✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatsg999main.net
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner inte plats
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2020-09-21
FöretagstypBitcoin mäklare

Vad är G999?

Efter en grundlig granskning av G999-webbplatsen kan vi dra slutsatsen att det är en Bitcoin-mäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

g999 webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av G999-webbplatsen, som är g999main.net. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag erbjuder mycket lite kontaktinformation, begränsar sig till e-post som sin enda form av kommunikation. Vad innebär detta? Frånvaron av kontaktuppgifter är ett oroande tecken. Därför att? För om det uppstår ett problem eller du behöver göra ett krav, har du inget direkt sätt att kommunicera med dem. Detta utgör en betydande risk för kunderna, eftersom bristande transparens i kommunikationen kan göra det svårt att lösa problem eller frågor.

*G999-förordning

Vi har gjort en grundlig analys av företagets ⚖️ regulatoriska situation ⚖️ och har upptäckt något alarmerande. Även om G999 säger sig vara reglerad i Kazakstan, används denna plats strategiskt på grund av den nästan obefintliga regleringen i detta land. Det motsvarar med andra ord att arbeta med en oreglerad mäklare. Det betyder att om du bestämmer dig för att arbeta med denna mäklare kommer du att vara helt oskyddad.

När det gäller reglering representerar G999 en betydande risk och är ett extremt osäkert alternativ.

Viktigt varning!

???? Slutbetyg på G999 ????

🚨🚨 Av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

G999 nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Klagomål mot G999 från finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter.

Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av G999.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av G999

Om du befinner dig i situationen att ha blivit lurad och vill återfå ditt kapital, kan du läsa våra råd i FAQ-sektionen nedan. Där hittar du användbar information och steg att följa för att möta denna situation och få tillbaka dina pengar.

Så här rapporterar du G999

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till G999?

Naturligtvis finns det säkrare och mer pålitliga alternativ än G999. I vår ranking av de bästa mäklarna, hittar du en mängd rekommenderade alternativ som erbjuder en säkrare miljö för dina investeringar och transaktioner. Utforska de tillgängliga alternativen och välj det som bäst passar dina ekonomiska behov och preferenser.

Hur kan jag rapportera G999?

Att rapportera till G999 är ett viktigt steg om du har upplevt någon form av bedrägeri eller misstänkt aktivitet från företagets sida. För att göra det föreslår vi att du kontaktar ditt lands finanstillsynsmyndighet, eftersom de har de resurser och befogenheter som krävs för att undersöka och vidta rättsliga åtgärder mot bedrägliga företag. Om du behöver ytterligare vägledning eller hjälp under den här processen, lämna gärna en kommentar till oss om denna recension.

Är G999 pålitlig?

Tyvärr är G999 inte ett pålitligt företag. Det finns flera skäl som stödjer detta påstående: bristen på transparens i dess verksamhet, bristen på tydlig och fullständig information tillgänglig för kunderna och det faktum att den nämner reglering i ett osäkert land. Dessutom ökar det faktum att det har mottagit klagomål från finansiella myndigheter ytterligare tvivel om dess tillförlitlighet.

Hur får man tillbaka pengar från G999?

Om du har blivit utsatt för bedrägeri eller bedrägeri av G999 och behöver få tillbaka ditt kapital rekommenderar vi att du följer en strukturerad och juridisk process för att göra det. Vår detaljerade guide om hur du får tillbaka pengar från ett bedrägeriföretag ger specifika steg och praktiska tips som hjälper dig genom denna process. här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «G999: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Luis svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, tack för att du skrev om G999. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *