Bux mäklare

Kommentarer om FXTrade

I denna avdelning vi analyserar mäklaren FX handel (kallas även av namnet: fxtradecapital.com), är en Forex-, binära optioner och kryptovalutamäklare. Rekommenderas FXTrade verkligen för att investera? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om FXTrade ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det FXTrade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att de är baserade i USA, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ FXTrade är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FXTrade, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Bronskonto, silverkonto, guldkonto och diamantkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $500, retur 25 - 50%, omedelbara uttag, varaktighet 1 dag.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $1.000, retur 50 - 100%, omedelbara uttag, varaktighet 3 dagar.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $5.000, retur 100 - 150%, omedelbara uttag, varaktighet 5 dagar.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $10.000, retur 150 - 200%, omedelbara uttag, varaktighet 7 dagar.

FXTrade -kontotyper
FXTrade -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som FXTrade erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som FXTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

FXTrades webbplats
FXTrades webbplats

FX handel ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om FX handel 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: fxtradecapital.com

📞 Telefonnummer: + 1 (251) 239-5101

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gör en recension på FXTrade. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på FX handel <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget FX handel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett "spök - offshore" företag och väldigt lite transparent, det är inte registrerat (eller det är registrerat i ett skatteparadis), och saknar också reglering (oreglerad företag). ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FXTrade? Vad har du haft för erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «FXTrade: Betyg och kommentarer»

 1. Fernando svar

  Vi gjorde en grupp på 15 personer som satte in i fxtrade och ingen av dem kunde ta ut pengarna. Vi skrev till supporten, vi skickade WhatsApp och de svarar inte. De lämnade oss med kontona på plattformen utan att kunna göra något.
  Jag rekommenderar det inte

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Fernando, tack för att du kommenterar FXTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. mubarakaliamh - Viewing Profile: Reputasi - MuslimVillage Forum svar

  HJÄLP, jag tror att jag blir lurad, jag kan inte ta bort pengarna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gaston, tack för att du kommenterar FXTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.