Bux mäklare

GI-mäklares kommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren som heter GI-Broker, en forex- och CFD-mäklare.

Mäklaren ägs av HighSky Brokers, asoch vad gäller din läge, mäklaren är baserad i Prag, Tjeckiens huvudstad.

GI-Broker nämner att vara registrerad i Prags handelsregister. Det nämns inte någon typ av reglering.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av GI-Broker, tillhandahåller i princip fyra kontotyper, det klassiska kontot, premiumkontot, Delux-kontot och Infinity-kontot.

Klassiskt konto: minsta insättning mellan 0 och $ 19.999 XNUMX, gratis e-bok, gratis onlinekurs och en expertrådgivare kommer också att tillhandahållas.

Det följs av Premiumkonto: minsta insättning mellan $ 20.000 och $ 79.999, gratis e-bok, gratis onlinekurs, första månadens återbetalningsplan, 3 handelssignaler, avkastningsinvesteringar kan också begäras, och en expertrådgivare kommer också att tillhandahållas.

Den tredje typen av konto är Deluxe-konto: minsta insättning mellan $ 80.000 249.999 och $ 3 6, gratis e-bok, gratis onlinekurs, 30 första månaders återbetalningsplaner, XNUMX handelssignaler, XNUMX% avkastningsinvesteringar kan också begäras, och en expertrådgivare kommer också att tillhandahållas.

Den sista typen av konto är Infinity -konto: minsta insättning måste vara lika med eller större än $ 250.000 6, gratis e-bok, gratis onlinekurs, 40 första månaders återbetalningsplaner, obegränsade handelssignaler kommer att tillhandahållas, XNUMX% avkastningsinvesteringar kan också begäras, och även en expertrådgivare kommer att tillhandahållas.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyper i följande bild:

GI-Broker-kontotyper
Några specifikationer om typerna av GI-Broker-konto

 

den plattformar att fungera som mäklaren erbjuder är: MT4 -plattformen (MetaTrader 4) och PROfit.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som GI-Broker-mäklaren tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

GI-Brokers webbplats
GI-Brokers webbplats

GI-Broker tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser: förklaringar av grundläggande begrepp om handels- och investeringsplattformar, olika indikatorer för teknisk analys, tillgångspriser, avsnitt med nyheter om finansmarknaderna och den traditionella ekonomiska kalendern.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Annan information om mäklaren GI-Broker

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: en.gibroker.com

Telefonnummer: (+420) 222 767 111 och + 420 225 850 280

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt GI-Broker-mäklaren är pålitlig, men vi rekommenderar att vara försiktig Varför? Eftersom vi inte har hittat kommentarer om mäklaren på internet så tror vi att det är en relativt ny mäklare.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

 

Vad tycker du om GI-Broker? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.