Bux mäklare

Kommentarer om FXPoint
I denna avdelning vi analyserar mäklaren FXPoint (kallas även med namnet: fxpoint.co), är en mäklare av Forex, Kryptovalutor y CFD. Rekommenderas FXPoint verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om FXPoint ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det FXPoint ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ FXPoint nämner att vara del av: Gray Matter Enterprise Ltd.

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på St Vincent och Grenadinerna.

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

UPPMÄRKSAMHET: FXPoint är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FXPoint, märkte vi att det erbjuder 5 olika typer av konton: Utforskarkonto, Grundkonto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Utforskarkonto: minsta initiala insättning på $3.000, plattformshandel, 24/7 kundservice, karriärschema.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $10.000, plattformshandel, personlig analytiker, privat introduktionssession med analytiker, veckovisa marknadsöversikter och finansiella studier.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $50.000, plattformshandel, personlig analytiker, sMånatliga privata sessioner med en analytiker, veckovis marknadsanalys och finansiell forskning.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $100.000, handel med flera plattformar, personlig analytiker, smart penninghanteringsplan, privata sessioner varje vecka med en analytiker, veckovis marknadsanalys och finansiell forskning.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $250.000, plattformshandel, direktkontakt med kontoanalytiker, långsiktig finansiell plan av senior kontoanalytiker, veckovisa privata sessioner med en analytiker, veckovis marknadsanalys och finansiell forskning, upp till 5 skyddade verksamheter av kontoanalytiker finansiell

FXPoint -kontotyper
FXPoint -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som FXPoint erbjuder är: egen plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som FXPoint tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

FXPoint -webbplats
FXPoint -webbplats

FXPoint ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: diagram, ekonomisk kalender, lite information om de produkter du erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om FXPoint 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: fxpoint.co

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-postkontakt från webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FXPoint. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på FXPoint ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FXPoint är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

❌ Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder. Vidare, när vi letade efter recensioner om FXPoint fann vi många som är negativa och varna för denna mäklare. ❌

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

Uppmärksamhet: ⛔Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det FXPoint är nära kopplad till 24Handel, en otrevlig mäklare som anklagas för att lura många människor.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillsattes AMF FXPoint till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till AMF: s varning i juli 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 läggs BaFin till Gray Matter Enterprise Ltd (företag som äger FXPoint) till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning från september 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till FXPoint till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : FXPoint, tillsammans med 24Handel y Solid investering, är egenskaper hos Gray Matter Enterprise Ltd., ett företag som redan har flera klagomål mot det och allvarliga anklagelser om bedrägeri. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 har FSMA lagt till FXPoint till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSMA-varningen ⚠️ juni 2021

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om FXPoint? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

35 kommentarer om «FXPoint: Betyg och kommentarer»

 1. FIONA svar

  FSMA har redan rapporterat dem, så var försiktig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fiona, tack för din kommentar om FXPoint. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. FSMA (den belgiska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se FSMA-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Diana svar

  Hej, investera inte i fxpoint-plattformen, det är den största bluffen som finns, de lurade mig 3000 euro med många lögner, de låter dig inte få dina pengar på topp, de gör narr av att du säger det eftersom du har investerat där , de vågade, snälla investera inte

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Diana, tack för att du kommenterar FXPoint. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Diana svar

  Hej, den 28 september investerade jag 3000 euro och trodde att jag skulle få mycket mer än så, de berättade många lögner när jag ville ta ut vinster, de sa till mig att jag var tvungen att investera mer för att kunna ta ut, en super ohyfsad man pratade med mig och skrattade mig upp i ansiktet efter att jag berättade för honom. Jag sa bedragare jag blockerar jag blockerar sidan och idag har jag ingen att klaga på honom snälla investera inte med dem det är bara en fasad att lura min fallet är verkligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.