Kommentarer om Gemini Option

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Gemini Option (kallas även geminioption.com), är en Forex- och kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas verkligen Gemini Option för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Gemini Option. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: XR, LLC.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad i USA men denna information är inte sann eftersom den inte är reglerad där.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren nämner det ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Gemini Option, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto, Max Guldkonto och Diamantkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: Minsta initiala insättning $500, 5% kommersiell bonus, full tillgång till alla funktioner, mer än 75 tillgångar, uttag på mindre än 24 timmar, 20% daglig avkastning. Längd: 2 månader

Guldkonto: Minsta initiala insättning $1.000, 10% kommersiell bonus, full tillgång till alla funktioner, mer än 75 tillgångar, uttag på mindre än 24 timmar, 30% daglig avkastning. Längd: 1 månad

Max guldkonto: Minsta initiala insättning $11.000, 15% kommersiell bonus, full tillgång till alla funktioner, mer än 75 tillgångar, uttag på mindre än 24 timmar, 40% daglig avkastning. Längd: 15 dagar

Diamantkonto: Minsta initiala insättning $50.000, 20% kommersiell bonus, full tillgång till alla funktioner, mer än 75 tillgångar, uttag på mindre än 24 timmar, 55% daglig avkastning. Längd: 10 dagar

 

Gemini Option -kontotyper
Gemini Option -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera att Gemini Option erbjuder är: inte nämnt, det är möjligt att a egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Gemini Option tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Webbplatsen Gemini Option
Webbplatsen Gemini Option

Gemini Option tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, företagsinformation, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Gemini Option |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: geminioption.com

Telefonnummer: + 44 7830 345259

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Gemini Option <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Gemini Option är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi tittar på allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom: det är en mäklare som inte är reglerad och vi inte vet var huvudkontoret egentligen är; när man letar efter recensioner om Gemini Option Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CNMV Gemini Option till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till varningen warning️ för mars 2021 den CNMV

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Gemini Option? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *