✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i FXWINNING. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om FXWINNING och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsfxwinning.net | fxwinning.pro
???? företagetFxWinning Ltd och dess ägare är David Merino Quintana och Teo Zuñiga Arredondo är också involverad
⚖️ regleringCySEC
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformMetaTrader 5 (MT5)
📌 AdressSuite C, Orion Mall Palm Street, Victoria Mahe, Seychellerna

⚠️ FXWINNING ägs av företaget FxWinning Ltd den ligger i Cypern, Hong Kong och Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare för att analysera kontotyperna som FXWINNING erbjuder, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

FxWinning webbplats

FXWINNING ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, miniräknare, ekonomisk kalender, lite information, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +357 97723265

???? FXWINNING slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED FXWINNING.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

FXWINNING Videorecension

uppdateringar

Nyheter om FXWINNING:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2021Klagomål mot FXWINNING från finansiell regulator: CNMV.
Augusti 2022FXWINNING förknippas med Theo Zuniga.
September 2022FxWinning mäklare är länkad med Turbo y ZETA Ett företag med dåligt rykte.
Februari 2023Klagomål mot FXWINNING från finansiell regulator: CNMV.
April 2023Klagomål mot FXWINNING från finansiell regulator: AMF.

Användarrecensioner

[demokrati id=”671″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av FXWINNING.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av FXWINNING

Hur man rapporterar FXWINNING

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera FXWINNING?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är FXWINNING en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att FXWINNING är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är FXWINNING pålitlig?

Nej. FXWINNING är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från FXWINNING?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till FXWINNING?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

158 kommentarer om «Är FxWinning en bluff? 2023 recensioner»

 1. Milly V svar

  I Peru har de inblandade i Teo-företaget redan fallit, han skickade alla pengar utomlands och här har de beslagtagit bilar från juli

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mily, tack för informationen, om du vill förklara mer i detalj vad som hände kommer du att hjälpa många människor.

   Hälsningar.

 2. påverkade Fxwinning svar

  På den amerikanska kontinenten finns tusentals offer kvar av denna mäklare.

  Sedan 2020 har grupper av människor från olika länder erbjudit investeringar under paraplyet av ett större amerikanskt företag, där de inkluderat möjligheten att investera i FX WINNING/TWT, och andra investeringar, utan att anstränga sig och förutspå vinster på upp till 10% per månad.

  De använde möten på lyxiga hotell, digitala medier som visar överdådiga liv, instagramgrupper, telegram där de visade sin framgångsrika valutaverksamhet och med löften om investeringar i digitala valutor, aktier, skröt de med mångmiljonintäkter och reste världen över; sålunda övertygade de tusentals människor av olika nationaliteter.

  Idag är ingen ansvarig för detta bedrägeri, de som sålde illusionerna om miljoninvesteringar fortsätter att lägga till sina plånböcker och posera på sociala nätverk som den amerikanska kontinentens nouveau riche, medan offren hoppas kunna återfå sina investeringar trots det faktum att det finns mycket starka rykten om att dessa två företag tillhör en herr Teo Zuñiga som tydligen har gjort samma sak vid flera tillfällen.

  Det ryktas också att verksamheten var fiktiv, att de ansvariga för Fxwinning investerade investerarnas pengar i kryptovalutaverksamhet som var ett misslyckande i Europa och att de som sålde investeringsprogrammen fick saftiga provisioner i förväg om att detta var sant. Mäklare med fiktiv eller bedräglig verksamhet.

  Vad rekommenderar du till de drabbade på den amerikanska kontinenten som tålmodigt väntar på att Fxwinning/twt ska svara för sina investeringar?

  Fxwinning/twt har gått ut med uttalanden som försenar betalningen sedan början av 2023. Kan det vara så att förseningen ska försvinna från myndigheternas radar eller kommer de faktiskt att svara investerare?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej drabbade Fxwinning, TYVÄRR KOMMER DE INTE BETALA NÅGOT, DE TJÄNAR TID ATT Rädda SIG ATT BETALA GENOM VÅRA ÅTERBETALNINGSTJÄNSTER ELLER DOMSTÄLLNINGAR, JU MER TID GÅR DEsto SVÅRARE ÄR DET ATT GÖRA DET MÅNAD MMED . Tack för att du kommenterar FxWinning. Den här mäklaren är en SCAM. AMF (den franska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se AMF -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 3. Andersson Bonilla svar

  När jag gick för att ta ut det totala kapitalet så går det inte, de säger att de verifierar och det har gått 3 månader nu.Jag tror att de rånade mig, detta har hänt den som bjöd in mig och många andra gemensamma vänner, Jag tror att de lurade oss, jag rekommenderar inte någon att lägga pengar på den här plattformen är en bluff

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anderson, tack för din kommentar om FxWinning. Den här mäklaren är en SCAM. AMF (den franska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se AMF -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 4. Esteban svar

  God kväll, jag kommer att kontakta ett problem med överföring av pengar i fxwinning. Jag skulle vilja veta om du kan ge mig råd och vilka åtgärder jag ska vidta. Jag kommer från Argentina... Jag väntar på ditt svar. Tack, tack, tack för att du hjälper nybörjare som jag som faller i händerna på kanske bedragare som behåller alla våra besparingar. Jag hoppas att jag kan lita på dig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Esteban, tack för din kommentar om FxWinning. Den här mäklaren är en SCAM. AMF (den franska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se AMF -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

   • Yura

    Hej, god morgon, jag är ett offer för fxwinning. Hur kan du hjälpa mig? De säger att vi har tålamod och inget annat, det finns inga tecken på skaparen av detta system.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Yura, TYVÄRR TILLVERKAR DE INTE BETALA NÅGOT, DE FÅR TID ATT BETALA DEM GENOM VÅRA ÅTERBETALNINGSTJÄNSTER ELLER DOMSTOL. JU MER TID GÅR, DEsto SVÅRARE BLIR DET ATT ÅTERFÖRA SOM KOMMER ATT ÅTERHÄLLA SOM DET GÖR. Tack för att du kommenterar FxWinning. Den här mäklaren är en SCAM. AMF (den franska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se AMF -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
    Hälsningar.

   • Yura

    Jag blev lurad av en mäklare, kan de hjälpa mig att få tillbaka mina pengar?

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Yura, TYVÄRR TILLVERKAR DE INTE BETALA NÅGOT, DE FÅR TID ATT BETALA DEM GENOM VÅRA ÅTERBETALNINGSTJÄNSTER ELLER DOMSTOL. JU MER TID GÅR, DEsto SVÅRARE BLIR DET ATT ÅTERFÖRA SOM KOMMER ATT ÅTERHÄLLA SOM DET GÖR. Tack för att du kommenterar FxWinning. Den här mäklaren är en SCAM. AMF (den franska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se AMF -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
    Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lola, tack för din kommentar om FxWinning. Den här mäklaren är en SCAM. AMF (den franska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se AMF -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 5. Yayita svar

  God morgon, Fxwining begärde att fylla i ett formulär för fysiska personer och juridiska personer angående KYC-verifiering av kunder för att identifiera och verifiera pengarnas ursprung, vilket är en revision, därför fryss uttag. Och att när de är verifierade börjar de frigöra kapital. Hur tillförlitlig är denna information och hur man verifierar att det är en bluff eller att de verkligen gör granskningen. Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Yayita, det är en lögn, de är ursäkter för att inte betala och vinna tid, de är bedragare och de vill inte lämna tillbaka pengarna, bara du kan få det att hända genom oss, de kommer aldrig att lämna tillbaka dina pengar frivilligt och de kommer ständigt komma med ursäkter för att förlänga betalningstiden som i slutändan aldrig kommer att bli effektiv Tro inte på någonting

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 6. FUSAD svar

  DESSA TJUVAR HAR REDAN BÖRJAT SLUTA BETALA!

  VAR ÄR David Merino Quintana och Teo Zuñiga Arredondo? NÅGON GER OSS ANVISNINGAR OCH VI SKA GE BÅDA GOTT SLAG.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej SCAMMED, tack för att du kommenterar FxWinning. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se länk CNMV).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. Huber svar

  14721 usd stals från mig hur får jag tillbaka det

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej huber, tack för din kommentar om FxWinning. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se länk CNMV).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Lucia

    God morgon !! Fxwinning ger inte tillbaka mina pengar ... Jag bor på Gran Canaria

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Lucia, tack för din kommentar om FxWinning. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se länk CNMV).

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

   • Maria Arboleda

    Snälla kan du berätta för mig om den här mäklaren verkligen kommer att återbetala de resurser vi investerat i hur länge de kommer att genomföra detta förfarande. För jag ser att processerna tar längre tid varje dag och vad de visar med detta är att de inte gör det se intresse för återbetalning av de medel som vi sätter in
    Väntar på ett svar

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Maria, TYVÄRR SKA DE INTE BETALA NÅGOT, DE FÅR TID ATT Rädda ATT BETALA GENOM VÅRA ÅTERBETALNINGSTJÄNSTER ELLER DOMSTÄLLNINGAR, JU MER TID GÅR, DEsto SVÅRARE BLIR DET ATT ÅTERHÄLLA SOM SKA ÅTERHÄLLA. Tack för att du kommenterar FxWinning. Den här mäklaren är en SCAM. AMF (den franska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se AMF -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *