är att Bank of America och FCA nyligen kontaktade mig, båda sa att de är reglerande enheter och kan hjälpa mig att få tillbaka pengarna som är i förebyggande blockad. Jag skulle vara mycket tacksam om du ville kontakta mig, eller min systerdotter, som är den jag har handlagt ärendet med och de kontaktar henne direkt.

  Mitt mobilnummer är: XXXXXXXXX
  Min systerdotters nummer är: XXXXXXXXX

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Hector, det är ett bedrägeri, alla som ringer dig är sig själva, banker ringer inte för att återhämta sig och FCA ringer ingen, allt är en inställning för att få mer pengar från dig. Tack för att du kommenterar FXLATAM. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Jag rekommenderar att du läser recensioner och kommentarer från andra användare: fxlatam

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Daniel Jesus Calixto Salva svar

   God eftermiddag, jag är från Peru, jag blev lurad av fxlatam .com med 40,000 10 dollar och de blockerade mig, de lät mig inte komma in på mitt konto och de ringde mig precis från rockford och sa att de köpte fxlatam .com och de vill arbeta med mig men de ber mig att betala de XNUMX procenten för att öppna kontot igen, de ringde mig också från FCA som förmodligen kunde skicka mig mina pengar i utbyte mot betalning av skatt

   • Rekommenderademaklare.com svar

    Hej Daniel, FCA ber inte om pengar för lösensummor, det är de som utger sig för att vara FCA. Betala ingenting, det är en BLUFFÄR.

    Hälsningar.

 7. Daniel svar

  Återigen delar jag erfarenheten med FX Latam för en månad sedan en viss Sebastián Valencia från Bank of America pratade med mig för att berätta att de hade mina tillgångar på sin bank, en återvinningsprodukt från FX Latam som inte längre fungerar och de bad mig om 2500 49 dollar för att sätta in 300 300 dollar dollar, vilket jag inte gjorde sedan jag undersökte och Bank of America gör inte den typen av transaktioner, och jag har nästan två år på mig att försöka få tillbaka mina pengar, idag en viss Arturo Acevedo från Fca pratade med mig så att jag kunde ta emot mina tillgångar eftersom de indikerar att t.ex. latam Det undersöks redan och de vill hjälpa användare att få tillbaka sitt kapital plus vinster så de ber om dina uppgifter och ett betalkort så att du får dina pengar men den måste vara aktiv och den måste ha en backning på $ XNUMX det är villkoret. Sedan fick jag ett meddelande från min bank som sa att överföringen till ett privat konto för beloppet $ XNUMX inte kunde göras eftersom jag inte hade tillräckligt med saldon så han talade till mig och berättade för mig Jag är upprörd över att om jag redan visste villkoren varför jag inte följde dem och jag sa till honom bra, jag har inga pengar, han var upprörd och sa till mig vilken tur att jag fick tillbaka dina pengar skulle jag vilja ringa alla så att tillsammans vi kan få tillbaka våra pengar Jag är från Mexiko och faller inte längre för dessa lögner de letar bara efter sätt att få mer pengar någon som redan har kunnat få tillbaka sina pengar vänligen kommentera och hjälp oss

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniel, du måste få tillbaka det som stulits från dig, för det kan du prata med vår CHAT och samtidigt om det finns ett sätt att stämma mycket bättre, skriv till vår CHAT så att de kontaktar dig, tack för att du delar med dig erfarenhet av FXLATAM. Det här företaget är en BLUFFÄR, skicka inte pengar, du kommer att förlora dem, dålig eller ingen förordning och liten insyn.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Daniel Jesus Calixto Salva svar

    Det kommer att vara sant att rockford köpte fxlatam, för de ringde mig och sa att jag kan komma åt mitt konto så länge jag betalar ett belopp för att aktivera det, jag vet inte om de kunde bekräfta detta åt mig, tack så mycket , jag blev lurad av fxlatam .com för beloppet 40,000 1919 dollar jag är från Peru sedan XNUMX och på ett år har de inte svarat mig

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej Daniel, allt är en lögn, tro ingenting på dessa manipulatorer, de vill ha dina pengar till vilket pris som helst. FCA ber inte om pengar för lösensummor, det är de som utger sig för att vara FCA. Betala ingenting, det är en BLUFFÄR.

     Hälsningar.

 8. M svar

  För ett par år sedan investerade jag cirka 40000 XNUMX Euro i NYSE genom Cia Trade GF London, idag förstår jag att det heter Trade GF – FX Latam. Vars mäklare var John Jimenez.

  När jag insåg att han lurade mig bröt jag kommunikationen och gav upp mer än 100.000 XNUMX euro som skärmen speglade.

  Efter två år kommunicerade de igen, (en annan mäklare) Santiago Angel Rodriguez, från samma företag, och meddelade att de var tvungna att likvidera tillgångarna och att undertecknad kunde få tillbaka de nästan 50.000 80000 euro, som snart blev mer än XNUMX XNUMX euro. I dessa samtal tog de några dollar från mig för försäkrings- och banköverföringskostnader.

  Nästan samtidigt blev jag kontaktad av Sebastian Flores Vilca från WAYNE BARNES New York som verkade för FCA och erbjöd mig att hjälpa mig rädda mitt kapital, som fanns på aktiemarknaden och som gör att jag kan betala tullar och skatter i omgångar.

  När situationen uppstod var det mycket tydligt, bara att FCA London inte vet att den här typen av råd finns och till och med att Mr. Flores är tjänsteman i denna konsumentförsvarsorganisation.

  Jag har redan gått vidare med att betala skatten motsvarande 20 % av kapitalet och jag har nyligen fått besked om att styrelsen för börsen för Latinamerika har beordrat att skatt ska betalas för 50 % av kapitalet. Alla dessa felaktigheter gör mig misstroende och får mig att fråga om det är rätt sätt eller definitivt överge tre års ansträngningar.

  Att känna att de fortsätter att lura dig är inte trevligt, men om du klagar till dem som säger att de är myndigheterna har de inga resultat.

  Jag ber dig hjälpa mig att bekräfta att dokumenten är trogna, att de motsvarar de organisationer som de påstår sig vara, att mäklarna som dyker upp undertecknar dokumenten är inom lagen

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej M, du måste återfå det som stulits, för det kan du prata med vår CHAT och samtidigt om det finns ett sätt att stämma mycket bättre, skriv till vår CHAT så att de kontaktar dig, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med FXLATAM. Det här företaget är en BLUFFÄR, skicka inte pengar, du kommer att förlora dem, dålig eller ingen förordning och liten insyn.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. NORBERTO VERDUSCO svar

  NORVERTO VERDUSCO FX LATAM, OCH TRADE GF ÄR BEDRAGARE, DE RETURNERAR ALDRIG DITT INVESTERADE KAPITAL, DE TILLÄMNER OCKSÅ AVGIFTER UTAN AUKTORISERING, (DU MÅSTE AVBEHÖRA DIN KREDIT) OCH ALLA ÄR BANDYTER TILL OCH ÄVEN DIG TILL KAPITALET. MEN VAD HAR DU VAD DU SKA BETALA INFÖR ISR-SKATT, EN ANNAN LÖGN ÄR ATT DE BER DIG ATT BETALA EN SORTS FÖRSÄKRING FÖR ATT KUNNA AKTIVERA DINA KONTO AKTA DIG ATT DE ÄR VÄLDIGT SNÄLLANDE OCH MED (BINANS)TRIK ATT BEHÅLLA ID 515231STRAA128494:540 GF, ID XNUMX FX LATAM ELLER MÅSTE DU ANVÄNDA KREDITKORTSFÖRSÄKRING MOT AVGIFTER FÖR TJÄNSTER SOM INTE MOTTAGAS OCH DE GÄLLER UPP TILL XNUMX DAGAR UTAN TVVIKEL DE ÄR BEDRAGARE AKTA PÅ …… MYCKET FÖRSIKTIGT

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej, du kan prata med vår CHAT för att komma i kontakt. Tack för din kommentar om Trade GF. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.