✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatsfyntura.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressVistra Corporate Sevices Centre, Suite 23, 1:a våningen, Eden Plaza, Eden Island, Mahé, Republiken Seychellerna / 89, AIA Capital Center Building, Enhet 2004 – 2007, våning 20, Ratchadaphisek Road, Dindaeng, Dindaeng, Bangkok 10400
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2021-07-12
Företagstypvalutamäklare

Fyntura uppvisar en påtaglig brist på transparens genom att inte lämna information om sitt moderbolag. Detta är en anledning till oro, eftersom transparens är avgörande i alla affärsrelationer. Dessutom förklarar företaget att det är beläget i Republiken Seychellerna, en plats som rekommenderas inte i fråga om ekonomisk trygghet. Att sätta in pengar i ett företag baserat i detta land innebär en hög risk, eftersom dina pengar inte skulle skyddas vid problem.

Med tanke på dessa varningssignaler är det viktigt att försiktigt överväga alla affärsrelationer med Fyntura

Vad är Fyntura?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Fyntura är en: mäklare Forex

Kontotyper

Fyntura har 3 typer av konton:

kontonInvesteringar
noll$0
Principal$1
Pro$2

Information på webben

fynturas webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Fynturas webbplats, som är fyntura.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +66 2 105 6119

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad] / [e-postskyddad]

*Fynturaförordningen

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats.

Situationen som Fyntura presenterar för oss är ytterst oroande på grund av bristen på information om dess reglering. Denna frånvaro får oss att dra slutsatsen att det är en oreglerad mäklare, vilket innebär allvarliga risker för kunderna. Vad innebär detta? I grund och botten saknar både kunder och deras fonder alla typer av regulatoriskt skydd. Med andra ord, om Fyntura agerar bedrägligt kanske kunderna inte kan få tillbaka sina pengar.

???? Slutbedömning av Fyntura ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

🚨🚨 Av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Det finns inga uppdateringar

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Fyntura.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Fyntura

Om du tyvärr har blivit utsatt för en bluff och behöver råd om hur du ska få tillbaka ditt kapital är du på rätt plats. I vår FAQ-sektion nedan har vi sammanställt en del användbar information och praktiska tips som hjälper dig genom denna process.

Hur man rapporterar Funture

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Funture?

Självklart! Det finns mycket säkrare och mer pålitliga alternativ än Fyntura. I vår ranking av de bästa mäklarna, hittar du ett noggrant utvärderat urval av handelsplattformar som erbjuder en säkrare och mer transparent miljö för dina investeringar

Hur kan jag anmäla Funture?

Om du har haft en negativ upplevelse av Fyntura och vill rapportera dess aktivitet rekommenderar vi att du kontaktar finanstillsynsmyndigheten i ditt land. De har de resurser och befogenheter som krävs för att undersöka och vidta åtgärder mot företag som verkar bedrägligt eller inte följer finansiella regler.

¿Es Funture pålitlig?

Tyvärr är Fyntura inget pålitligt eller säkert företag att investera i. Bristen på transparens om dess placering och frånvaron av regelstöd väcker allvarliga frågor om dess tillförlitlighet. Företaget hävdar att det är beläget i en osäker jurisdiktion och tillhandahåller inte information om dess reglering, vilket tyder på att det inte är föremål för tillsyn eller kontroll.

Hur man får pengar från Funture?

Att få tillbaka dina pengar efter att ha blivit offer för en bluff kan vara en komplicerad process, men inte omöjlig. I vår detaljerade guide om hur du återställer pengar från ett bluffföretag ger vi dig ett omfattande steg-för-steg för att hjälpa dig i denna process, du kan se det här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Fyntura: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Edu svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Edu, tack för att du skriver om Fyntura. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *