Garton Invest Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Garton Investment (kallas även gartoninvest.co), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas Garton Invest verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Garton Invest. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Mining Surveys Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i England, men det har visat sig vara falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare, det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Garton Invest, i det här fallet noterar vi att den har 7 olika typer av planer: Nybörjarplan, Mellanplan, Avancerad plan, Proplan, Bronsgruvor, Silvergruvor och Guldgruvor.

Nybörjarplan: Minsta initiala insättning $ 50 BTC, 8% vinst efter 24 timmar, omedelbara uttag.

Mellanliggande plan: Minsta initiala insättning $ 4.500 BTC, 16% vinst efter 48 timmar, omedelbara uttag.

Avancerad plan: Minsta initiala insättning $ 8.000 BTC, 30% vinst efter 72 timmar, omedelbara uttag.

Pro-plan: Minsta initiala insättning $ 15.000 BTC, 50% vinst efter 120 timmar, omedelbara uttag.

Bronsbrytning: Minsta initiala insättning $ 4.000 BTC, 100% vinst efter 8 dagar, omedelbara uttag.

Silverbrytning: Minsta initiala insättning $ 15.000 BTC, 140% vinst efter 25 dagar, omedelbara uttag.

Guld grävning: Minsta initiala insättning $ 50.000 BTC, 180% vinst efter 60 dagar, omedelbara uttag.


La plattform att fungera som Garton Invest erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Garton Invest tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Garton Invest webbplats
Garton Invest webbplats

Garton Invest tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om de tjänster som den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Garton Investment |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: gartoninvest.co

Telefonnummer: + 44 7451225197 (Whatsapp)

E-post: Den[e-postskyddad]

>>> Bedömning på Garton Investment <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Garton Investment är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, dessutom hittar vi många som är negativa och underhållande om denna mäklare när vi letar efter recensioner om Garton Invest. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom CNMV Garton Investment till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Garton Invest? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Garton Invest: Betyg och kommentarer»

 1. Luis Alberto svar

  Det enda företaget gör bra är att stjäla, STÅ BORTA FRÅN GARTON INVEST. De ber dig om pengar tills du inte har mer och sedan kommer de aldrig att ge det till dig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis Alberto, tack för att du delar din erfarenhet med Garton Invest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.