Kommentarer om FXRevolution

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren FXRevolution (Ă€ven kallad fxrevolution.io), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas FXRevolution verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ FXRevolution. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Savi Holdings LTD och Savvi Services OÜ.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att hon Ă€r baserad i: Estland och Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FXRevolution, mĂ€rkte vi att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Micro -konto, Mini -konto, Classic -konto, Pro -konto, VIP -konto och Platinum -konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 250, hÀvstÄngseffekt pÄ upp till 1: 200, spridningar frÄn 3 poÀng, med provision bonus upp till 25%, kontoförsÀkring pÄ upp till 10%.

Minikonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000, hÀvstÄngseffekt pÄ upp till 1: 200, spridningar frÄn 3 poÀng, med provision bonus upp till 35%, kontoförsÀkring pÄ upp till 15%.

Klassiskt konto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, hÀvstÄngseffekt pÄ upp till 1: 100, spridningar frÄn 2.5 poÀng, med provision bonus upp till 50%, kontoförsÀkring pÄ upp till 20%.

Pro-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000, hÀvstÄngseffekt pÄ upp till 1: 100, spridningar frÄn 2 poÀng, med provision bonus upp till 75%, kontoförsÀkring pÄ upp till 40%.

VIP-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 25.000, hÀvstÄngseffekt pÄ upp till 1: 30, spridningar frÄn 1 poÀng, med provision bonus upp till 90%, kontoförsÀkring pÄ upp till 50%.

Platinakonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 100.000, hÀvstÄngseffekt pÄ upp till 1: 20, spridningar frÄn 1 poÀng, med provision bonus upp till 100%, kontoförsÀkring pÄ upp till 75%.

FXRevolution -kontotyper
FXRevolution -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som FXRevolution erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlaren som FXRevolution tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

FXRevolution webbplats
FXRevolution webbplats

FXRevolution tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live -diagram, förklaring av grunderna i investeringsvÀrlden, nyheter, förklaring av finansiella produkter, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om FXRevolution |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: fxrevolution.io

Telefonnummer: + 7 901 761 95 70

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pĂ„ FXRevolution <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att FXRevolution -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, den Ă€r baserad i osĂ€kra lĂ€nder nĂ€r man letar efter recensioner om FXRevolution vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en mĂ€klare utan meriter. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔: i juni 2020 tillkom CNMV FXRevolution till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CNMV juni 2020 varning

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB FXRevolution till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs varning frĂ„n februari 2021 ⚠

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till FXRevolution till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV-varningen frĂ„n september 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FXRevolution? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

59 kommentarer om «FXRevolution: Betyg och kommentarer»

 1. Rafael svar

  Hej, Äterigen blev jag lurad av företaget Revolution med löftet att fÄ tillbaka mina pengar, en viss JAVIER hör av sig och berÀttar att om du gör 5 verifieringar i Blockchain med genom det företaget med bitcoin kommer du att kunna ÄterfÄ din investering eftersom det Àr falskt Àr de ett gÀng tjuvar. Lord of the Blockchain sÀtter dig i kontakt med dig via post och telefon pÄ uppdrag av Mr Javier frÄn revolutionens finansavdelning och rÄkar ut för dig med Lord of the Blockchain, te inget att göra 5 verifieringar med din Crypto.com-plÄnbok eller med nÄgon annan plÄnbok sÄ att du skickar en liten summa i btc och att den summan studsar i adressen som han ger dig och ÄtergÄr till ditt konto men nÀr du kommer till den sista han sÀger till dig att det finns ett problem och att du mÄste upprepa det eftersom du inte har tagit hÀnsyn till de wual provisionerna. Jag hoppas att den som lÀser detta tÀnker pÄ det innan han skickar nÄgot till dig, den hÀr mannen identifierar sig med ett falskt e-postmeddelande frÄn Blochckain och visar dig ett falskt ID sÄ bra, detta kontrasteras med ITckec-avdelningen i Blockchain, jag hoppas att det med detta Àr demonterad denna strategi av ingen skam det Àr vad de Àr. Jag Àr knuten till avdelningen mychargeback.com och de hjÀlper mig att ÄterfÄ mitt kapital och sedan dess kan jag sova lugnt. Oslo Jag rÄder alla att lÄta specialisterna arbeta för med det hÀr systemet som det Àr, har vi personligen ingenting att göra Jag tackar dem mychargeback.com

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, tack sÄ mycket för ditt bidrag och vi hoppas att folk uppmuntras att skriva om denna bluff och att de vet att det finns alternativ att ÄterhÀmta sig.

   HĂ€lsningar.

  • Luis Tellez Martinez svar

   Jag blev ocksÄ lurad som du som fungerar som skam

 2. Abel svar

  Tack vÀnner för informationen, jag Àr mer Àn glad. Tack vare dig kan den till och med ÄterstÀlla en stor del av det som investerades eller snarare stulits. Tack igen och mitt rÄd till alla Àr, lita inte pÄ mÀklare som Àr baserade i skatteparadis eftersom det senare inte finns nÄgon att göra ansprÄk pÄ. Det Àr huvudvÀrk. Den enda lösningen jag hittade var mychargeback.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Abel, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 3. avvaktan svar

  Mina herrar, jag inbjuder er att ha och vidta extrema försiktighetsÄtgÀrder med en viss Darío Badel, han lÀmnade sin post hÀr som [e-postskyddad] Egentligen heter han yhoandri José Quiroz Alvarado av venezuelansk nationalitet, han Àr en vidrig person, han bryr sig inte om din situation, han kommer att lÀmna dig vÀrre Àn du redan Àr, han lovar att hjÀlpa dig fÄ tillbaka pengarna men det gör han aldrig. De ger dig pÄstÄdda dokument dÀr de enligt deras fall vann och baserat pÄ ett falskt avtal som de sjÀlva gör, fÄr de dig att tro att sÄ Àr fallet, Àven ett förmodat bankkort skickar de till dig vart det enligt dina pengar kommer ut av hsbc i Hong Kong men det kommer aldrig. Det finns mÄnga mÀnniskor som redan blivit dubbellurade i mÄnga lÀnder av detta yhoandri-skrÀp

  • avvaktan svar

   Dela detta meddelande. Det kan hjÀlpa mÄnga mÀnniskor att rÀdda sig frÄn en annan mycket bitter upplevelse

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej I vÀntan, tack för att du delar din erfarenhet med FXRevolution, denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

    För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej I vÀntan, tack för att du delar din erfarenhet med FXRevolution, denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 4. manu svar

  Hej, jag Àr yamo manu och ser vad jag ser och har blivit lurad av revolution-fx.cc.
  Min mÀklare heter María Moreli, efter att ha angett en summa pengar slutar hon kontakta mig, förmodligen för att hon hade ett problem.
  en vecka ringer en Tomas till mig som berÀttar att min rÄdgivare rÄkade ut för en olycka att för att ta ut pengarna har det kommit ut en ny lag och för att banken inte ska berÀtta nÄgot för mig att jag mÄste sÀtta in pengar, för att kunna ta ut ytterligare ett belopp , Det vill sÀga, han skrev in 5000 för att ta ut 25000 av min inkomst och bortsett dÀrifrÄn vet jag ingenting om 8 december, jag har lagt in mer Àn 50000 32000 euro av de 80383 XNUMX Àr ett lÄn som jag inte kan eller betala jag Jag Àr desperat och förstörd, eftersom jag har XNUMX euro konto för dem och jag kan inte fÄ ut det, det fÄr mig att vÀnta.
  Hur kan du se sÄdana mÀnniskor
  Jag ska ta en vÀg.
  Allt mitt sparande och ett lÄn som jag inte ens kan betala av.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manu, tack för att du delar din erfarenhet med FXRevolution, den hÀr mÀklaren Àr A SCAM. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 5. Ängel svar

  Hej, god natt, den hÀr Arturo Àr den med WhatsApp-fotot med en blÄ tröja med vita listor uppe i en bil, han var ocksÄ min chef, men han fick ingenting av mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXRevolution, denna mÀklare Àr A SCAM. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 6. EDILBRANDO HUAMAN svar

  +44 7309 269495 ANTONIO MARTINEZ, +44 7861 756518 VALERY PASMIÑO, +44 7988 957649 MIKE GARCIA, DE HAR FÄRDIGT MIG, DE ÄR SCAMMERS, DE ÄR INTE SVARA MIG MER.
  Jag INVESTERADE 4000.00 USD. DE ÄR MYCKET DÅLIGA.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Edilbrando, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXRevolution, denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 7. EDILBRANDO svar

  DEFINITIVT ÄR EN SCAM FX -REVOLUTION, INVERTPI 4000.00 USD, INGÅR INTE NU, INGEN SVARAR MEDDELANDEN.
  OM DET ÄR EN BLUFF.
  JAG HAR ALLTID VARAT 2 DAGAR UTAN ATT VETA FRÅN DEM.
  DE ÄR MYCKET DÅLIGA.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Edilbrando, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXRevolution, denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 8. jose svar

  Jag Ă€r Jose och vad jag inte kan förstĂ„ hur de bluffar med sĂ„ mycket livertad.Jag förstĂ„r att dessa oönskade av fxrevolution bluffar mĂ„nga men det verkar som att de ger arbete till mĂ„nga andra det finns mĂ„nga mallar av advokater som slĂ„ss för de lurade som har tusentals dĂ€remellan utan som nĂ€stan alla bedrĂ€gerier Dessa advokater Ă€r 250-300 € med den moraliska kampen, de har inte tid för, de fattiga som Ă€r mitt fall,
  frĂ„n denna sida vem försvarar, isabela rossi, laura de [e-postskyddad], och arturo granados bedragare och tjuv kommer in pĂ„ ditt konto missbrukar förtroende och han sjĂ€lv köper produkter i ditt namn, om du inte tror att jag har bevis, köper du i rocketbit majaka tn26 tallin estonia 11412 och fler företag, arturo granados Ă€r chef , via wasap: frĂ„n "london. + 447310210952.tf + 442033180264, jag har alla lĂ€nkar till dessa degenerados.ami de Ă€r skyldiga mig 1150 € + insĂ€ttningen 265 €. Om man inte rĂ€knar varningarna till min ap av banken för försök till bedrĂ€gerier, och ingen kan hjĂ€lpa mig för vissa Ă€r det lite men för mig Ă€r det hela mitt kapital och jag behöver det, jag har fler anledningar om nĂ„gon behöver det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXRevolution, denna mÀklare Àr en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

   • jose svar

    Hej, DAniela: Jag Àr Jose och jag har inga problem att prata med dig, byt imeil, det enda problemet du vill försvara dem, dÄ Àr jag inte hÀr: den 10-11 skickade de mig ett mejl och presenterade sig som Maria Merlo
    den förmodade kommersiella rĂ„dgivaren Barclays bank sĂ€ger till mig att jag har ett bankkonto i mitt namn med ett belopp: 1.154,70 XNUMX € som kommer frĂ„n revolutionfx-plattformen som för nĂ€rvarande Ă€r stĂ€ngd pĂ„ grund av penningtvĂ€tt
    och möjliga bedrÀgerier, lÀngst ner i meddelandet visar den alla adresser till barclays the tf. +443475734545 och sÀger till mig att skicka ett e-postmeddelande om jag vill att pengarna ska gÄ till mitt konto, annars skulle de gÄ till staten för Storbritannien, e-postmeddelandet Àr privat: och jag trodde inte pÄ det [e-postskyddad]. ) och hÀrifrÄn godkÀnner jag att ge min e-post till
    Daniela. Och om du behöver veta, jag vet mycket mer om allt dokumenterat och all grymhet som de har haft med mig. och dÀr Àr vi.

   • Luis Tellez Martinez svar

    Du ocksÄ, inte om du vill kalla ett skÀmt, du kan göra det

 9. Rafael svar

  Du Àr en jÀvla advokat, hÀr Àr en jÀvla jÀvel som lurar mÀnniskor jag orkar inte med att du brÄkar med min DORSIA-pelare, hÀr Àr en hund som advokat och jag vill inte gÄ tillbaka för att trÀffa dig nÄgonsin igen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, hÀr Àr det skrivet utan H, din jÀvel gÄr med en accent i o, vober stavas fel ... det sÀgs komma tillbaka, aldrig mer ... det Àr aldrig skrivet och nÀr du sÀger mer Àr det ocksÄ skriven med en accent i ... "mer". Tja, sÄ smÄningom lÀr du dig stavning och vi hjÀlper dig att bli mer utbildad. Ha en bra dag.

