I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Get It Club. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Get It Club och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsdashboard.getitclub.io
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postHar inte
📈 PlattformGet It Club
📌 AdressOkänd

⚠️ Get It Club nämner inte det juridiska namnet på företaget som driver den. Klienter är oskyddade. Företaget tillhandahåller inga värdefulla uppgifter, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Get It Club, I detta fall, vi hittade ingen information som indikerar existensen av olika kontotyper.

Information på webben

Get It Club hemsida

Get It Club tillhandahåller inte någon typ av hjälp eller resurser om du inte är en registrerad användare, talar detta om det lilla allvar och transparens Company.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat något telefonnummer.

???? Get It Club Final Rating ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Get It Club.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Get It Club:

Inga nyheter för tillfället.

datumUppdatering – nyheter
November 2022Get It Club förknippas med Kannabis CityEtt företag med dåligt rykte.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Get It Club? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en recension om din upplevelse med Get It Club.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som blivit lurade av Get It Club

Hur man anmäler Get It Club

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag anmäla Get It Club?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Get It Club en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Get It Club är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Get It Club pålitlig?

Nej. Get It Club är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Get It Club?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Get It Club?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

21 kommentarer om «Get It Club: Betyg och recensioner»

 1. Luciano svar

  Nu heter de kannabys city och några av oss har inte fått betalt på mer än 2 veckor, det skamlösa snacket bara om att rekrytera i grupperna och de betalar inte ens, inte heller hemsidan fungerar korrekt

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luciano, tack för att du skrev för att ge denna viktiga information, vi kommer att uppdatera recensioner och meddela.

   Hälsningar.

 2. Daniel svar

  Ägarna till Get it Club är desamma som den bluff som fanns för några år sedan som heter MERLIM

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniel, bra info tack för att du skrev om Get it Club (tidigare kallad MERLIM). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Valen svar

  De erbjuder för närvarande tjänsten att investera i cannabisproduktionsföretag i Colombia, med ett minimiinvesteringssystem och en månatlig investeringsvinst på 10 % till 12 %, med en slutvinst på 250 %. Dessa typer av bedragare måste hållas under ständig granskning så att människor inte faller i deras fällor.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Valentina, du har helt rätt men tyvärr finns det fortfarande människor som tror på dessa bedragares ord med ambitionen att tjäna pengar som de kommer att förlora när de skickar dem.

   Hälsningar.

 4. Andrea svar

  Hej, jag har förlorat en stor summa pengar i xifra, vet du vart jag kan gå eller vem som kan hjälpa mig och nu skapar de ett nytt företag som heter decentra och de svarar inte för dina pengar, eftersom de säger att xifra kollapsade , snälla lägg inte dina pengar , nu lever jag en mycket svår stund eftersom jag lägger alla mina besparingar hos dem och jag vill inte att någon annan ska göra det

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Andrea, du borde sätta denna kommentar på Xifra-länken där andra kan se den och ge dig mer uppdaterad information: Xifra.

   Har du Xifra-webbplatsen, den som heter Decentra?

   Hälsningar.

 5. manu svar

  Frågan om det här företaget som många andra är att de inte nämner någon information som vilket seriöst företag som helst, såsom var deras kontor finns, vilka som är ägare, vilket företag de tillhör. Att investera eller betala för tjänster av företag av den här typen är väldigt farligt, sedan om de bestämmer sig för att försvinna kommer du inte att kunna göra någonting, det är väldigt svårt att hitta dem även om polisen är inblandad. Jag ser dem som en kopia av XIFRA, ett bedrägeriföretag av tjuvar, bättre att investera med reglerade företag

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Manu, aldrig bättre sagt, det verkar som att de har samma mönster, de är mest lika och används till samma sak, lura potentiella investerare med avkastning som inte finns. En bedragare!.

   Hälsningar.

 6. Luisa svar

  Hej, jag har några vänner inblandade här i get it-klubben, jag ska berätta för dem då att de inte ger mer pengar, de är dårar... tack för förtydligandet, driften av företaget verkade konstigt för mig, det är klart att de är SCAM

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luisa, det kommer att vara den bästa tjänst du kan göra dem, de kommer att förlora allt där.

   Hälsningar.

 7. Tanya Kelly svar

  Hej, jag heter Kelly, jag vill veta om Git it-klubbmäklaren inte är en bluff eller ponzi

 8. Alfred svar

  Hej allihop, de är en superbluff, det är det typiska ponzispelet, de betalar med dina egna pengar eller med pengarna som dina vänner och familj lägger in... pyramidbedrägeri

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alfredo, tack för att du kommenterar Get It Club. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Grace Alcaraz svar

  inte leverera en enda dollar som de ALDRIG kommer kunna ta ut!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gracia Alcaraz, tack för att du kommenterar Get It Club. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.