Kommentarer om Fxstarpro

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren fxstarpro (kallas Ă€ven Fxstarpro.com), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Fxstarpro att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Fxstarpro. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: fxstarpro LTD.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att den bygger pĂ„: Islas Marshall.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Fxstarpro noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Minikonto, klassiskt konto och premiumkonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insÀttning pÄ $500, SOnline chattstöd, gratis e-bok, individuella konkurrenter, uppslag och provisioner, tillgÄng till nyheter, marknadsundersökningar.

Klassiskt konto: minsta initiala insÀttning pÄ $5.000, SChattstöd online, gratis e-bok, uppslag och provisioner, tillgÄng till senaste nyheter, marknadsundersökningar, telefonstöd online, handelssignaler i realtid, handelsutbildningsprogram.

Premiumkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $20.000, SChattstöd online, gratis e-bok, uppslag och provisioner, tillgÄng till senaste nyheter, marknadsundersökningar, telefonsupport online, handelssignaler i realtid, handelsutbildningsprogram, kontoansvarig, tillgÀnglig 24/7, affÀrsmentor.

Fxstarpro kontotyper
Fxstarpro kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Fxstarpro erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Fxstarpro tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Fxstarpro webbplats
Fxstarpro webbplats

Fxstarpro tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information, definition av begrepp, ordlista, nyheter och analys, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om fxstarpro |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: fxstarpro.com

📞 Telefonnummer: +44 203885 3469

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ fxstarpro <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget fxstarpro Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du Àr försiktig, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och ligger i ett mycket osÀkert land för den hÀr typen av ÄtgÀrder, dessutom hittar vi mÄnga som Àr negativa och har roligt nÀr vi letar efter recensioner om Fxstarpro om det mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade CONSOB fxstarpro till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs varning frĂ„n mars 2021 ⚠

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Fxstarpro? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Fxstarpro: Betyg och kommentarer»

 1. mÄrd svar

  Dessa jÀvlar har tagit alla mina pengar, de utnyttjar oss som inte vet sÄ mycket om dem och vi Àr lÀtt manipulerade, de har förstört mig

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Marta, tack för din information om Fxstarpro. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *