Kommentarer om FXTBrokers

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FXTB-mäklare (även kallad fxtbrokers.com), är en CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen FXTBrokers att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på FXTBrokers. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: FXT Brokers.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att vara baserad i: England (detta är falskt eftersom det inte är reglerat i det landet: Off-shore Broker).

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av FXTBrokers, vi märkte att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på € 250, 24/7 kundservice, yrkesbord, 30 % välkomstbonus (med insättning från € 1.000 XNUMX),

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 5.000, personlig analytiker, privat introduktionssession med en analytiker, veckovisa marknadsgranskningar och finansiell undersökning, upp till 50 % välkomstbonus.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, personlig analytiker, månatlig privat session med en analytiker, veckovisa marknadsgranskningar och finansiell undersökning, upp till 75 % välkomstbonus.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 25.000, personlig analytiker, smart pengahanteringsplan, privata sessioner med en analytiker varje vecka, marknadsgranskningar varje vecka och finansiell forskning, upp till 100 % välkomstbonus.

VIP-konto: minsta initiala insättning på € 100.000, direktlinje till din kontoanalytiker, långsiktig ekonomisk plan av seniorkontoanalytiker, privata veckovisa sessioner med en analytiker, veckovisa marknadsöversikter och finansiell undersökning, upp till 5 kontoanalytiska skyddade affärer, upp till 150% bonus av välkomnande.

FXTBrokers kontotyper
FXTBrokers kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som FXTBrokers erbjuder är: sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som FXTBrokers tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

FXTBrokers webbplats
FXTBrokers webbplats

FXTBrokers tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några livediagram, FAQ-sektion, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om FXTB-mäklare |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: fxtbrokers.com

Telefonnummer: +34 951820079 (spanska) | +44 2038856546 (engelska)

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på FXTB-mäklare <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FXTB-mäklare är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom: vi kunde se att det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var dess huvudkontor verkligen ligger; när man letar efter recensioner om FXTB-mäklare Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade FMA (Österrike) FXTB-mäklare till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FMA-varningen February️ från februari 2021 

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 lade FINMA (Schweiz) till FXTB-mäklare till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FINMAs varning för februari 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 lades BCSC (British Columbia) till FXTB-mäklare till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till BCSC februari 2021 varningsannonser️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CNMV FXTB-mäklare till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FXTBrokers? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «FXTBrokers: Betyg och kommentarer»

 1. Raul svar

  Den 15 mars gjorde jag ett uttag på 2.525937 bitcoins. Enligt Aníbal Orellana sa till mig, sätt in de 19 som skatt för att kunna göra överföringen. En vecka senare ringde Gustavo Vázquez (juridisk och finansavdelning) mig för att berätta att det fanns ytterligare 4℅ för att kunna göra överföringen effektiv. Med all min goda tro förstod jag och gjorde en annan överföring, totalt 28000 XNUMX € i skatt och jag lade inte någon typ av hinder för det. 

  Du bytte min rådgivare och du gav mig Emilio Martinez. 

  Jag fortsatte att göra anspråk på överföringen som jag hade på gång, eftersom jag redan hade betalat 28000 XNUMX € i skatt. Han sa ja, men vi väntade lite med att tjäna mer, jag ville inte investera mer förrän överföringen var effektiv, men han insisterade på att vänta med att tjäna mer. De avbröt till och med överföringen utan mitt medgivande. 

  Han vill bara fortsätta investera och ta sin provision utan att tänka på vad jag verkligen ville ha som kund. Jag kände mig lurad och sviken av Emilio Martínez och av fxtbrokers. Jag skickade till och med ett e-postmeddelande till Gustavo Vázquez och förklarade vad som hände mig och jag fick aldrig något svar, även om min situation var kritisk. 

  Av denna anledning, eftersom jag inte gjorde överlåtelsen, vilket var det enda jag ville, har jag förlorat min lägenhet.
  Fxtbrokers och dess rådgivare, särskilt Emilio Martínez, har aldrig löst det här problemet åt mig och jag har aldrig fått svar från Gustavo i e-postmeddelandet som jag skickade honom och bad honom att hjälpa mig. Jag har haft en mycket dålig erfarenhet av dig. 
  Nu ber du mig att betala de 5℅ på €842.316 XNUMX tusen, av, förmodligen, en försäkring som jag hade, om jag vill att den ska krediteras mitt konto.
  Du fortsätter att be mig om pengar och du har fortfarande inte gjort överföringen som jag har väntat på sedan den 15 mars.

  Hälsningar. 

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Raúl, DE HAR INGEN REGLER ELLER DU VET VAR DE ÄR, du kan inte tro på lögnerna de berättar, tack för att du delar din erfarenhet med FXTBrokers. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 2. Andrew Garcia svar

  Tack för din verksamhet, som är välorganiserad, och jag upplevde en mängd olika tillgångsalternativ för såväl handel som handelsplattformar. Fortsätt förbättra dig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andres, DE HAR INGEN REGERING ELLER DU VET VAR DE ÄR, du kan inte tro på lögnerna de berättar, tack för att du delar din erfarenhet med FXTBrokers. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. Berta svar

  Min erfarenhet av FXT Brokers kunde inte vara sämre. På mindre än en månad har jag förlorat 26.000 XNUMX. Min rådgivare var Anibal Orellana. Jag har fått lite information om riskerna med investeringar. Det finns mycket ockultism. Jag har fått mycket press att fortsätta skicka dem mer pengar i mycket riskfyllda operationer, de uppmuntrade mig till och med att skuldsätta mig för att fortsätta skicka dem pengar. Rekommendationerna att göra investeringar kunde inte ha varit sämre och de har lagt mig alla möjliga hinder när jag har försökt ta ut pengar från företagskontot. När de vet att du vill få pengarna, tar de inte telefonen eller börjar ge dig lång och hittar på alla möjliga ursäkter. Den första var att han hade skickat pengarna som jag försökte få till en annan person. Vilket proffs gör det? De har gjort investeringar med mina pengar utan att vilja fråga mig! Det verkar väldigt allvarligt för mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Berta, du kan få tillbaka dina pengar, eftersom du har blivit lurad, prata med vår CHAT, du kan fortfarande komma i tid, tack för att du delar din erfarenhet med FXTBrokers. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *