Kommentarer om GitexCapital

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Gitex Capital (kallas även med namnet: gitexcapital.pro), är mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD. Rekommenderas GitexCapital verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om GitexCapital ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är GitexCapital ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Gitex Capital nämner att vara en del av: Sanguine Solutions LTD.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i St. Vincent och Grenadinerna enligt hemsidan, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att GitexCapital har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: GitexCapital är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Gitex Capital, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 5 olika typer av planer.

Enkelt konto: minsta initiala insättning $250.

Standardkonto: minsta initiala insättning $1000.

Avancerat konto: minsta initiala insättning $10000.

Professionellt konto: minsta initiala insättning $25000.

Partnerkonto: minsta initiala insättning $100000.

La plattform att fungera som GitexCapital erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Gitex Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Gitex Capitals webbplats
Gitex Capitals webbplats

Gitex Capital ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram och marknadsanalys, FAQ-sektion, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Gitex Capital

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: gitexcapital.pro

📞 Telefonnummer: + 447418355029

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar GitexCapital. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Gitex Capital

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att GitexCapital-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2021 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌

UPPMÄRKSAMHET: mäklare Gitex Capital y RevolutExpert de är en del av Sanguine Solutions Ltd, ett företag som sägs upp av reglerande enheter. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

UPPMÄRKSAMHET!: i juli 2022 CNMV lagt till Gitex Capital till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till warning️ varningen CNMV från juli 2022


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om GitexCapital? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «GitexCapital: betyg och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Matías, tack för din kommentar om GitexCapital. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 1. John svar

  Investerare måste ta hand om oss själva och skydda oss själva. Tack för feedbacken. Ange gitex-kapital med bitcoin-metoden. Där det indikerar att man tjänar tusentals dollar med en insättning på 250 dollar.
  I likhet med denna mäklare är också den som bluff är fxmundo .com
  De ber dig att sätta in men de gör aldrig uttaget.
  De villkorar dig, hur du sätter in mer och sedan opererar för att göra ett uttag, det är ett bedrägeri, eftersom de aldrig gör uttaget.
  Bedragare tillämpar samma strategi.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, tack för din kommentar om GitexCapital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. JESUS svar

  FRÅGA DIG OM GITEX KAPITAL ÄR SÄKER FÖR ATT DE BER MIG ATT SÄTTA IN PENGAR

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JESUS, tack för att du kommenterar GitexCapital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Jessica isabel sanchez collanterade svar

    Hej jag har en insättning på pengar och den har ännu inte investerats

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej Jessica, be om att den ska returneras till dig, att innan du använder dig vill verifiera hur snabbt den kommer tillbaka för att investera många fler, inte underteckna något dokument. Tack för att du kommenterar GitexCapital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 3. Sana svar

  Jag investerade i Gitex Capital för några månader sedan, och nu när jag ökade mitt kapital. Och jag vill ta ut men de lägger många hinder i vägen för att dra mig tillbaka. Mitt första försök att ta ut endast 2000 euro från mitt konto som redan hade 50.000 9000 tusen euro, rådgivaren berättar villkoren för mig att han aldrig har pratat med mig tidigare. Så för att ta ut mina pengar var jag tvungen att ange XNUMX tusen euro mer, så ett försök till ytterligare en bluff av dessa tjuvar.
  Jag skickar mejlet som rådgivaren skickade till mig.
  Ferdinand Valverde
  mån 18 april, 13:27
  Uttagsvillkor
  I detta meddelande informerar vi dig om att för att ta ut ett belopp måste du göra ett återbetalningsbart försäkringsvärde på 18 % – 9000 EUR av den totala balansen av ekonomisk aktivitet under hela arbetsperioden för att bekräfta ursprunget till de medel som genereras på aktiemarknaden. Denna summa pengar returneras till dig tillsammans med huvudöverföringen inom 4 timmar efter att försäkringsbetalningen har gjorts.
  Tills du tillhandahåller medlens ursprungsdokument fryses ditt saldo för uttag. Du måste hyra ett separat dokument för att bekräfta ursprunget till de medel som genereras med högrisktillgångarna.
  Detta är ett krav från tillsynsmyndigheterna för att förhindra penningtvätt, det vill säga att bekräfta att ditt saldo har genererats i enlighet med reglerna på finansmarknaden, och inte olagligt.
  Ferdinand Valverde
  Finansiell rådgivare
  e-post: [e-postskyddad]
  Webbplats: gitexcapital .top på telefonnumret +447418355029 eller via e-post på [e-postskyddad].
  Dess webbplats finns på: gitexcapital .pro

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sana, DET ÄR ALLT EN LÖGN, INGEN REGULATOR DEBETERAR NÅGON KUNDER FÖR DET, DET ÄR EN BLUFF ATT STJÄLA DINA PENGAR!!!. Tack för att du kommenterar GitexCapital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Nieves Castells svar

  Det här företaget lurade mig nästan, jag kunde komma undan eftersom jag läste kommentarer från dem överallt. BRA OMHÄNDERTAGANDE.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Nieves Castells, tack för att du kommenterar GitexCapital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.