Gainsy kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Gainsy, är en Forex -mäklare. Rekommenderas Gainsy verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Gainsy ... Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom mäklaren inte nämner något om någon reglering på webbplatsen, vilket får oss att tro att det är ett oreglerat företag.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Gainsy erbjuder, noterar vi att de erbjuder tre olika kontotyper: STP -kontot, ECN -kontot och VIP -kontot.

STP -konto: minsta initiala insättning på $ 10, dynamisk minskad spridning på 0,1 pips, hävstång upp till 500: 1, bonusar, skalpering tillåten, handelsnyheter.

ECN -konto: lägsta initiala insättning på $ 10.000 0,1, dynamisk minskad spridning på 100 pips, hävstång upp till 1: XNUMX, skalpering tillåten, handelsnyheter.

VIP -konto: minsta initiala insättning på $ 100.000 0, spridning XNUMX pips, anpassad hävstångseffekt, tillåtet skalpering, handelsnyheter, automatiserad handel, telefonhandel.

den plattformar att fungera som Gainsy erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Gainsy tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Gainsy webbplats
Gainsy webbplats

Gainsy tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de produkter som Gainsy erbjuder, några live -diagram, utbildningsmaterial (även om det finns mycket på engelska), ekonomisk kalender, ordlista, även några manualer, det bör noteras att många av verktygen och resurserna är på engelska ...

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Gainsy

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.gainsy.com/es/

Telefonnummer: + 44 141 41 61 777

E-post: [e-postskyddad]

>>> Betyg på Gainsy <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Gainsy -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är baserat i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), det är en oreglerad mäklare, det nämns inte vilket företag webbplatsen tillhör när man letar efter andra recensioner eller betyg På Gainsy hittade vi mest negativa betyg.

Av dessa skäl anser vi att Gainsy inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Gainsy? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Gainsy: Betyg och kommentarer»

 1. januari svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ian, tack för att du skrev om Gainsy. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.