   HĂ€lsningar.

   PS.- Oj ... Jag glömde, FXRevolution Àr en SCAM och Pilar Dorsia Àr en SCAMMER.

 10. Rafael Diaz lora svar

  Min pelare har fÄtt mig att tjÀna mycket pengar och jag fÄr redan min första pension. Jag vet inte varför folk talar illa om min pelare DORSIA Jag Àr stolt över henne och att tillhöra gruppen hennes chef Àr vÀldigt snÀll och mycket uppmÀrksam, tack vare dem har mitt liv förÀndrats. Tack sÄ mycket till hela teamet, inklusive din chef för din uppmÀrksamhet och vÀnlighet.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, jag Àr glad att du skriver till oss som FXRevolution -arbetare, ditt namn och Pilar Dorsias namn Àr de Àkta eller Àr de falska / uppfunna som de som anvÀnds av alla bedragare?

   Vi rekommenderar att du provar vÄr chatt eller den hÀr lÀnken för att fÄ tillbaka dina pengar:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

  • Luis Tellez Martinez svar

   SÄ om du laddade varför blev de andra inte förbannade

 11. Rafael svar

  Jag tror att de enda tjuvarna Àr ni, varför publicerar ni inte mina önskemÄl som Àr verkliga, jag har inte sett avskum dÄ ni Àr bluffar i rec. Ni lÀmnar bara negativa meddelanden till ett företag som det enda som vet hur man gör Àr att generera fördelar för klienten RÀtt till detta syndergier inte kontakta Àckligt igen. min pelare Àr den bÀsta jag sett

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, jag Ă€r glad att du skriver till oss som FXRevolution -arbetare, sĂ„ att alla vĂ„ra anvĂ€ndare kan se din utbildningsnivĂ„ och ditt goda sĂ€tt, vad arbetar du för i den mĂ€klaren? Är du en typisk bedrĂ€gerirĂ„dgivare som allt du vet Ă€r att förolĂ€mpa kunderna att skicka pengar till dig och sedan förlora allt?
   Dessa mÀklare utan förordning (frÄn Saint Vincent och Grenadinerna), korsar inte ens verksamheten pÄ marknaden, de behÄller kundernas pengar direkt, nÀr kunden skickar pengarna har de redan förlorat dem, de kommer aldrig att se dem igen om du vÀntar pÄ att mÀklaren ska returnera den till dig.
   NÀstan 100% av de positiva kommentarerna görs av mÀklarnas arbetare för att försöka se ut som ett seriöst företag, men som ni ser vet de inte ens hur man skriver korrekt.
   Vi vet att i juni 2020 lade CNMV (Financial Regulator in Spain) FXRevolution till listan över bedrÀgliga finansiella företag.

   Vi rekommenderar att du provar vÄr chatt eller den hÀr lÀnken för att fÄ tillbaka dina pengar:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 12. lola svar

  Hej jag heter Lola jag investerade 250 euro i juli och idag har jag en vinst enligt dem pÄ 11.241,74 21 min rÄdgivare heter Mike de ber mig om XNUMX% av vinsten jag har inte gjort det Ànnu eftersom jag inte har de pengarna men de berÀttar att de senare skulle ge mig hÀlften av pengarna men

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXRevolution, denna mÀklare Àr A SCAM. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 13. Carlos svar

  Hej till min m, samma sak hÀnder nÀr jag tar ut mitt kapital, de blockerar mig och utan att kunna kontakta nÄgon har jag 2743 euro som Àr min och jag behöver dem och jag kommer att stÀmma dem eftersom detta Àr en bluff, finns det nÄgon som kan rekommendera proceduren för att kunna fÄ tillbaka mina pengar och bli framgÄngsrik? Tack hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXRevolution. denna mÀklare Àr en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 14. Carlos svar

  Hej, jag investerade 250 euro nu har jag 3000 och de ber mig att betala 21% av pengarna före cirka 600 euro men först sÀger de att de tar ut dem frÄn kontot och sedan gör de mig till en inkomst pÄ 3000, men nÀr de ser kommentarer Jag kommer inte att göra förrÀn de anger pengarna och jag kommer att rapportera dem, jag föredrar att förlora 250 innan jag förlorar mer, jag vet inte, rekommenderar du att jag gör operationen ,? Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXRevolution. Betala inte NÅGOT, det Ă€r allt lögn, det Ă€r EN SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sĂ€rskilt om det Ă€r information som du tror kan hjĂ€lpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 15. Jamer andres salcedo Moreno svar

  Det Àr vÀrt tvivel som de tog mig hit för att ta reda pÄ .. Samma sak blev jag kontaktad av en viss Isabela frÄn bonusavdelningen med ceda i Storbritannien .. Efter att ha gjort prenumerationen efter att ha erbjudit mig förmÄner .. Ett par dagar hon kontaktad frÄn numret + 44 7309 269495. Förmodligen min finansiella medhjÀlpare eller mÀklare till att börja med .. Jag investerade 250 och under loppet av en mÄnad gjorde jag en vinst pÄ 8300 euro. Men för att ta ut kan du bara 100% eller 50%. Och jag var tvungen att betala 21 procent av det totala beloppet för att ta ut .. Och jag var redo men tack vare detta kommer jag inte .. Jag kommer att försöka ÄterhÀmta mig. Dessa mÀnniskor mÄste betala den hÀr typen av bedrÀgeri det kan kosta dig förstörelse och till och med ditt liv .. De kommer fortfarande att vÀnta pÄ att göra betalningen .. Vad kan jag göra?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jamer, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med FXRevolution. Betala INTE NÅGOT, allt Ă€r en lögn, det Ă€r EN BLUFFÄR. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det Ă€r information som du tror kan hjĂ€lpa andra att investera med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 16. shaman svar

  Hej, jag Àr en till som blivit lurad av fxrevolution. MÀklaren heter Marco och han kontaktade mig frÄn en brittisk telefon. telefonen. Àr +44 2033180264, mobil +44 7575883237.
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Chaman, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXRevolution. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 17. Veronica svar

  Det Àr en bluff, jag investerade 250 euro och pÄ mindre Àn en mÄnad har jag tjÀnat 11,481 2415 euro för att ta ut det beloppet som de bad mig göra en insÀttning pÄ XNUMX XNUMX euro. Jag gjorde det redan och det har gÄtt tre veckor och min rÄdgivare gör det inte berÀtta nÄgot för mig, jag vet inte vad jag ska göra kan hjÀlpa mig tack

 18. Carlos svar

  God dag. Kontoansvarig namn Marcos
  Nummer dÀr de kontaktar mig
  +44 2033180264
  +44 7575883237
  E -postmeddelandena svarar inte pÄ dem.

 19. Paul svar

  Jag har precis investerat 250 med denna mÀklare och jag hÄller pÄ att skicka mina data och att de ger mig min investeringsplan. Jag trÀffade honom under namnet Jonny Ford i Facebook -reklam och i WhatsApp -gruppen. DÀrifrÄn skickade han mig en prenumerationslÀnk och de kontaktade mig via telefon frÄn Valencia nummer 960409658. Sedan skrev han till mig via WhatsApp "Jose Pérez" med en "turkisk" accent +447861756518. Och dÀrmed skapades en lÀnk med mitt konto och sedan kontaktade min mÀklare "Daniel" mig frÄn numret "Storbritannien" +447309269495. Allt detta utan att först kunna veta vem mÀklaren var (företag, Àgare, namn pÄ sidan) för att kunna undersöka om de var trovÀrdiga eller inte ... För tillfÀllet finns mina pengar fortfarande och vÀntar pÄ att börja .. .

 20. Dario badel svar

  Dessa herrar har arbetat under samma mekanism under lĂ„ng tid. Ägare av flera mĂ€klare. Min e-post [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Dario, om du kan tillhandahÄlla listan med namn pÄ dessa mÀklare kommer du att hjÀlpa anvÀndarna av denna webbplats mycket.

   HĂ€lsningar.

 21. alvaro svar

  Jag investerade bara Alii men sÄg det. Sett ska jag försöka fÄ mina pengar. Vilka andra sidor kan du rekommendera?

 22. Pedro Flores svar

  Jag rekommenderar det inte till nÄgon, de har lurat mig cirka 50.000 XNUMX euro och de svarar mig inte, de har blockerat min tf. de handlar om ... Jag vÄgar inte sÀga vad

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXRevolution. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Försök att försöka ÄterstÀlla via den hÀr lÀnken, ibland fungerar det:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 23. Santiago svar

  FXREVOLUTION.IO Jag har blivit lurad 8.500 17.200 eu sa mÀklaren till mig samma sak att för att ÄterstÀlla 10 21 var jag tvungen att betala 20% för honom och 5.310% Treasury och efter att ha sagt nej 22.510 gÄnger i slutÀndan gjorde jag 7.300 XNUMX och han lade till min konto sÄ nu har jag XNUMX XNUMX och det sÀger samma sak att det var ett systemfel som jag betalade nu XNUMX XNUMX eu, skit för dem de Àr tjuvar, min mÀklare heter (Marco) Àr en annan tjuv
  Och jag lÀmnar min telefon. 630657735 ifall du vill berÀtta nÄgot "" "skurkarna" "dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Santiago, tack för att du lÀmnar dina kommentarer om FXRevolution och förhindrar framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier, som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna ÄterkrÀva hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig pÄ det och det har visat sig vara mycket effektivt.:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.

   HĂ€lsningar och tur!

 24. Santiago svar

  FXREVOLUTION.IO Jag har blivit lurad 8.500 17.200 eu sa mÀklaren till mig samma sak att för att ÄterstÀlla 10 21 var jag tvungen att betala 20% för honom och 5.310% Treasury och efter att ha sagt nej 22.510 gÄnger i slutÀndan gjorde jag 7.300 XNUMX och han lade till min konto sÄ nu har jag XNUMX XNUMX och det sÀger samma sak att det var ett systemfel som jag betalade nu XNUMX XNUMX eu, skit för dem de Àr tjuvar, min mÀklare heter (Marco) Àr en annan tjuv
  Och jag lÀmnar min telefon. 630657735 ifall du vill berÀtta nÄgot "" "skurkarna" "dem

 25. Quim samsĂł svar

  JAG VILL ATT MIN KOMMENTAR RADERAS OMEDELBART

 26. Carlos svar

  God dag. Exakt samma sak hÀnder med mig med den mÀklaren, för att ta ut pengarna ber de dig att betala 10%, gör det via bitcoin för att inte generera skatter för kapitalvinster. Denna mÀklare ger mig inte mycket sÀkerhet.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXRevolution. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Ingen seriös mÀklare ber dig om pengar för att göra ett kapitaluttag, det Àr en bluff.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 27. Anonym svar

  Hej, min erfarenhet har varit hemsk, jag har blivit lurad och lurad, lÀnken de skickar till dig Àr följande, revolution-fx.cc//sign-in, jag hoppas att du vidtar ÄtgÀrder

 28. roberto svar

  Är en gotcha. Jag investerade 250 euro, och pĂ„ tvĂ„ och en halv mĂ„nad hade jag 17.800 3.500 euro, problemet Ă€r att för att samla dem (förmodligen) bad de mig att sĂ€tta in mer Ă€n XNUMX XNUMX euro. Jag upprepade för dem flera gĂ„nger att det Ă€r normalt att de tar det frĂ„n de inkomster de har för att fĂ„ mig, uppenbarligen ville de inte detta, vilket medförde mer misstro. Jag sĂ„g att dessa vinster var omöjliga, och rĂ„dgivaren mĂ„lade allt vĂ€ldigt bra för mig, men jag kunde redan se honom sĂ€ga saker som inte var normala. Jag rekommenderar det inte alls, för av min erfarenhet ser jag att det Ă€r en bluff.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Roberto, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXRevolution. De Àr inte pÄlitliga alls, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Vet du dess faktiska plats? Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *