Kommentarer om FXRevolution

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren FXRevolution (även kallad fxrevolution.io), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas FXRevolution verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FXRevolution. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Savi Holdings LTD och Savvi Services OÜ.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Estland och Saint Vincent och Grenadinerna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FXRevolution, märkte vi att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Micro -konto, Mini -konto, Classic -konto, Pro -konto, VIP -konto och Platinum -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $ 250, hävstångseffekt på upp till 1: 200, spridningar från 3 poäng, med provision bonus upp till 25%, kontoförsäkring på upp till 10%.

Minikonto: minsta initiala insättning på $ 1.000, hävstångseffekt på upp till 1: 200, spridningar från 3 poäng, med provision bonus upp till 35%, kontoförsäkring på upp till 15%.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på $ 5.000, hävstångseffekt på upp till 1: 100, spridningar från 2.5 poäng, med provision bonus upp till 50%, kontoförsäkring på upp till 20%.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $ 10.000, hävstångseffekt på upp till 1: 100, spridningar från 2 poäng, med provision bonus upp till 75%, kontoförsäkring på upp till 40%.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 25.000, hävstångseffekt på upp till 1: 30, spridningar från 1 poäng, med provision bonus upp till 90%, kontoförsäkring på upp till 50%.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $ 100.000, hävstångseffekt på upp till 1: 20, spridningar från 1 poäng, med provision bonus upp till 100%, kontoförsäkring på upp till 75%.

FXRevolution -kontotyper
FXRevolution -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som FXRevolution erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som FXRevolution tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

FXRevolution webbplats
FXRevolution webbplats

FXRevolution tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, förklaring av grunderna i investeringsvärlden, nyheter, förklaring av finansiella produkter, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Fxrevolution |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fxrevolution.io

Telefonnummer: + 7 901 761 95 70

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Fxrevolution <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att FXRevolution -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder när man letar efter recensioner om Fxrevolution vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

⛔ Uppmärksamhet ⛔: i juni 2020 tillkom CNMV Fxrevolution till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET
➡️ Länk till CNMV juni 2020 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB Fxrevolution till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till Fxrevolution till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om FXRevolution? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

61 kommentarer om «FXRevolution: Betyg och kommentarer»

 1. Luis Tellez Martinez svar

  Hej, jag heter Luis. Jag har fått tillbaka dina pengar.

 2. Rafael svar

  Hej, ännu en gång blev jag lurad av Revolution -företaget med löfte om att få tillbaka mina pengar, en viss JAVIER kontaktar dig och berättar att om du gör 5 verifieringar på Blockchain med genom det företaget med bitcoin kommer du att kunna återställa din investering för det är allt falskt, de är ett gäng tjuvar. Lord of the Blockchain sätter dig i kontakt med dig via post och telefon på uppdrag av Mr Javier från finansavdelningen för revolutionen och händer dig med Lord of the Blockchain, te inget att göra 5 verifieringar med din Crypto.com plånbok eller med någon annan plånbok så att du skickar en liten summa i btc och att beloppet studsar i den adress som han ger dig och återgår till ditt konto men när du kommer till den sista han säger till dig att det finns ett problem och att du måste upprepa det eftersom du inte har tagit hänsyn till de praktiska uppdragen. Jag hoppas att den som läser detta tänker på det innan han skickar dig något som den här mannen identifierar med ett falskt e -postmeddelande från blochckain och visar dig ett falskt ID så bra, detta står i kontrast med ITckec -avdelningen i Blockchain. Jag hoppas att det med detta demonteras denna strategi utan skam, det är vad de är. Jag är associerad med avdelningen mychargeback.com och de hjälper mig att återställa mitt kapital och sedan kan jag sova lugnt. Oslo jag råder alla att låta specialisterna arbeta för med det här systemet som det är har vi personligen ingenting att göra Jag tackar dem mychargeback.com

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rafael, tack så mycket för ditt bidrag och vi hoppas att folk uppmuntras att skriva om denna bluff och att de vet att det finns alternativ att återhämta sig.

   Hälsningar.

  • Luis Tellez Martinez svar

   Jag blev också lurad som du som fungerar som skam

  • Luis Tellez Martinez svar

   Hej, jag heter Luis. Jag har fått tillbaka dina pengar.

 3. Abel svar

  Tack vänner för informationen, jag är mer än glad. Tack vare dig kan den till och med återställa en stor del av det som investerades eller snarare stulits. Tack igen och mitt råd till alla är, lita inte på mäklare som är baserade i skatteparadis eftersom det senare inte finns någon att göra anspråk på. Det är huvudvärk. Den enda lösningen jag hittade var mychargeback.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Abel, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 4. avvaktan svar

  Mina herrar, jag inbjuder er att ha och vidta extrema försiktighetsåtgärder med en viss Darío Badel, han lämnade sin post här som [e-postskyddad] Egentligen heter han yhoandri José Quiroz Alvarado av venezuelansk nationalitet, han är en äcklig person han bryr sig inte om din situation han kommer att lämna dig värre än du redan är, han lovar att hjälpa dig att få tillbaka pengarna men han gör det aldrig. De ger dig förmodade dokument där de enligt deras fall vann och baserat på en falsk överenskommelse som de själva gör, får de dig att tro att så är fallet, även ett förmodat bankkort de skickar dig dit enligt dina pengar kommer det att komma ut av hsbc i Hong Kong men det kommer aldrig. Det finns många människor som lurats dubbelt redan i många länder av detta yhoandri -skräp

  • avvaktan svar

   Dela detta meddelande. Det kan hjälpa många människor att rädda sig från en annan mycket bitter upplevelse

   • Rekommenderade mäklare

    Hej I väntan, tack för att du delar din erfarenhet med FXRevolution, denna mäklare är en SCAM. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej I väntan, tack för att du delar din erfarenhet med FXRevolution, denna mäklare är en SCAM. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 5. manu svar

  Hej, jag är yamo manu och ser vad jag ser och har blivit lurad av revolution-fx.cc.
  Min mäklare heter María Moreli, efter att ha angett en summa pengar slutar hon kontakta mig, förmodligen för att hon hade ett problem.
  en vecka ringer en Tomas till mig som berättar att min rådgivare råkade ut för en olycka att för att ta ut pengarna har det kommit ut en ny lag och för att banken inte ska berätta något för mig att jag måste sätta in pengar, för att kunna ta ut ytterligare ett belopp , Det vill säga, han skrev in 5000 för att ta ut 25000 av min inkomst och bortsett därifrån vet jag ingenting om 8 december, jag har lagt in mer än 50000 32000 euro av de 80383 XNUMX är ett lån som jag inte kan eller betala jag Jag är desperat och förstörd, eftersom jag har XNUMX euro konto för dem och jag kan inte få ut det, det får mig att vänta.
  Hur kan du se sådana människor
  Jag ska ta en väg.
  Allt mitt sparande och ett lån som jag inte ens kan betala av.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manu, tack för att du delar din erfarenhet med FXRevolution, den här mäklaren är A SCAM. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 6. Ängel svar

  Hej, god natt, denna Arturo är den med WhatsApp -fotot med en blå skjorta med vita listor uppladdade i en bil, han var också min chef men han fick ingenting av mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Angel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXRevolution, denna mäklare är A SCAM. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 7. EDILBRANDO HUAMAN svar

  +44 7309 269495 ANTONIO MARTINEZ, +44 7861 756518 VALERY PASMIÑO, +44 7988 957649 MIKE GARCIA, DE HAR FÄRDIGT MIG, DE ÄR SCAMMERS, DE ÄR INTE SVARA MIG MER.
  Jag INVESTERADE 4000.00 USD. DE ÄR MYCKET DÅLIGA.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Edilbrando, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXRevolution, denna mäklare är en SCAM. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 8. EDILBRANDO svar

  DEFINITIVT ÄR EN SCAM FX -REVOLUTION, INVERTPI 4000.00 USD, INGÅR INTE NU, INGEN SVARAR MEDDELANDEN.
  OM DET ÄR EN BLUFF.
  JAG HAR ALLTID VARAT 2 DAGAR UTAN ATT VETA FRÅN DEM.
  DE ÄR MYCKET DÅLIGA.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Edilbrando, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXRevolution, denna mäklare är en SCAM. Skicka inte mer pengar, du kommer att förlora dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 9. jose svar

  Jag är Jose och vad jag inte kan förstå hur de lurar med så mycket livertad.Jag förstår att dessa oönskade fxrevolution bluffar många men det verkar som att de ger arbete åt många andra det finns många mallar av advokater som kämpar för de lurade som har tusentals däremellan utan dock som nästan alla bedrägerier Dessa advokater är 250-300 € med den moraliska kampen, de har inte tid för, de stackarna som jag,
  från denna sida vem försvarar, isabela rossi, laura de [e-postskyddad], och arturo granados bedragare och tjuv kommer in på ditt konto genom att missbruka förtroende och han själv köper produkter i ditt namn, om du inte tror mig har jag bevis, du köper på rocketbit majaka tn26 tallinn estonia 11412. och fler företag, arturo granados är chefen, via wasap: från "london.+447310210952.tf+442033180264, jag har alla länkar till dessa degenererade. De är skyldiga mig €1150 + €265 insättning. Utan att räkna aviseringarna till min bank-app för försök till bedrägerier, och ingen kan hjälpa mig för vissa är det lite men för mig är det hela mitt kapital och jag behöver det, jag är mer involverad om någon behöver det.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av FXRevolution, denna mäklare är en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • jose

    Hej, DAniela: Jag är Jose och jag har inga problem att prata med dig, ändra imeil, det enda problemet du vill försvara dem, då är jag inte här: den 10-11 skickade de ett mejl till mig som presenterade sig som Maria Merlo
    förmodad kommersiell rådgivare Barclays bank berättar att jag har ett bankkonto i mitt namn med ett belopp: 1.154,70 XNUMX euro som kommer från revolutionfx -plattformen som för närvarande är stängd på grund av penningtvätt
    och eventuella bedrägerier, längst ner i meddelandet kommer det med all adress till barclays tf. +443475734545 och säger till mig att skicka ett mejl om jag vill att pengarna ska gå till mitt konto, annars skulle de gå till staten i staten Storbritannien, e -postmeddelandet är privat: och jag trodde inte det [e-postskyddad]. ) och härifrån godkänner jag att ge min e -post till
    Daniela. Och om du behöver veta, jag vet mycket mer om allt dokumenterat och all grymhet som de har haft med mig. och där är vi.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Jose, det är inte trovärdigt om Barclays, de ljuger alltid för att få mer pengar från dig, det är en SCAM.
    För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

   • Luis Tellez Martinez

    Du också, inte om du vill kalla ett skämt, du kan göra det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.