Annonsera med oss

Kommentarer om FXTRADING

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren FXTRADING (kallas Ă€ven fxtrading.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas FXTRADING verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

âžĄïž I det hĂ€r avsnittet hittar du: Ă„sikter om FXTRADING ✅, hĂ€vdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är FXTRADING ⚠ en sĂ€ker mĂ€klare? ⛔ Kan vi lita pĂ„ det hĂ€r företaget? ✅ Kan vi ta ut vĂ„ra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Gleneagle Securities Pty Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att den bygger pĂ„: Vanuatu och Australien (troligen falskt).

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av FXTRADING noterar vi att det erbjuder 2 olika typer av konton / planer: Pro -konto och standardkonto, Ă€ven om skillnaderna mellan dessa konton inte Ă€r sĂ€rskilt tydliga. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

FXTRADING -kontotyper
FXTRADING -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som FXTRADING erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som FXTRADING tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

FXTRADING webbplats
FXTRADING webbplats

FXTRADING ger följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om nÄgra grundlÀggande begrepp i handelsvÀrlden, information om de produkter de erbjuder, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

🟱 Annan information om FXTRADING 🟱

 

âŹ‡ïž Vi lĂ€mnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjĂ€lv. âŹ‡ïž

🌏 Webbplats: fxtrading.com

📞 Telefonnummer: Lokalt: 02 8039 7366 - Intl: +61 (0) 2 8039 7366

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om FXTRADING. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning pÄ FXTRADING <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget FXTRADING Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021 ⭐

 

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det Àr ett oregistrerat och oreglerat företag, det visar inte nÄgon form av juridisk information pÄ sin webbplats, dessutom letade vi efter mer information om FXTRADING och vi hittade ett stort antal negativa recensioner. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om FXTRADING? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «FXTRADING: Betyg och kommentarer»

 1. Juanse svar

  HÀnder det nÄgon annan att du inte kan dra dig tillbaka? jag behöver hjÀlp

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Juanse, tack för att du kommenterar FXTRADING. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgonting Àven om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *