✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här segmentet kommer vi att utvärdera om FXOPPEN är ett pålitligt företag eller om det är opålitligt. Läs vår fullständiga recension för alla detaljer!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om FXOPPEN och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsfxoppen.co
???? företaget*Nämner att vara en del av Alchemy Markets Limited och Market Securities SA
⚖️ regleringNämner att regleras på Cypern
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnanden finns på 20-22 Wenlock Road, London, England, N1 7GU, Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-02-13
FöretagstypKryptovaluta, aktier, valuta och råvarumäklare

Företag: ⚠️ FXOPPEN ägs av Alchemy Markets Limited och Market Securities SA

Plats: ⚠️ Företaget nämner att vara lokaliserat i Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information.

Det är viktigt att notera att vi har hittat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är FXOPPEN?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det FXOPPEN är en: kryptovaluta, aktier, valuta- och råvarumäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

FXOPPEN webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av FXOPPEN-webbplatsen, som är fxoppen.co. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +447893951702

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

FXOPPEN förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Sanningen är att här hittar vi verkligen ALARMANDE information. Detta företag nämner att det är reglerat på Cypern men ger oss inte tillräckligt med information för att verifiera att denna förordning är verklig. Detta får oss att tro att företaget försöker lura oss om sin reglering. Var mycket försiktig med dessa typer av företag!

???? Slutligt FXOPPEN-betyg ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos FXOPPEN och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: Företaget nämner att vara reglerad i ett land som vi anser vara säkert, till exempel Storbritannien, men vi anser att denna information är falsk. Vi talar om ett företag som försöker lura oss om sin reglering.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

FXOPPEN är en mäklare av kryptovaluta, aktier, valuta och råvaror. Även om företaget nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien, finns det skäl att tro att denna information är falsk och kan vara ett försök att lura kunder.

När det gäller reglering hävdar FXOPPEN att de är reglerade i Storbritannien, ett land känt för sina strikta regulatoriska standarder. Det finns dock en misstanke om att detta påstående är falskt, vilket väcker frågor om företagets transparens och integritet. Det bör noteras att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, såsom UK FCA, vilket tyder på betydande risker när man överväger alla relationer med FXOPPEN.

🚨🚨 Slutsats: av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Det är viktigt att gå fram med stor försiktighet med tanke på de många risktecken som identifierats. 🚨🚨

uppdateringar

FXOPPEN Nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot FXOPPEN finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med FXOPPEN.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur du återställer ditt kapital efter att ha blivit lurad av FXOPPEN

För vägledning om hur du får tillbaka dina pengar om du har blivit lurad, se våra tips i avsnittet FAQ nedan.

Hur man lämnar in ett formellt klagomål mot FXOPPEN

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till FXOPPEN?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera FXOPPEN?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är FXOPPEN pålitlig?

Nej. FXOPPEN är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: FXOPPEN-företaget påstår sig vara lokaliserat i Storbritannien, men det finns skäl att tvivla på sanningshalten i detta påstående. Likaså hävdar de att de är reglerade i Storbritannien, även om denna information också verkar vara tveksam. Klagomål har rapporterats från finansiella tillsynsmyndigheter som Storbritanniens FCA, vilket ger upphov till oro för företagets trovärdighet. Därför är det viktigt att vara extremt försiktig när man överväger interaktion med FXOPPEN.

Hur får man tillbaka pengar från FXOPPEN?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «FXOPPEN: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Joseph Edward F. svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José Eduardo F., tack för att du skrev om FXOPPEN. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *