✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

GfxRoyal Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren GfxRoyal (även kallad gfxroyal.com), är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas GfxRoyal verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar GfxRoyal. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Capital Letter GmbH och Capital Letter LTD.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att den är baserad i: Tyskland och Marshallöarna, men om den faktiskt är baserad i Tyskland bör den ha den tyska tillsynsmyndighetens reglering, vilket inte händer och får oss att tro att den faktiskt inte är baserad i Tyskland. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av GfxRoyal, märkte vi att de erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Utforskarkonto, Grundkonto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Explorer-konto- Minsta initiala insättning på $ 500, support 24/7, 30% välkomstbonus.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på 2.500 dollar, support dygnet runt, dygnet runt, 24% välkomstbonus, personlig analytiker, introduktionsmöte med analytiker, veckovisa marknadsrecensioner.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000 24, 7/75 support, XNUMX% välkomstbonus, personlig analytiker, månatlig introduktionssession med analytiker, veckovisa marknadsrecensioner.

Guldkonto- $ 25.000 24 Minsta initial insättning, 7/100 support, XNUMX% välkomstbonus, personlig analytiker, veckovis introduktionsmöte med analytiker, veckovisa marknadsrecensioner, smart pengarhantering, veckovisa marknadsrecensioner.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på 100.000 24 dollar, 7/150 support, 5% välkomstbonus, långsiktig finansiell plan med analytiker, veckosessioner med analytiker, veckovis marknadsanalys, upp till XNUMX skyddade affärer från en kontoanalytiker, direktlinje.

GfxRoyal -kontotyper
GfxRoyal -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som GfxRoyal erbjuder är: vi tror att GfxRoyals egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som GfxRoyal tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

GfxRoyal webbplats
GfxRoyal webbplats

GfxRoyal tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, förklaring av grundläggande begrepp för investeringsvärlden, inte mycket annat egentligen.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om gfxroyal |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: gfxroyal.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på gfxroyal <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att GfxRoyal -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder, när vi letar efter recensioner om GfxRoyal hittar vi mest negativa recensioner, CNMV, den spanska finansregulatorn, har märkt GfxRoyal som en finansiell chiringuito. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2020 CONSOB tillagd gfxroyal till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning i september 2020 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom FSMA (Belgien) gfxroyal till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FSMA januari 2021 -varning ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”388″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «GfxRoyal: Betyg och kommentarer»

 1. evelyn svar

  Det här företaget är en bluff. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Evelyn, tack för att du skrev om GfxRoyal. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *