Annonsera med oss

FXORO Feedback

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FXORO (kallas även fxoro.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas FXORO verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om FXORO ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det FXORO ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: MCA Intelifunds LTD.

 

❌ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Cypern.

 

❌ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av CySEC.

 

UPPMÄRKSAMHET: FXORO har en reglering av DÅLIG KVALITET. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Vi kommer att analysera nu typerna av konton som erbjuds av FXORO märkte vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Fixa konto, flytande konto och ECN -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Fixa konto: hävstång upp till 1: 400, spridning från 2 pips, total marginalkapacitet, inga provisioner, valfritt islamiskt konto.

Flytande konto: hävstång upp till 1: 200, spridning från 1.2 pips, stopp 25%, inga provisioner, valfritt islamiskt konto.

ECN-konto: hävstång upp till 1: 100, spridning från 0 pips, stopp 50%, provision på 6% per lot, valfritt islamiskt konto.

FXORO -kontotyper
FXORO -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Plattformarna för att fungera som mäklaren erbjudanden är: Meta 4 y Webtrader.

Nu kommer vi att analysera de olika resurser och verktyg som mäklaren tillhandahåller på sin webbplats till handlare.

FX ORO webbplats
FXORO webbplats

Tja, i fallet med mäklaren FXORO, hjälpmedel och verktyg tillhandahålls såsom: guldpriser och levande citat, de har en signaltjänst, nyheter och marknadsnyheter, en förklaring av de olika instrument som kan handlas och drivas med dem, en ekonomisk kalender, de har också en sektion pedagogiskt där de har olika videolektioner som förklarar grundläggande begrepp som: psykologins betydelse för handel, även om du måste registrera dig för att se alla videor, har de också en ordlista med handel och valutaterminologi, äntligen har de också en e-bok med olika ämnen relaterade till handel. Det bör noteras att hela utbildningsdelen är tillgänglig på spanska / kastilianska, till skillnad från webben.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om FXORO 🌐

 

🔻 Vi lämnar mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: www.fxoro.com

📞 Telefonnummer: + 357-25-20-5555 (Cypern) | +44 203 (Storbritannien)

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar FXORO. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️Värdering på FXORO ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FXORO är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom: även om det är en reglerad mäklare, men tyvärr är Cypern en mycket osäker förordning och som en följd av detta har tusentals människor blivit lurade av mäklare som regleras av detta organ. Det har kontor i länder med ett mycket dåligt rykte (Cypern); När vi letade efter recensioner på FXORO fann vi flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om FXORO? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

94 kommentarer om «FXORO: Betyg och kommentarer»

 1. manuel svar

  BRA EFTERMIDDAG HANDLAR JAG MED FXORO JAG TAR I VECKA DEN FÖRSTA DAGEN JAG HAR EN SÅ HÄRDIG HANDEL OCH HAN BLE SÅ TUNG ATT JAG INVESTERADE SNABBT OCH MINDRE ÄN EN TIMMA HAR JAG TJÄNTADE 1500 EUR MEN NÄR HANDLINGEN STÄNGDE FÖR ATT STÄNGA INVESTERING FÖLJANDE AV DINA INVESTERINGSINSTRUKTIONER OCH DET VAR FATALISKT DÄR, jag förlorade mer än 5000 euro som är att säga allt utom vad som tjänade och en typ av krediter på 1500 var i de nuvarande som bara kunde sova i nästa gång AV CEREMONY MED VINSTER. DENNA SAMMA DAG KALLADE EN SÅN IGNACIO MIG TILL ATT INVESTERA I Två olika värdepapper. HAN BERÄTTADE ATT ENRIQUE HAR VID ÖVERFÖRD OCH HAN VAR MIN RÅDGIVARE TILL MIG ATT INVESTERA PÅ Två värdepapper som låg i uppgången. ÄR SIG TAPAD, Jag berättade för honom att när de som öppnades sattes i negativa det första han gjorde skulle berätta för mig om jag inte hade några fler pengar och jag berättade för honom att han svarade att 70 procent av de små De förlorar sina pengar för att moskva mig så jag trodde att jag kommer att återställa mina pengar om några gånger och i går kommer jag att dra in 2000 euro som har laddat mig 200 i kommission. FÖRLOR UNDAN 3000 EUR OCH MÖJLIGA ÖVERFÖRINGSKOMMISSIONER ATT OM SÄGER SOM FÖLJER MIG SOM IDAG PÅ MÅNDAG SKA JAG ÅTERKOMMA MED Ränta och ALLT OCH OM JAG TAPAR ANDRA VAD OCH DE ÄR SOM 200 euro som förmodligen jag har tjänat den här veckan och jag kommer redan att berätta om allt när jag får in pengarna jag gjorde det hela igår den 5000: a på eftermiddagen och idag har de redan gjort tidigt i dag DET KOMMER TILL MIG I HISTORIEN OM META REFLEKERADE JAG HOPPAS DET INTE ÄR DET, SOM EN HAR Sagt ett DEMO.

  DET DÅLIGA SOM JAG SER ÄR DE FÖRSLAGNA RÅDGIVARE SOM LÄMNER DIG MED DINA ASS I LUFTEN.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Manuel, prata med vår CHAT så kontaktar du dig. Vi har länge fördömt att det är en SCAM och att de begår många kriminella handlingar, vilket bryter mot alla regler för att lura sina kunder. Alla deras rådgivare gör samma sak, de följer samma mönster, de ber om pengar och i slutändan förlorar de dem och de behåller dem eftersom de aldrig kommer in på marknaden, de visar det bara med ett konto som är som om det vore en DEMO.

   Tack för att du delar din upplevelse med FXORO. De är en bedrägeri, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara ett minimum av tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att göra ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.

   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Josue Maldonado svar

  De är bedragare, de tror inte på något de säger, först är allt superbra tills du investerar mer och sedan vill de inte lämna tillbaka dina pengar, de är tjuvar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Josue, prata med vår CHAT så kontaktar du dig. Vi har länge fördömt att det är en SCAM och att de begår många kriminella handlingar, vilket bryter mot alla regler för att lura sina kunder. Alla deras rådgivare gör detsamma, de följer samma mönster, de ber om pengar och i slutändan förlorar de dem och de behåller dem eftersom de aldrig kommer in på marknaden, de visar det bara med ett konto som är som om det vore en DEMO.

   Tack för att du delar din upplevelse med FXORO. De är en bedrägeri, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara ett minimum av tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att göra ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.

   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Ismael svar

  FXORO, DET ÄR EN BLUTSAK FÖR MIG 2.400 XNUMX € UROS.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ismael, prata med vår CHAT så kontaktar du dig. Vi har länge fördömt att det är en SCAM och att de begår många kriminella handlingar, vilket bryter mot alla regler för att lura sina kunder. Alla deras rådgivare gör detsamma, de följer samma mönster, de ber om pengar och i slutändan förlorar de dem och de behåller dem eftersom de aldrig kommer in på marknaden, de visar det bara med ett konto som är som om det vore en DEMO.

   Tack för att du delar din upplevelse med FXORO. De är en bedrägeri, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara ett minimum av tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att göra ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.

   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Simona svar

  Fxoro è per certo en tryffelmäklare, i papegojans kontohanterare salvatore.pa och luca sono dei pezzi di cacca senza scrupoli che ti consigliamo bara per far andare operationen i negativ och farle chiudere ger automatiskt Mt4. Papegojan mamme sono le più grandi ballerine di Sicilia. Spero che i soldi rubati ai papegoja clienti gli occorrano per le cliniche. Luridi pezzi di pupù.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Simona, prata med vår CHAT så kontaktar du dig. Vi har länge fördömt att det är en SCAM och att de begår många kriminella handlingar, vilket bryter mot alla regler för att lura sina kunder. Alla deras rådgivare gör samma sak, de följer samma mönster, de ber om pengar och i slutändan förlorar de dem och de behåller dem eftersom de aldrig kommer in på marknaden, de visar det bara med ett konto som är som om det vore en DEMO.

   Tack för att du delar din upplevelse med FXORO. De är en bedrägeri, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara ett minimum av tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att göra ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.

   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. J svar

  BEDRÄGERI

  Jag skulle behöva prata med dig. Vad hände med mig på Fxoro -forumet. Cirka 65000 6 har lurat mig. All likviditet jag hade, besparingar från många år. Min telefon är XNUMXXXXXXXXX, tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej J, prata med vår CHAT så kontaktar de dig. Vi har länge fördömt att det är en SCAM och att de begår många kriminella handlingar, vilket bryter mot alla regler för att lura sina kunder. Alla deras rådgivare gör samma sak, de följer samma mönster, de ber om pengar och i slutändan förlorar de dem och de behåller dem eftersom de aldrig kommer in på marknaden, de visar det bara med ett konto som är som om det vore en DEMO.

   Tack för att du delar din upplevelse med FXORO. De är en bedrägeri, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara ett minimum av tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att göra ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.

   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: Se länk

   Hälsningar.

 6. VIKTIG INFORMATION svar

  OBSERVERA, MER INFORMATION OM FXORO SCAM:

  Vi registrerar oss först med en EU -adress på offshore -versionen av FXORO, en mäklare som regleras av CySEC, som handlas via den globala underdomänen. fxoro. com. Där kunde vi välja mellan två typer av konton, som alla erbjuder en hävstångseffekt på 1: 400. För det första är endast 1:30 tillåtet i Europeiska unionen. Efter det ville vi registrera oss för den CySEC -reglerade versionen av FXORO på deras Cysec -godkända webbplats, www. fxoro. com med samma referenser. Detta var inte möjligt eftersom våra registreringsuppgifter redan fanns i offshore (oreglerad) version av FXORO. Därför är det uppenbart att FXORO endast använder en kunddatabas för de två versionerna, den CySEC -reglerade versionen och den OREGULERADE offshore -versionen (SCAM).

  Vi har fått bekräftelse på registrering av båda versionerna av FXORO från samma e -postadress [e-postskyddad]. Detta visar också att båda versionerna av FXORO, CySEC -reglerade och oreglerade (Offshore), fungerar med samma kunddatabas och samma kundsupportstruktur.

  Offshore -versionen av FXORO erbjuder en hävstångseffekt på upp till 1: 400
  Med offshore (oreglerad) version av FXORO var det möjligt att omedelbart sätta in pengar på upp till 25.000 XNUMX euro med ett kredit- och betalkort, med Jeton, Trustly och Indian GlobePay utan att tillhandahålla dokument som styrker vår identitet; Obligatoriska procedurer före insättning följs inte. På CySEC reglerade FXORO var det däremot inte möjligt att göra en insättning utan de obligatoriska förfarandena.

  På Offshore -webbplatsen ansluten till den globala underdomänen. fxoro. com, hänvisas till de två olika reglerna för FXORO -märket:

  1) MCA INTELIFUNDS LTD, godkänt och reglerat av Cyperns Securities and Exchange Commission (CySEC) som ett cyperns investeringsföretag (CIF) med licensnummer 126/10

  2) ORO FINTECH LTD, auktoriserad och reglerad av Seychelles Financial Services Authority (FSA) som värdepappersmäklare med licensnummer SD046 (Offshore - oreglerad)

  Offshore -versionen av FXORO accepterar insättningar utan de obligatoriska förfarandena.
  Offshore -versionen överensstämmer inte med CySEC -föreskrifter eller EU: s regelverk för efterlevnad. För både enheter och varumärken anges Or Ohayon som ansvarig. På MCA Intilifunds Ltd, reglerat av CySEC, är Gil Muram, Dejan Nikolic och Sara Nisanov fortfarande registrerade som styrelseledamöter.

  Eller Ohayon och hans andra styrelseledamöter, tillsammans med Cristina Dana Ohayon, är också styrelseledamöter i Cites Dor Financial Holdings Ltd på Cypern.

  Så vitt jag vet kommer FXORO -samtal från Bukarest, Rumänien, på MCA Intelifunds Limassol Limited. Med tanke på LinkedIn-anslutningarna och anställda verkar FXORO (linkedin.com/company/ fxoro/) vara ett israeliskt-rumänskt företag med sitt säte i Limassol, Cypern.

  Det är olagligt och följer inte bestämmelserna!

  Att erbjuda offshore (oreglerad) version av FXORO är olagligt för Europeiska unionen och även för Storbritannien. Men de bryr sig inte. CySEC bryr sig inte heller, de skyddar inte investerare.

  Att erbjuda en mycket riskabel hög hävstångseffekt på 1: 400 och acceptera nya kunder och deras insättningar utan att följa lagstadgade skyldigheter är två viktiga skäl för CySEC -reglerade värdepappersföretag att skapa en andra offshore -version. Med offshore -versionerna tjänar CySEC -reglerade mäklare verkligen pengar och producerar många skadade i processen. Offer i Europeiska unionen!

  Källa: fintelegram .com

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej, TACK SÅ MYCKET FÖR DENNA VIKTIGA INFORMATION !!! Vi har länge fördömt att det är en SCAM och att de begår många kriminella handlingar och bryter mot alla regler för att lura sina kunder. Alla deras rådgivare gör samma sak, de följer samma mönster, de ber om pengar och i slutändan förlorar de dem och de behåller dem eftersom de aldrig kommer in på marknaden, de visar det bara med ett konto som är som om det vore en DEMO. Tack för att du delar din upplevelse med FXORO. De är en bedrägeri, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de den till dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara en minimitid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att göra ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 7. Jhoandry skrattar svar

  Det mest tillrådliga är att fördöma dessa människor som spelar med människors tid och pengar baserat på deras och vilken kunskap de aldrig ger eftersom de erbjuder dig en inriktning som aldrig ger sanningen att dessa saker inte kan samtycka till ett fullständigt bluffsvar för att de får pengar, dina pengar fungerar aldrig, de arbetar med ett demokonto och sedan berättar de att du förlorat dina pengar. Sprid detta budskap så att inga fler människor faller i händerna på det HÄRDIGA eller detta omänskliga företag

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Tack Jhoandry.

 8. Jhoandry skrattar svar

  Min erfarenhet var super dålig med dem och efter att ha skrivit 500 som jag sa de till mig att den här killen vid namn Enrique började trakassera mig och ringa mig och pressa mig att säga att han har tusentals höga konton som han inte kommer att arbeta ett konto på 500 euro som skulle få 10 5000 euro för att börja arbeta eftersom han inte ville lära mig förrän han lade in pengarna, han ringde mig tusentals gånger tills jag lyckades prata om att sätta in XNUMX efter att han började göra transaktioner enligt hans kunskap tills han lämnade mitt konto utan pengar och stängning av det här var allt på timmar och sedan svarade jag inte eller något yoooooooooo mer än någon jag kan intyga att bevis på att allt jag lämnar här skriftligt är ett företag som ansvarar för att få pengar från människor utan att veta eller förstå behoven

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jhoandry, alla dina rådgivare gör samma sak, de följer samma mönster, de ber om pengar och i slutändan förlorar de dem och de behåller dem eftersom de pengarna aldrig kommer in på marknaden, de får det bara att se ut med ett konto som är som om det vore en DEMO. Tack för att du delar din upplevelse med FXORO. De är en bedrägeri, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de den till dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara en minimitid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att göra ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • manuel svar

   Jag har varit med denna Enrique då har de gett mig en viss Ignatius men när jag läser dessa kommentarer tar jag inte längre telefonen och agerar själv häromdagen tar jag ut ca 2000 euro och senare är överföringen klar jag vet inte om detta skulle nå mig med 200 euro som jag anger först gav mig kursen som verkligen är en skit förstås det fanns dagar som jag ägnade mig åt denna kurs några sekunder trots allt för närvarande jag tjänar något och jag kommer att överföra pengarna lite Jag glömde lite i den här överföringen Jag satte Swif -koden är fel och det kan ta lite längre tid men även om den blir stulen kan jag rapportera det eftersom överföringen eller överföringen av pengar har lämnat kontot och inte står på spel.

   min e -post är följande. [e-postskyddad].

   • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

    Hej Manuel, var inte förvånad, de gör och ångrar med plattformen och pengarna kommer aldrig att nå dig, de är SCAMMERS, deras mål är att behålla dina pengar, inte returnera dem. De skriver till människan att överföringen har gått, men det är inte sant.

    Hälsningar.

 9. Bort svar

  DEN SÅ KALLADE EXPERTEN ”RÅDGIVARE” HAR INGEN JÄVLIGT IDÉ OM VAD DE PRATAR OM

  OM DU FRÅGER DEN NÅGRA TEKNISKA FRÅGOR ELLER OM MARKNADERNA (JAG VET OM HANDEL) DE STAMLAR, HAR DE INTE VIDANDE

  Jag ÖPPNA EN KONTO MED DEM ATT FÖRSÖKA MEN ALLTID SEDAN DE INKISTENTA RINGARNA, ALLT LUKTADE TILL MIG MYCKET DÅLIGT

  JAG BEKRÄFTER Mina SUSPEKTER NÄR DE FRÅGER DEM OM HANDEL OCH OM SÄRSKILDA Saker, DET ANMÄRKAS ATT DE ÄR SÄLJARE UTAN REAL TRAINING

  INVESTERA INTE MED DENNA FÖRETAGSTYP, DE ÄR BEDROG, I 99% av fallen LÅTER DE INTE ATT RITTA DITA PENGAR, DET ÄR EN BLUMSDEL SOM TÄNKES SOM MÄKLARE

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej ALEJO, det stämmer, det är några tappar som inte ens grundskolan har avslutat, mänskligt avskum. Alla deras rådgivare gör samma sak, de följer samma mönster, de ber om pengar och i slutändan förlorar de dem och de behåller dem eftersom de aldrig kommer in på marknaden, de visar det bara med ett konto som är som om det vore en DEMO. Tack för att du delar din upplevelse med FXORO. De är en bedrägeri, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara ett minimum av tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att göra ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 10. Sergio Urtizberea svar

  detta företag är verkligen en bluff, invester inte med dem, de låter dig bara inte ta ut dina intäkter, men om du sätter in pengar är de trevliga, glada, de blir dina vänner, om du vill ta ut blir de oförskämda, de respekterar dig

  lita inte på fxoro, enligt min mening är de en bluffmäklare, åtminstone enligt min erfarenhet kan jag försäkra dig om att de är bedragare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sergio, det är några tappar som inte ens grundskolan har avslutat, mänskligt avskum. Alla deras rådgivare gör samma sak, de följer samma mönster, de ber om pengar och i slutändan förlorar de dem och de behåller dem eftersom de aldrig kommer in på marknaden, de visar det bara med ett konto som är som om det vore en DEMO. Tack för att du delar din upplevelse med FXORO. De är en SCAM, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot Obligationsavtalet som normalt är att spendera minst en tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan gör minst ett parti (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 11. bautista svar

  de är ett dåligt företag enligt mig

  de pressar dig att investera

  Om du inte vill investera mer pengar börjar de respektera, de säger överdrivna saker

  Det verkar som att allt de vill är att du sätter in pengarna

  Jag lämnar er min rekommendation: invester inte med fxoro, de är inte ett bra företag och förordningen får mig att tvivla mycket också

  gäller

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Bautista, de är ljungar som inte ens grundskolan har avslutat, mänskligt avskum. Alla deras rådgivare gör samma sak, de följer samma mönster, de ber om pengar och i slutändan förlorar de dem och de behåller dem eftersom de aldrig kommer in på marknaden, de visar det bara med ett konto som är som om det vore en DEMO. Tack för att du delar din upplevelse med FXORO. De är en SCAM, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot Obligationsavtalet som normalt är att spendera minst en tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan gör minst ett parti (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 12. Juanjo svar

  I tisdags anställde jag FXoro, och jag överförde € 500 till honom.
  Efter att ha läst dessa kommentarer avbröt jag det.
  När jag berättade att jag avbröt överföringen och att jag inte ville fortsätta höjde reklamen tonen och började ventilera muntligt och nådde förolämpningen.
  Med den inställningen ger han mig att förstå att det som står här "rekommenderade mäklare" är helt sant, och de har blivit förbannade för att jag har irriterat dem.
  Tyvärr så många människor faller för denna bluff.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juanjo, de är några tappar som inte ens grundskolan har avslutat, mänskligt avskum. Alla deras rådgivare gör samma sak, de följer samma mönster, de ber om pengar och i slutändan förlorar de dem och de behåller dem eftersom de aldrig kommer in på marknaden, de visar det bara med ett konto som är som om det vore en DEMO. Tack för att du delar din upplevelse med FXORO. De är en SCAM, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot Obligationsavtalet som normalt ska tillbringa minst en tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan gör minst ett parti (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • bautista svar

   Hej Juanjo, jag har haft en liknande upplevelse, de svär mig också i telefonen.

   de börjar respektera oförskämd

 13. Alex svar

  Min bror och jag förlorade drygt 16.000 XNUMX dollar på FXoro. Lyckligtvis försökte vi de pengaråtervinningstjänster som nämns här. Efter att ha lämnat in några papper kunde vi få tillbaka det mesta av pengarna. Tack för hjälpen och informationen.

 14. Daniel svar

  Jo, kroken för dig att registrera dig är kursen ... egentligen då ringer de bara dig för att be om pengar

  De är tunga. Det bästa är att klara dem

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, alla dina rådgivare gör detsamma, de följer samma mönster, de ber om pengar och till slut förlorar de dem och de behåller dem eftersom de pengarna aldrig kommer in på marknaden, de visar det bara med ett konto som är som om det var en DEMO. Tack för att du delar din upplevelse med FXORO. De är en SCAM, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot Obligationsavtalet som normalt är att spendera minst en tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan gör minst ett parti (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 15. jorge svar

  Jo, jag har haft problem med Enrique, det är klart att de är intresserade av att öppna verksamheten så att de tjänar i provision, men jag fungerar inte när jag vill.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, alla dina rådgivare gör detsamma, de följer samma mönster, de ber om pengar och i slutändan förlorar de dem och de behåller dem eftersom de pengarna aldrig kommer in på marknaden, de visar det bara med ett konto som är som om det var en DEMO. Tack för att du delar din upplevelse med FXORO. De är en bedrägeri, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte för att du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara ett minimum av tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att göra ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 16. Aitor svar

  FXORO är en pengaruttagare. Enrique, som är "rådgivaren", har ingen aning om vad han gör, ger dåliga råd och du förlorar pengar, jag säger detta av erfarenhet. Alla operationer som jag utförde med honom var fruktansvärda, och dessutom rekommenderar han att öppna många operationer så att mäklaren vinner med spredarna. De lovar dig en kurs som de inte ger dig.
  Med Enrique är det säkert att förlora pengar. Lägg inte pengar i FXORO.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Aitor, alla dina rådgivare gör detsamma, de följer samma mönster, de ber om pengar och till slut förlorar de dem och de behåller dem eftersom de pengarna aldrig kommer in på marknaden, de visar det bara med ett konto som är som om det var en DEMO. Tack för att du delar din upplevelse med FXORO. De är en SCAM, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot Obligationsavtalet som normalt är att spendera minst en tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan gör minst ett parti (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 17. Miguel Angel svar

  Hej.

  Sanningen är att efter att ha sett dessa kommentarer bestämde jag mig för att prova FXOro, men göra en relativt låg insättning.
  Jag har inte haft några problem med att ta ut pengarna.
  Rekommendationerna som rådgivarna ger dig, för ibland tog jag dem och ibland inte; som jag förstår måste det vara i handelsvärlden.

  **** FALSK KOMMENTAR, GJORT AV FXORO -ANSTÄLLARE ****

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXORO, men det du skriver är inte särskilt trovärdigt. De är en bedrägeri, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de den till dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara en minimitid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att göra ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 18. Fernando svar

  Jag hallucinerar att de säger att SORAYA arbetar på Fxoro, hon är min partner och vi arbetar båda med en halv investering och dessutom har hon inget jobb nu, jag förstår ingenting.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXORO, men det du skriver är inte särskilt trovärdigt. De är en SCAM, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot Obligationsavtalet som normalt är att spendera minst en tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan gör minst ett parti (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 19. Irene svar

  Jag har varit hos den här mäklaren ett tag, jag har gjort flera uttag utan problem. Mycket nöjd med min chef!

  **** FALSK KOMMENTAR, GJORT AV FXORO -ANSTÄLLARE ****

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Irene, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXORO, men det du skriver är inte särskilt trovärdigt. De är en bedrägeri, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte för att du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara ett minimum av tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att göra ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 20. Soraya svar

  Jag har handlat med dem länge och de pengar jag har fått eller förlorat har berott på bra eller dålig hantering i min verksamhet som jag gör i mt4, som i mina andra mäklare som jag arbetar med, de skickar mig signaler om ibland inte visar sig vara korrekt, jag ser veckovisa webinarier i investeringar som är ganska intressanta att lära sig, än så länge har jag inte haft problem.

  ———– FALSK KOMMENTAR, SKRIVT AV MÄKLARARBETARE ————–

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Soraya, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXORO, men det du skriver är inte särskilt trovärdigt. De är en SCAM, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot Obligationsavtalet som normalt är att spendera minst en tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan gör minst ett parti (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 21. Chema svar

  Bra människor, jag började på fxoro på grund av de kostnadsfria kurserna de har och det var väldigt bra för mig att lära mig. Till slut var jag tvungen att ta ut mina pengar eftersom jag är fotograf och just nu finns det inga händelser som ger mig arbete och jag hade inga problem att få tillbaka dem. Jag ser fram emot att investera igen och omsätta allt de lärde mig. Rekommenderas 100%

  **** FALSK KOMMENTAR, GJORT AV FXORO -ANSTÄLLARE ****

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Chema, tack för att du delar din erfarenhet med FXORO, men det du skriver är inte särskilt trovärdigt. De är en bedrägeri, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de den till dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara en minimitid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att göra ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det vore MONOPOLET med falska räkningar och när de går förlorade förlorar du bara DIG för pengarna kommer aldrig in på marknaden och på detta sätt kan DU Tappa och dem behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 22. Chema svar

  Jag valde denna mäklare på grund av de kurser de erbjöd mig och sanningen är att jag kunde lära mig mycket, synd att jag förlorade mitt jobb och var tvungen att ta ut mina pengar. Några dagar senare nådde den min bank, och jag hoppas kunna kontakta dem igen när jag har några besparingar att investera med. Jag rekommenderar det till 100%

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Chema, tack för att du delar din erfarenhet med FXORO, men det du skriver är inte särskilt trovärdigt. De är en bedrägeri, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de den till dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara en minimitid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att göra ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det vore MONOPOLET med falska räkningar och när de går förlorade förlorar du bara DIG för pengarna kommer aldrig in på marknaden och på detta sätt kan DU Tappa och dem behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 23. Jaime svar

  Jag har träffat dem på att investera och jag har varit hos dem i några veckor och jag kan inte fortsätta på grund av arbetsskäl och jag har inte haft problem, pengarna har nått mitt kort på flera dagar

  **** FALSK KOMMENTAR, GJORT AV FXORO -ANSTÄLLARE ****

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jaime, tack för att du delar din erfarenhet med FXORO, men det du skriver är inte särskilt trovärdigt. De är en bedrägeri, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara ett minimum av tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att göra ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det vore MONOPOLET med falska räkningar och när det går förlorat förlorar du bara DIG för pengarna kommer aldrig in på marknaden och på detta sätt kan DU Tappa och dem behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 24. Sergio svar

  Jag har jobbat med FXoro i 4 månader och det går väldigt bra. Jag har bara dragit ut en gång och pengarna kom till min bank dagen efter. Jag började dåligt eftersom jag fick flera marknadsfall, den här julen har varit bra när det gäller ökningarna, särskilt i kryptovalutor. Min chef heter Carlos och han hjälper mig att använda tekniska analysverktyg, Mt4 är en mycket komplett programvara och chefen hjälper mig när jag har några frågor. Det brukar fungera för mig. Jag arbetar också i etoro men det tjänar mig bara att se copytraders, jag öppnar verksamheten med Mt4 i Fxoro.

  **************** FALSK KOMMENTAR, GJORT AV FXORO -ANSTÄLLDA *****************

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sergio, tack för att du delar din erfarenhet med FXORO. De är en SCAM, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot Obligationsavtalet som normalt ska tillbringa minst en tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan gör minst ett parti (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det vore MONOPOLET med falska räkningar och när de går förlorade förlorar du bara DIG för pengarna kommer aldrig in på marknaden och på detta sätt kan DU Tappa och dem behåller dina pengar.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 25. Silvia svar

  Jag blev också lurad av Mr. ENRIQUE från FXORO. Låt dig inte luras av sponsringen av Rom eller dess förmodade reglering, de är helt blufftjuvar. Jag kan inte tro hur de ligger och stjäl. Visst kommer de att säga att mina kommentarer är en lögn och att jag är en arg kund som har förlorat sin kapitalinvestering av sig själv men detta är falskt. Försök bara ta ut pengarna så ser du att de aldrig tillåter dig att ta ut.

  FXORO ÄR EN SKAMP !!!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Silvia, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXORO. De förlorar ALDRIG bonusen eller bonusen de ger den till dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot obligationsavtalet som normalt ska vara en minimitid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan göra ett minimum av partier (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det vore MONOPOL med falska räkningar och när det går förlorat förlorar du bara DIG för pengarna kommer aldrig in på marknaden och på så sätt förlorar du och DE STANAR DINA PENGAR.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 26. Carlos svar

  Jag lade in 300 euro för att försöka dubbla på kort tid, de började ringa mig för att köpa eller sälja vissa produkter och jag började palma pasta. När jag ville få pengarna tillbaka, lämnade de inte tillbaka dem till mig och i slutet av året försvann de och de berättade att jag hade smält mitt konto. Det var lite pengar, men tack och lov att jag inte lade ner mer eftersom det som kommer in inte kommer ut.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXORO. De förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen de ger den till dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara en minimitid på mellan 3 och 6 månader och å andra sidan göra ett minimum av partier (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det vore MONOPOL med falska räkningar och när det går förlorat förlorar du bara DIG eftersom pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och DE STÅR PENGARNA.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 27. Carlos lurades av fxoro svar

  DE ÄR LJUNA MANIPULATORS SCAMMERS OCH SKITNA TYVAR ÄR INGEN NÅGOT

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXORO. De förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen de ger den till dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara en minimitid på mellan 3 och 6 månader och å andra sidan göra ett minimum av partier (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det vore MONOPOL med falska räkningar och när det går förlorat förlorar du bara DIG eftersom pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och DE STÅR PENGARNA.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 28. Liam svar

  Hej, för flera dagar sedan försökte jag kontakta dem för att be att få dra tillbaka en del av mig och de svarar inte Jag är väldigt rädd för alla kommentarer som jag har läst här jag vet inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Liam, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXORO. De förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen de ger den till dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara en minimitid på mellan 3 och 6 månader och å andra sidan göra ett minimum av partier (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det vore MONOPOL med falska räkningar och när det går förlorat förlorar du bara DIG för pengarna kommer aldrig in på marknaden och på så sätt förlorar du och DE STÅR PENGARNA.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 29. Alan svar

  Jag väntar på att dessa tjuvar ska ge mig tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alan, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXORO. De förlorar ALDRIG bonusen eller bonusen de ger den till dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot obligationsavtalet som normalt ska vara en minimitid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan göra ett minimum av partier (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det vore MONOPOL med falska räkningar och när det går förlorat förlorar du bara DIG eftersom pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och DE STÅR PENGARNA.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 30. Carlos A. svar

  Bra förtydligande de som utsatts nyligen här för att avslöja FXORO -bedrägerierna.
  En av de stora lurarna, fram till idag, lyder namnet ENRIQUE, har en sydamerikansk accent och skryter för sina offer att företaget har tilldelat honom en utmärkelse för den höga ekonomiska prestanda den genererar.
  Vilket ädelt jobb denna fågel och FXORO -företaget har!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXORO. De förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen de ger den till dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara en minimitid på mellan 3 och 6 månader och å andra sidan göra ett minimum av partier (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det vore MONOPOL med falska räkningar och när det går förlorat förlorar du bara DIG eftersom pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och DE STÅR PENGARNA.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 31. Lucas svar

  god morgon dessa skurkar är experter på att stjäla stjäl fusk och ljuga. Investera inte med dem DE SKA TA BORT OCH STÅLA UTAN ATT STOPPA

  Om du visar dem kommentarerna de ljuger och säger att de är falska, är det falska att du kommer att tjäna pengar med fxoro. Du kommer bara att förlora allt. Tjuvar !!!!!!!!!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Lucas, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXORO. De förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen de ger den till dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot Obligationsavtalet som normalt ska vara minst en tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan göra ett minimum av partier (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det vore MONOPOL med falska räkningar och när det går förlorat förlorar du bara DIG för pengarna kommer aldrig in på marknaden och på så sätt förlorar du och DE STÅR PENGARNA.
   De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 32. Anonym svar

  Om du har svagheten att kontakta FXORO får du i princip mycket vänlighet och erbjudande om råd, lärande etc. som kräver att du bidrar med pengar i mängder, mer och mer, tills du är utmattad och meddelar det med en betydande belopp som det är svårt att förlora. Om du begär en demo kommer de att säga till dig ja, men de kommer aldrig att ge dig den och om du inte är en bra handlare kan du ge upp den för förlorad. Alla råd kommer att syfta till att förlora allt och sedan med allt kortet kommer de att berätta för dig att skriva in mer för att återställa det som gick förlorat. Vad jag aldrig förstod är varför de ger dig en bonus (krok) när du gör insättningen, inte en kredit, enligt dem, utan kostnad, på upp till 15.000 15.000 euro som också försvinner. Kommer de att förlora XNUMX XNUMX euro? Kan någon som vet detta förklara det?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej, tack för att du delar din erfarenhet med FXORO. Hej, de förlorar ALDRIG bonusen eller bonusen som de ger dig den så att när du vill ta ut kan du inte för att du har brutit mot Obligationsavtalet som normalt ska vara en minimitid mellan 3 och 6 månader och på den andra hand gör ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det vore ett MONOPOL med falska räkningar och när det går förlorat förlorar du bara DIG för pengarna kommer aldrig in på marknaden och på så sätt förlorar du och DE BEHÅLLER DINA PENGAR.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • John svar

   Jag har ett löpande konto i Fxoro, jag förlorade mycket pengar i en operation som jag utförde utan chefen, sedan lade jag in mer pengar för att få tillbaka dem och återhämtade mig inte bara utan när jag hade en ganska hög lönsamhet, de rekommenderade att jag tog ut en del av kapitalet, jag tog ut 10 tusen euro, det kom till mitt konto om två dagar och jag arbetar fortfarande med ytterligare 3 tusen på kontot och jag är mycket nöjd. Jag förstår inte hur denna plattform kan ha dåliga kommentarer.

   ———————— FALSK KOMMENTAR SKRIVEN AV MÄKLARARBETARE TILL LADDA ANVÄNDARE AV DETTA FORUM ——————————–

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med FXORO, men vi vet att det är en LJUG. De förlorar ALDRIG bonusen eller bonusen de ger den till dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot Obligationsavtalet som normalt ska vara en minimitid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att gör minst ett parti (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det vore MONOPOLET med falska räkningar och när det går förlorat förlorar du bara DIG för pengarna kommer aldrig in på marknaden och på så sätt förlorar du och DE BEHÅLLER DINA PENGAR.
    De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

  • Patricia svar

   Jag heter Patricia, jag har en chef som gör ett webbinarium i investeringar, jag har varit hos honom i cirka 9 månader, jag har gjort mitt kapital lönsamt och gjort flera uttag utan problem, de bad mig om ett kapital för den initiala investeringen det skrämde mig, jag litade på och det har gått väldigt bra. Jag är väldigt nöjd med dem. Denna mäklare försöker generera på ditt konto en hög vinst från verksamheten så att provisionerna senare blir högre, men bruttovinsten är min. 100% REKOMMENDERAS

   ———————— FALSK KOMMENTAR SKRIVEN AV MÄKLARARBETARE TILL LADDA ANVÄNDARE AV DETTA FORUM ——————————–

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Patricia, tack för att du delar din erfarenhet med FXORO, men vi vet att det är en LJUG. De förlorar ALDRIG bonusen eller bonusen de ger den till dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot obligationsavtalet som normalt ska vara en minimitid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan göra ett minimum av partier (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden, det är som om det vore MONOPOLET med falska räkningar och när det går förlorat förlorar du bara DIG för pengarna kommer aldrig in på marknaden och på så sätt förlorar du och DE BEHÅLLER DINA PENGAR.
    De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 33. Jayson svar

  Hej bra, skulle du veta hur man avslutar prenumerationen på fxoro -kontot? Efter att ha sett kommentarerna om att de är bedragare skulle jag vilja sluta gå ner men jag hittar inget sätt på sidan.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jayson, vi förstår att du måste avsluta prenumerationen med dem genom att skicka ett e -postmeddelande som kommenterar att du vill avsluta prenumerationen. Men lika mycket är denna typ av företag bara intresserad om du har pengar.
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 34. Carlos A. svar

  Bedrägeriets bästa proffs. Sprid det, snälla !!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXORO. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Eftersom du anser att de är bedragare, vänligen förklara för användarna, så att de är uppmärksamma.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXORO. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Eftersom du anser att de är bedragare, vänligen förklara för användarna, så att de är uppmärksamma.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXORO. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Eftersom du anser att de är bedragare, vänligen förklara för användarna, så att de är uppmärksamma.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXORO. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 35. antonio svar

  Jag har precis börjat med dem, jag ska berätta för dig när jag lämnar om några veckor, hälsningar

 36. JOSE IVAN svar

  Sergio, eftersom du säger att FXORO är bedragare, berätta gärna vad du tycker och så kan du hjälpa oss att inte göra samma misstag, tack

  • Roberto Carlos svar

   Vad sägs om vän, kontakta mig så att du inte faller in i bedrägerier längre ... Jag har varit på ett företag i nästan ett år som fungerar seriöst och hanterar mina kryptokurvor utan att jag har handelskunskap ... tur

   • Xavier svar

    Efter att ha handlat i 10 månader med fxoro har jag ätit marginalen genom att ta ut provisioner för öppna positioner, 7, 9, 12, 15 27 eller upp till 30 euro praktiskt taget dagligen (under de senaste två månaderna juni och juli.) De stängde positioner med mig med 50 euro marginal och utan att vara i drift har jag försökt prata med dem i nästan en månad de svarar inte på mina meddelanden

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Javier, prata med vår CHAT så kontaktar du dig. Vi har länge fördömt att det är en SCAM och att de begår många kriminella handlingar, vilket bryter mot alla regler för att lura sina kunder. Alla deras rådgivare gör samma sak, de följer samma mönster, de ber om pengar och i slutändan förlorar de dem och de behåller dem eftersom de aldrig kommer in på marknaden, de visar det bara med ett konto som är som om det vore en DEMO.

     Tack för att du delar din upplevelse med FXORO. De är en bedrägeri, de förlorar ALDRIG, bonusen eller bonusen ger de dig så att när du vill ta ut kan du inte eftersom du har brutit mot bonusavtalet som normalt ska vara ett minimum av tid mellan 3 och 6 månader och å andra sidan att göra ett minimum av lotter (vilket är mycket svårt att få) för att kunna ta ut ditt kapital. Operationerna är inte med riktiga pengar, de sätter aldrig dina pengar på marknaden och när de går förlorade förlorar du bara för att pengarna aldrig kommer in på marknaden och på så sätt förlorar du och de behåller dina pengar.

     De berättar vanligtvis sina arbetare att skicka positiva kommentarer om detta och andra forum för att vilseleda människor att låtsas vara en seriös mäklare, men det är de inte, de är bedragare.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     FRÅGA DINA PENGAR

     Hälsningar.

 37. VICTOR svar

  DE INDIKERADE MIG ATT REGISTRERA FÖR ATT HA TILLGÅNG TILL ETT DEMO -KONTO, MEN DET FINNS INTE PÅ SIDAN… ..

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Victor, om du har någon e -post från dem, be dem att ge dig ett sätt att prova en demo om de har en. Jag ser det inte återspeglas på din webbplats. Jag lägger deras kontaktmeddelanden:

   Närvaro: [e-postskyddad]
   Allmänt: [e-postskyddad]

   hälsningar

 38. Sergio svar

  SCAMMERS UTAN SKAM !!
  Det värsta av allt.
  Utan någon kunskap om marknaden och inte heller returnera pengarna.
  Många problem.
  Det värsta någonsin !!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sergio, tack för att du delar din erfarenhet med FXORO. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *