GI-mäklares kommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren som heter GI-Broker, en forex- och CFD-mäklare.

Mäklaren ägs av HighSky Brokers, asoch vad gäller din läge, mäklaren är baserad i Prag, Tjeckiens huvudstad.

GI-Broker nämner att vara registrerad i Prags handelsregister. Det nämns inte någon typ av reglering.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av GI-Broker, tillhandahåller i princip fyra kontotyper, det klassiska kontot, premiumkontot, Delux-kontot och Infinity-kontot.

Klassiskt konto: minsta insättning mellan 0 och $ 19.999 XNUMX, gratis e-bok, gratis onlinekurs och en expertrådgivare kommer också att tillhandahållas.

Det följs av Premiumkonto: minsta insättning mellan $ 20.000 och $ 79.999, gratis e-bok, gratis onlinekurs, första månadens återbetalningsplan, 3 handelssignaler, avkastningsinvesteringar kan också begäras, och en expertrådgivare kommer också att tillhandahållas.

Den tredje typen av konto är Deluxe-konto: minsta insättning mellan $ 80.000 249.999 och $ 3 6, gratis e-bok, gratis onlinekurs, 30 första månaders återbetalningsplaner, XNUMX handelssignaler, XNUMX% avkastningsinvesteringar kan också begäras, och en expertrådgivare kommer också att tillhandahållas.

Den sista typen av konto är Infinity -konto: minsta insättning måste vara lika med eller större än $ 250.000 6, gratis e-bok, gratis onlinekurs, 40 första månaders återbetalningsplaner, obegränsade handelssignaler kommer att tillhandahållas, XNUMX% avkastningsinvesteringar kan också begäras, och även en expertrådgivare kommer att tillhandahållas.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyper i följande bild:

GI-Broker-kontotyper
Några specifikationer om typerna av GI-Broker-konto

den plattformar att fungera som mäklaren erbjuder är: MT4 -plattformen (MetaTrader 4) och PROfit.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som GI-Broker-mäklaren tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

GI-Brokers webbplats
GI-Brokers webbplats

GI-Broker tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser: förklaringar av grundläggande begrepp om handels- och investeringsplattformar, olika indikatorer för teknisk analys, tillgångspriser, avsnitt med nyheter om finansmarknaderna och den traditionella ekonomiska kalendern.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om mäklaren GI-Broker

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: en.gibroker.com

Telefonnummer: (+420) 222 767 111 och + 420 225 850 280

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt GI-Broker-mäklaren är pålitlig, men vi rekommenderar att vara försiktig Varför? Eftersom vi inte har hittat kommentarer om mäklaren på internet så tror vi att det är en relativt ny mäklare.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

Vad tycker du om GI-Broker? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «GI-mäklare»

 1. Felipe svar

  Detta företag betalar inte. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Felipee, tack för att du skrev om GI-Broker. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.