I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i FX PRO. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om FX PRO och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsfxproinvestment.net
???? företagetFXPro investeringar
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressFörenade kungariket

⚠️ FX PRO ägs av företaget FX Pro Investments ligger i Storbritannien, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som erbjuds av FX PRO, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Förrätt$1.000
Plus$5.000
Premium$10.000
Professional$20.000

Information på webben

FXPro hemsida

FX PRO ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, ett utbildningsavsnitt, livediagram, marknadsnyheter men på engelska, ekonomisk kalender även på engelska, personliga erfarenheter, några finansiella miniräknare, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • + 1 (707) 714-0377

???? Slutlig utvärdering av FX PRO ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED FX PRO.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om FX PRO:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2022FX PRO nämner mycket hög avkastning, denna information är falsk.

Användarrecensioner

Vad tycker du om FX Pro? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av FX PRO.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av FX PRO

Hur man rapporterar FX PRO

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera FX PRO?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är FX PRO en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att FX PRO är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är FX PRO pålitlig?

Nej. FX PRO är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från FX PRO?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till FX PRO?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är FX PRO en bluff? 2023 recensioner»

 1. Santiago svar

  Jag tror att fxproinvestment .net/ är ett bedrägeri, de vill få mig att betala mer pengar för att ta ut min vinst

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santiago, jag känner mig inte säker, vi skriver flera recensioner för tillfället, vi kommer att sätta din som den viktigaste för att bedöma denna mäklare.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.