Kommentarer från Gastrell & Relish

I denna avdelning Vi kommer att analysera online-advokatbyrån Gastrell & Relish (även kallad gastrell-relish.com). Rekommenderas verkligen Gastrell & Relish för rapportering? Är det ett säkert företag? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade Gastrell & Relish. Det beror på att vi har märkt att de senaste tidens advokatwebbplatser dyker upp för att hjälpa människor som har blivit lurade, men de är inte riktigt advokater, även i många fall är de samma bedrägliga mäklare som poserar som medlare för att fortsätta lura. Vi gillar att tro att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi tillhandahåller information som alla investerare borde veta för att inte skadas.

Kom ihåg att bedragare i världen av onlineinvesteringar finns i överflöd och det händer mycket att dessa förmodade kapitalåtervinningar visar sig vara en bluff igen.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

företaget nämner att vara en del av: Gastrell & Relish Law Group.

När det gäller hans läge, Gastrell & Relish nämner att de är baserade i: England, men nämner inga detaljer (se upp).

Vi kommer nu att analysera de olika uppgifter som Gastrell & Relish tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att informationen (och transparensen) som tillhandahålls på webbplatsen för denna typ av företag hjälper oss att avgöra företagets tillförlitlighet och säkerhet.

Gastrell & Relish webbplats
Gastrell & Relish webbplats

Gastrell & Relish erbjuder en kostnadsfri första konsultation och specialiserar sig på olika ämnen som datorbrott, ekonomiska brott, förskingring och bedrägeri, missbruk av tillgångar, brott mot skyldigheter och ogiltigförklaring bland andra.

| Annan information om Gastrell & Relish |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: gastrell-relish.com

Telefonnummer: + 34876030019

E-post: har inte

>>> Bedömning på Gastrell & Relish <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Gastrell & Relish är pålitligt? Ska du lita på dem? Är de en bluff? De är säkra?

Från vår synpunkt rekommenderar vi att du är försiktig, för: vi anser att det är en olaglig signatur eftersom det inte ger någon viktig information om företaget, såsom dess läge och vem som ansvarar för att hantera det. Vi föreslår att du får råd korrekt innan du anställer detta företag.

Det bör noteras att det i investeringsvärlden finns många mäklare som senare framstår som advokater för penningåtervinning, vi tror att Gastrell & Relish är ett av dessa företag. Vi rekommenderar att du är ytterst försiktig med denna typ av företag. Allt verkar tyda på att det är en bluff.

Vad är din åsikt? Har du haft någon erfarenhet av detta företag? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av företaget kan rösta.

Vad tycker du om Gastrell & Relish? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Advokater online: Gastrell & Relish»

 1. Alberto Rodríguez svar

  De gjorde samma sak mot mig, de kontaktade mig för att hjälpa mig att få tillbaka pengarna och bad mig gradvis om mer och mer pengar, 200 euro för att starta procedurer plus 10% avgifter, sedan ber de dig om en brittisk skatt för att överföra pengarna ( ekonomisk kompensation plus skador) mer överföringsavgifter, mer skatt så att pengarna når Spanien osv ...)
  Kort sagt, en bluff.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alberto, tack för att du delar din erfarenhet med Gastrell & Relish. Detta förmodade advokatbyrå är en SCAM, och de är inte heller advokater. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de är länkade till mäklaren som tidigare BEKLÄDER dig, de kommer inte att hjälpa dig, de ser bara ut att samla in pengar och i slutändan ta ALT igen.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Juan Perez svar

  De kontaktade mig och sa att de kunde hjälpa mig att få tillbaka pengar och att de inte debiterade mig någonting. Att när han fick pengarna tillbaka plus ränta och böter till bedragaren, då skulle han behöva skicka dem 10%.
  Jag sa till dem ja och några dagar senare svarade de mig att mitt ärende hade godkänts och att jag var tvungen att skicka dem 500 euro för att skicka pengarna till mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Gastrell & Relish. Denna förmodade advokatbyrå är en SCAM, de är INTE advokater. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de är länkade till mäklaren som tidigare BEKLÄDER dig, de kommer inte att hjälpa dig, de ser bara ut att samla in pengar och i slutändan ta ALT igen.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.