I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i FXWINNING. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om FXWINNING och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsfxwinning.net | fxwinning.pro
???? företagetFxWinning Ltd och dess ägare är David Merino Quintana och Teo Zuñiga Arredondo är också involverad
⚖️ regleringCySEC
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformMetaTrader 5 (MT5)
📌 AdressSuite C, Orion Mall Palm Street, Victoria Mahe, Seychellerna

⚠️ FXWINNING ägs av företaget FxWinning Ltd den ligger i Cypern, Hong Kong och Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare för att analysera kontotyperna som FXWINNING erbjuder, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

FxWinning webbplats

FXWINNING ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, miniräknare, ekonomisk kalender, lite information, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +357 97723265

???? FXWINNING slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED FXWINNING.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

FXWINNING Videorecension

uppdateringar

Nyheter om FXWINNING:

datumUppdatering – nyheter
Mars 2021Klagomål mot FXWINNING från finansiell regulator: CNMV .
Augusti 2022FXWINNING förknippas med Theo Zuniga.
September 2022FxWinning mäklare är länkad med TurboEtt företag med dåligt rykte.

Användarrecensioner

Vad tycker du om FxWinning? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av FXWINNING.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av FXWINNING

Hur man rapporterar FXWINNING

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera FXWINNING?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är FXWINNING en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att FXWINNING är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är FXWINNING pålitlig?

Nej. FXWINNING är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från FXWINNING?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till FXWINNING?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

126 kommentarer om «Är FxWinning en bluff? 2023 recensioner»

 1. Harry svar

  Jag har inte investerat men det syns att det är en bluff i sättet de fungerar. De skickar dig en fullmakt på engelska som hänvisar till ett serviceavtal (ett serviceavtal) och efter att ha begärt detta kontrakt svarar de att fullmakten är kontraktet, ett absurt svar. Dessutom innehåller kontraktet inga juridiska hänvisningar till företaget – det verkar som att de kopierade och klistrade in villkoren för ett kontrakt de hittade på internet. Din WhatsApp säger "TWT Advisors SA de CV" men sa att företaget inte existerar innan det mexikanska finansministeriet. När jag frågar efter ditt RFC-certifikat svarar du mig att medlen är placerade utomlands, varför de inte har någon RFC. Till en början var kontraktsnumret en mobiltelefon från Uruguay, medan den utger sig för att vara ett mexikanskt företag, som tillhör Johana Rangel, uppenbarligen en 25-årig venezuelan, gift i Uruguay. Det roligaste är "handlaren" Teo Zuñiga som har tidigare erfarenhet av bluffföretag på flera nivåer och arbetat på en pizzeria, men på något sätt lyckades bli ett valutageni inom ett år, som aldrig förlorar pengar utan genererar en "avkastning" högre än någon annan. hedgefond eller registrerad professionell investerare. Said "handlare" lägger upp bilder på Instagram av sina utlandsresor, utan tvekan betalda av människor som "investerar" i hans Ponzi-plan som kallas TWT Advisors.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Harry, UTMÄRKT FÖRKLARING!!! Du kan få tillbaka pengarna. Tack för att du kommenterar FxWinning. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Miguel Martos svar

  Hej alla, jag investerade i FXwinning och tyvärr returnerar de inte mina pengar, jag kontaktade chattarna på denna webbplats och de hjälpte mig att få tillbaka en stor del av pengarna, först visste jag inte om det var en bluff men jag hade tur att lita på och jag kunde få tillbaka mina besparingar. Tack för att du hjälper så många människor, jag vet inte hur jag ska betala tillbaka din vänlighet!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miguel, FANTASTISK!!!, vilken glädje du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du skickar kortet, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recensionen och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här och fyll i formuläret:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. Mel B svar

  FXWINNING är en bluff, tro dem inte, de skaffar dina vänner först så att du sänker din vakt och vinner ditt förtroende, sedan ber de dig om pengar och de är mer och mer envisa tills de tar allt de kan från dig och sedan de säger till dig att du förlorade eller så låter de dig inte ta ut och de ber dig om betalningar för att lösa in ditt kapital... ren bluff!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mel B, du kan få tillbaka pengarna. Tack för din kommentar om FxWinning. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Gabriel svar

  Det slutade med att jag gick in i en HFT och fick ett slag, jag kan inte få ut mina pengar, jag har mer än $150.000,00 XNUMX. Jag funderar på att kasta mitt liv.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gabriel, du kan få tillbaka pengarna, det finns många saker att göra, ha inte negativa tankar, tänk på hur vackert det är att leva. Tack för din kommentar om FxWinning. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Amancio Bermudez svar

  Jag har erfarenhet av investeringar och en vän berättade för mig att han hade blivit uppringd av den här mäklaren, jag kontrollerade det och såg tydligt att det var en bluff, tror inte på dessa bedrägerier, de kommer att ta alla pengar de kan...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Amancio, tack för din kommentar om FxWinning. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • martin bermudez svar

   lyckligtvis kan jag få tillbaka mina pengar tack vare råden på denna webbplats, prata med chatten som jag gjorde och få dina pengar tillbaka

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Joao, tack för din kommentar om FxWinning. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Markera svar

  Jag gjorde testet utan att lyssna på någon, de hade redan varnat mig, men girigheten förblindade mig.

  Jag var inte uppmärksam på folk om uttag och JAG HAR FÖRLORAT MITT LIVSBESPARING.

  SNÄLLA FALLA INTE I DENNA BLEDREGISTER.

  DE SOM BJUDER IN DEM VILL BARA TJÄNA EN KOMMISSION AV FRAMTIDA OFFER.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mark, tack för din kommentar om FxWinning. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • MARIO svar

   Hej Mark.
   Har du bevis på att du inte har fått betalt?

   • Leonardo

    God eftermiddag,

    Vi hade en grupp människor som erbjöd htfs och för den här sajten slutade vi med att vi inte gick in, så det slutade med att jag misstrodde. Jag skulle vilja veta mer detaljer eller vad som hände för att se om samma grupp människor gör detta.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Leonardo, tack för din kommentar om FxWinning. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

  • Astrid Ospina svar

   Berätta gärna mer om din upplevelse. Tack

  • Manuel Cervera svar

   Tack för att du meddelade mig, jag var på väg att investera och jag hade mina tvivel, men nu står det klart för mig att det är ett bedrägeri och att det inte är säkert att investera med den här typen av företag... Tack så mycket för din kommentarer, du har hjälpt mig, jag är skyldig dig en!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.