✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om Galore Pro

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Gallery Pro (kallas även galore.pro), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Galore Pro verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Galore Pro. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare att tillhandahålla viktig information om företaget. information som alla investerare bör veta innan de beslutar om de ska investera i ett investeringsbolag eller inte.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: ITMSolutions LLC.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Galore Pro, märkte vi att den erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Utbildningskonto, Standardkonto, Premiumkonto och Galore PRO VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Utbildningskonto: minsta initiala insättning på $250, fasta spreadar, hävstångseffekt upp till 1: 100, inga provisioner.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $2.500, fasta och rörliga spridningar, hävstångseffekt upp till 1: 150, inga provisioner.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $15.000, fasta och variabla spridningar, hävstång upp till 1: 200, kontoansvarig, PRIME -kontrakt, upp till 100% extra bonus.

Galore PRO VIP -konto: minsta initiala insättning på $40.000, fasta och rörliga spridningar, hävstång upp till 1: 400, kontoansvarig, PRIME -kontrakt, upp till 200% extra bonus, varningar och signaler, expressöverföringar.

Galore Pro -kontotyper
Galore Pro -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


Las plattformar att fungera som Galore Pro erbjuder är: egen plattform y MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Galore Pro tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Galore Pro-webbplats
Galore Pro-webbplats

Galore Pro tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Gallery Pro |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: galore.pro

Telefonnummer: + 44 151 947 0674

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Gallery Pro <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Gallery Pro är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för den här typen av åtgärder, dessutom hittar vi många som är negativa och underhållande när vi letar efter recensioner om Galore Pro om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB Gallery Pro till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillade FSMA (Belgien) Gallery Pro till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FSMA maj 2021 Varning ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : I september 2023 har BAFIN lagt till Gallery Pro till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till BAFINs varning för september 2023 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”968″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Galore Pro: Betyg och kommentarer»

 1. paul-1 svar

  bafin rapporterade detta företag, var försiktig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pablo, tack för att du kommenterar Galore Pro. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Bafin (tyska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se länk BAFIN). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. diego svar

  De lurar dig att sätta in mer, så mycket du kan och när det väl är gjort gör de en dålig investering och säger att du har förlorat allt. Tyvärr hade jag en väldigt dålig upplevelse, jag förlorade allt jag hade och jag vill inte att det ska hända någon annan

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diego, tack för att du delar din erfarenhet med Galore Pro. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *