✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Gainful Markets. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Gainful Markets och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsgainfulmarkets.com – gainful-markets.com
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressGustav Mahlerplein 109 1082 MS Amsterdam, Nederländerna – One Raffles Quay, Singapore 048583, Singapore (falsk)

⚠️ Gainful Markets nämner inte det juridiska namnet på företaget som driver det och de publicerade adresserna motsvarar inte något finansiellt företag. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som Gainful Markets erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 7 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Standard$250
Bronze$3.500
Silver$10.000
Gold$25.000
Platina $50.000
Pro $100.000
VIP $250.000

Information på webben

Gainful Markets webbplats

Gainful Markets ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • 31303690673
 • 6531258960
 • 442030972750

???? Gainful Markets slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Vinstgivande marknader.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Gainful Markets:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2023Klagomål mot Gainful Markets av CNMV.
September 2023Klagomål mot Gainful Markets av FSMA.
November 2023Klagomål mot Gainful Markets av AMF

Användarrecensioner

[demokrati id=”7288″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av vinstgivande marknader

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar vinstgivande marknader

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Gainful Markets?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Gainful Markets en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Gainful Markets är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Gainful Markets pålitliga?

Nej. Gainful Markets är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Gainful Markets?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Gainful Markets?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

16 kommentarer om «Är Gainful Markets en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Carolina Insúa svar

  Företaget rapporteras av AMF! Var väldigt försiktig!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carolina Insúa, tack för att du kommenterar Gainful Markets. Den här mäklaren är en SCAM. AMF (Frankrikes finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se AMF -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 2. ANONYM svar

  FSMA rapporterade detta företag, var försiktig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för att du skriver om Gainful Market. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. FSMA (Financial Regulator of Belgium) har lagt ett meddelande till dem, för bristande reglering och för att vilseleda deras kunder (Se FSMA-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Martín, tack för din kommentar om Gainful Markets. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. FSMA (The Financial Regulator of Belgium) har larmat dem för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se FSMA-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. José svar

  Cnmv fördömde detta företag, var mycket försiktig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jose, tack för din kommentar om Gainful Markets. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 4. Maria Sileide svar

  Hej, jag tycker att detta företag Gainfulmarkets är en bluff. Jag har investerat i det här företaget och nu när det är dags att dra tillbaka investeringen svarar den finansiella rådgivaren inte på mina e-postmeddelanden, inte heller stödet från Gainfulmarkets-sidan.
  Hur kan jag veta om handelskontot/min investering är äkta eller falsk?
  Var ska jag rapportera rådgivaren som skickade mejlen till mig?
  Hur vet jag var mina pengar finns?

  Tack team rekommenderade mäklare, com

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria, de behåller pengarna när de tar emot dem och de skriver ner numret du skickade på ett demokonto, vilket är det som du tror att du driver dina riktiga pengar med, men det är inte så, de returnerar inte pengarna eller vinsterna sedan Dessa finns inte och det är mycket troligt att de kommer att be dig betala en procentandel av pengarna för att frigöra dina pengar. Fall inte för deras lögner, allt de vill är att stjäla mer från dig.

   Tack för att du skriver om GAINFUL MARKETS. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. ANONYM svar

  HEJ MIN FRÅGA ÄR: FINNS DET NÅGOT SÄTT ATT ÅTERHÄLLA INSÄTTNINGAR? DE LURDE MIG OCH DE RINGADE MIG VARJE DAG FÖR ATT PRESSA MIG, JAG INVESTERADE ÄNTLIGEN MER ÄN 2000 OCH NU VILL DE INTE GE MIG NÅGOT TILLBAKA. VAD DE SÄGER TILL MIG LÅTER SOM EN LÖGN.

  NÅGON SNÄLLA HJÄLP MIG DET ÄR PENGAR SOM DE FÖRSÄKRADE MIG ATT JAG SKA MULTIPERERA DEM OCH NU LÅTER DE MIG INTE TA UT NÅGOT. HJÄLPA.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONIMA, om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller kolla formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. Angeles svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angeles, tack för att du skriver om Gainful Markets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Monica

    Jag rekommenderar inte lönsam marknad. I mitt fall skulle depositionen vara 251 € men det jag betalade var 290 € från ett kinesiskt företag som heter colourful, som har obefintliga e-postmeddelanden och är dedikerat till metalldelar. Jag försöker ta ut pengarna och de låter mig inte nämna vad jag ska fortsätta investera eller lägga mer pengar på. Och så många konstiga saker en dag försöker man kontakta dem och det finns ingen mail andra dagar ja, jag hade en rådgivare och en annan dag en annan, utan mitt medgivande gör de rörelser när jag inte ens har verifierat min identitet, jag har inga kontrakt... Jag har konsulterat i min bank och i konsumtion av mitt rådhus och de säger att mina pengar är förlorade och att jag rapporterar det för protokollet

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Monica, tack för att du skriver om Gainful Markets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *