I det här avsnittet kommer vi att berätta varför vi tror att FxMundo är säkert. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI VERKAR ETT SERIÖST OCH REKOMMENDERASBART FÖRETAG. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om FxMundo och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Öppet konto

Grundläggande information

🌐 webbplatsfxmundo.com
???? företagetBDS Markets & BDS Ltd
⚖️ regleringFSC och FSA
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformsirix
📌 Adressnämner det inte

FxMundo ägs av BDS Markets & BDS Ltd, företaget använder Sirix-plattformen. Mäklaren regleras av tillsynsmyndigheten FSC och FSA.

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera kontotyperna som erbjuds av FxMundo, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

FxMundos webbplats

FxMundo tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: 24/5 kundsupport på över 20 inhemska språk, liveutbildning och webbseminarier, e-böcker och videor för utbildning, daglig marknadsundersökning och analys med veckovis, kvartalsvis och årligen, handelsvarningar, diagram och mycket mer. Det är värt att nämna att det erbjuder många resurser till sina kunder.

Lista över telefonnummer

 • För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

FxMundo slutlig värdering

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: FxMundo är ett säkert företag.

Efter att ha genomfört en analys av företaget i fråga verkar det tillförlitligt för oss: det ger tillgång till ett stort antal investeringsmöjligheter, det har en modern plattform och stödet är utmärkt.

Företaget tillhandahåller också ett stort antal mycket intressanta resurser för människor som är intresserade av investeringsvärlden. Vi rekommenderar att du tar en titt!

Företaget erbjuder också möjligheten att öppna ett DEMO-konto och har för närvarande olika kampanjer, du måste kontakta dem för att få reda på dem.

Öppet konto

uppdateringar

Nyheter om FxMundo:

datumUppdatering – nyheter
För tillfället har vi inga nyheter att dela med oss ​​av.

Användarrecensioner

Vad tycker du om FxMundo? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med FxMundo.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar till FxWorld

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar FxWorld

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill lämna in ett klagomål, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Är FxMundo en bluff – är det bluff?

Enligt vår uppfattning är det inte en bluff, vi har inte kunnat upptäcka tecken på bluff.

Är FxMundo pålitlig?

Ja, efter vår analys tror vi att det är en pålitlig och ansedd mäklare.

Hur kan jag öppna ett konto hos FxMundo?

Här kan du För att öppna ett konto med dem

Hur rapporterar man FxMundo?

Om du har några klagomål mot denna mäklare kan du skriva till dem till stöd för deras webbplats, vi inbjuder dig också att lämna en kommentar i denna recension.

Hur gör man anspråk på pengar från FxMundo?

Om du vill ta ut dina pengar från FxMundo är det bara att kontakta dem, genom supporten guidar de dig till att göra kapitaluttaget.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

164 kommentarer om «Är FxMundo en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Adrian Justo svar

  buen dia, necesito que me digan como puedo retirar mi dinero ya que me estafaron con 5600 dlls. y dicen que no lo regresaran, que necesito enviarles 2000 dlls, para que me lo entreguen.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Adrian, puedes recuperar tu dinero a través de nuestra web. Este broker NUNCA DEVULEVE EL DINERO A SUS CLIENTES, es un broker creado con la única intención de robar a todos los clientes que abran una cuenta. Gracias por escribir sobre FxMundo (es una organización criminal dedicada a la estafa y está relacionada con ADRSWAP Y FXBRAVO). En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.