✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i GitexCapital. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om GitexCapital och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsgitexcapital.pro
???? företagetSanguine Solutions LTD
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformGitex Capital
📌 AdressSaint Vincent och Grenadinerna

⚠️ GitexCapital ägs av företaget Sanguine Solutions LTD ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av GitexCapital, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Enkelt$250
estándar$1000
Advanced Open water$10000
Professional$25000
partner$100000

Information på webben

gitex capital webbplats 1

GitexCapital ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, personliga erfarenheter, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+447418355029

???? Slutlig värdering av GitexCapital ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED GitexCapital.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Gitex Capital:

datum Uppdatering – nyheter
Juli 2022Klagomål mot GitexCapital av CNMV.
Februari 2023Enligt kundmeddelanden är GitexCapital länkad till adswapFxbravoFxWorldstigande tjurgoldtrader, företag med ett stort antal klagomål och klagomål från olika finansiella tillsynsmyndigheter. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET.
Mars 2023Enligt meddelanden från tidigare anställda är företaget bakom mäklaren "callytek".
Mars 2023Enligt meddelanden från tidigare anställda i företaget, är de riktiga kontoren belägna på Calle de Niza 30, Juárez, Cuauhtémoc, 06600 Mexico City, CDMX, Mexiko – Palacio Greco reform på 12:e våningen, bredvid Hamburg CDMX tunnelbana. Google Maps länk.

Användarrecensioner

[demokrati id=”3454″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av GitexCapital

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar GitexCapital

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera GitexCapital?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är GitexCapital en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att GitexCapital är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är GitexCapital pålitlig?

Nej. GitexCapital är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från GitexCapital?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till GitexCapital?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «GitexCapital: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Matías, tack för din kommentar om GitexCapital. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 1. John svar

  Investerare måste ta hand om oss själva och skydda oss själva. Tack för feedbacken. Ange gitex-kapital med bitcoin-metoden. Där det indikerar att man tjänar tusentals dollar med en insättning på 250 dollar.
  I likhet med denna mäklare är också den som bluff är fxmundo .com
  De ber dig att sätta in men de gör aldrig uttaget.
  De villkorar dig, hur du sätter in mer och sedan opererar för att göra ett uttag, det är ett bedrägeri, eftersom de aldrig gör uttaget.
  Bedragare tillämpar samma strategi.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, tack för din kommentar om GitexCapital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. JESUS svar

  FRÅGA DIG OM GITEX KAPITAL ÄR SÄKER FÖR ATT DE BER MIG ATT SÄTTA IN PENGAR

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JESUS, tack för att du kommenterar GitexCapital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Jessica isabel sanchez collanterade

    Hej jag har en insättning på pengar och den har ännu inte investerats

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Jessica, be om att den ska returneras till dig, att innan du använder dig vill verifiera hur snabbt den kommer tillbaka för att investera många fler, inte underteckna något dokument. Tack för att du kommenterar GitexCapital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 3. Sana svar

  Jag investerade i Gitex Capital för några månader sedan, och nu när jag ökade mitt kapital. Och jag vill ta ut men de lägger många hinder i vägen för att dra mig tillbaka. Mitt första försök att ta ut endast 2000 euro från mitt konto som redan hade 50.000 9000 tusen euro, rådgivaren berättar villkoren för mig att han aldrig har pratat med mig tidigare. Så för att ta ut mina pengar var jag tvungen att ange XNUMX tusen euro mer, så ett försök till ytterligare en bluff av dessa tjuvar.
  Jag skickar mejlet som rådgivaren skickade till mig.
  Ferdinand Valverde
  mån 18 april, 13:27
  Uttagsvillkor
  I detta meddelande informerar vi dig om att för att ta ut ett belopp måste du göra ett återbetalningsbart försäkringsvärde på 18 % – 9000 EUR av den totala balansen av ekonomisk aktivitet under hela arbetsperioden för att bekräfta ursprunget till de medel som genereras på aktiemarknaden. Denna summa pengar returneras till dig tillsammans med huvudöverföringen inom 4 timmar efter att försäkringsbetalningen har gjorts.
  Tills du tillhandahåller medlens ursprungsdokument fryses ditt saldo för uttag. Du måste hyra ett separat dokument för att bekräfta ursprunget till de medel som genereras med högrisktillgångarna.
  Detta är ett krav från tillsynsmyndigheterna för att förhindra penningtvätt, det vill säga att bekräfta att ditt saldo har genererats i enlighet med reglerna på finansmarknaden, och inte olagligt.
  Ferdinand Valverde
  Finansiell rådgivare
  e-post: [e-postskyddad]
  Webbplats: gitexcapital .top på telefonnumret +447418355029 eller via e-post på [e-postskyddad].
  Dess webbplats finns på: gitexcapital .pro

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sana, DET ÄR ALLT EN LÖGN, INGEN REGULATOR DEBETERAR NÅGON KUNDER FÖR DET, DET ÄR EN BLUFF ATT STJÄLA DINA PENGAR!!!. Tack för att du kommenterar GitexCapital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Nieves Castells svar

  Det här företaget lurade mig nästan, jag kunde komma undan eftersom jag läste kommentarer från dem överallt. BRA OMHÄNDERTAGANDE.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Nieves Castells, tack för att du kommenterar GitexCapital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *